Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 56 z 59 PrvníPrvní ... 6465455565758 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 826 až 840 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #826
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    hnz: Ovládání u WinFastu většinou podporuje i Win.MediaCenter a pokud je nastaveno na tento mód, tak v systému funguje vlastně jako klávesnice (- tudíž místo PVR2 ovládá právě aktivní aplikaci). U mě se to dá přepnout přímo na ovladači..jinak třeba na ikoně WinFastu v sys.tray (settings). U nové verze PVR2 je navíc utilita RCConfig (RemoteControl Configurator), kde se dá kromě PVR2 a MediaCenter nastavit a nakonfigurovat libovolná aplikace, která se má DO ovládat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #827

    hnz hnz je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    2joe hunter okud rozjedu nabídku co mám dole v liště tak tam mi okénko kde se dá zaškrtnout odškrtnout "umožnit MCA" zmizelo,s roletkou umožnit DO nelze nic dělat - po kliknutí se nerozbalí..
    v aplikaci RCconfig jsem vyházel veškeré aplikace a nechal jen PVR2 všechny klávesy DO jsou nastaveny jen na PVR2, DO ovládá aktuálně používanou aplikaci i když je DO v režimu MCA i "neMCA" - ledka na DO při mačkání tlačítek nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #828
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    hnz: To vypadá na nějakou chybku v softwaru..kterejch ssebou PVR2 přináší nespočetně..Tak mě napadá jedině použít TotalUninstall k naprostý eliminaci všech WinFast součástí (programy i ovladače) a pak udělat čistou instalaci ze stránek Leadteku, případně taky zkusit tuner na jinym PC, jestli vyvádí to samý.. Jinak já mám černý DO a tam se mody přepínají současným stisknutím "doleva" + "doprava" po dobu cca 3sec. (indikátorem přepnutí je LEDka pod tlačítkem "on/off", která po přepnutí modu začne (nebo přestane) při stisku tlačítek blikat...)

    EDIT: Ještě mě napadlo, jestli to třeba nedělá jen když se okno s PVR2 hodí na druhej monitor. Pak by možná stálo za to vyzkoušet, jestli by nepomohlo přehodit v ovladačích graf.karty primární monitor za sekundární nebo naopak.. Ale to je asi blbost..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #829
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    maaceek: 1) V nastaavení PVR musíš mít u "Přepnout kanály pomocí číselníku" nastaveno "Podle seKvení kanálů"
    2) Když zmáčkneš Enter, zobrazí se ti veškerý popis z EPG a ten je většinou jen stručný. (PVR2 má navíc problémy s načítáním českého EPG, takže kolikrát je neúplný nebo se zobrazuje špatně..)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #830

    hnz hnz je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od joe.hunter Zobrazit příspěvek
    hnz: Ovládání u WinFastu většinou podporuje i Win.MediaCenter a pokud je nastaveno na tento mód, tak v systému funguje vlastně jako klávesnice (- tudíž místo PVR2 ovládá právě aktivní aplikaci). U mě se to dá přepnout přímo na ovladači..jinak třeba na ikoně WinFastu v sys.tray (settings). U nové verze PVR2 je navíc utilita RCConfig (RemoteControl Configurator), kde se dá kromě PVR2 a MediaCenter nastavit a nakonfigurovat libovolná aplikace, která se má DO ovládat.
    jak jsem psal v sys tray mi volba umožnit ovládání MCA uplně zmizela, u přítulky na NB to dělá taky..
    NB PVR2 2.0.3.28 v PC 2.03.33
    dálku mám samozřejmě přeplou do "neblikacího modu"

    se starou Tv kartou jsem tam měl nějakou starou verzi a ta mi to nedělala, ukusím ještě jednou uninstall a pořádně pohrabu registry a nainstaluju nějaký starý PVR2. Chystám se koupit si ještě interní "leadtek blabla 1000 něco" ale jsem trochu na vážkách tenhle problém mi trochu komplikuje život
    Každopádně dík za čas
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #831
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    hnz: Já si s WinFastem taky "užil" svoje...S původní kartou 2000XP Deluxe v kombinaci s DSCalerem nebyl problém, ale pak sem přešel k DTV1800 H (= DTV1000 + analog.tuner) a PVR2. To pořád padalo při přepínání programů..na zbláznění. Nová verze už je v tomhle naštěstí stabilnější, ale pořád to má nějaký mouchy.. Vědět to dřív, tak bych šel asi do něčeho od Averu, ale tam sou ty ceny už jinde... No přeju hodně štěstí
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #832
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    24

    Zdravim, nevite prosim jak nastavit aby se aplikace spoustela standartne v digitalnim rezimu?
    Problem je ze mam usb dongle ktery neni hybrid ale pouze digital a po nainstalovani se me pvr2 spusti defaultne v analog rezimu a zahlasi ze nemuze najit zarizeni, pocemz se po odkliknuti hlasky opet vypne, tudis nemam sanci to zmenit.
    Kdyz se ale aplikace vypne v digitalnim rezimu, tak pak se v nem zase spusti, to same plati o analogu, (zkouseno na stolnim pc s hybridnim tunerem) tudiz se nekde tohle nastaveni musi ukadat!
    Prolezl jsem registry, hledal jsem ini a cfg soubory, zkousel jsem program spustit s parametry -d ci -digital, ale na nic jsem neprisel.

    Netusi nekdo jak vyresit tento problem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #833
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    20

    Ahoj určite sa to tu už preberalo a ja som snad prešiel cele forum no nič také čo by mi pomohlo som nenašiel.

    Keď nahrávam analógové vysielanie z TV cez PVR2 tak sa mi už po pár sekundách začne opozďovať zvuk za obrazom a to dosť výrazne: pri nahratí 1min videa mi na konci zvuk mešká o cca 3 sekundy.

    Aplikáciu PVR2 aj ovladace mám najnovšie a nahrávanie mám nastavené v PVR2 na DVD kvalitu.

    Analógové video zariadenie aj Analógové vstupné audio zariadenie mám nastavené na: WinFast DTV1800H Video Capture.

    Ešte mám vo win nainštalovaný K-Lite Codec Pack.

    Presne tento problém som riešil pred rokom, ale vobec si neviem spomenúť ako sa mi to podarilo.

    Ked nahrávam TV vysielanie cez W Media Center, tak je to nahraté OK akurát to má nejaký divný formát a nedá sa s tým ďaľej pracovať.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #834

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od cimbo Zobrazit příspěvek
    ...Ešte mám vo win nainštalovaný K-Lite Codec Pack.
    ...
    Odpověděl jsi si sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #835
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ešte mám vo win nainštalovaný K-Lite Codec Pack.
    Koukej se toho hodně rychle zbavit
    Abych to ještě upřesnil. Ten codek-pack ti s největší pravděpodobností stačil přepsat knihovny, potřebné k tuneru a s tunerem původně nainstalované (toho jsi si možná ani nevšiml). Takže jenom oddinstalace moc nepomůže. Je nutná oprava registrů. Což není vůbec jednoduché, reinstal systému tě zřejmě nemine
    Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 06-01-2011 v 12:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #836
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Koukej se toho hodně rychle zbavit
    Abych to ještě upřesnil. Ten codek-pack ti s největší pravděpodobností stačil přepsat knihovny, potřebné k tuneru a s tunerem původně nainstalované (toho jsi si možná ani nevšiml). Takže jenom oddinstalace moc nepomůže. Je nutná oprava registrů. Což není vůbec jednoduché, reinstal systému tě zřejmě nemine
    Dik za dobru radu.
    No a ten win by sa uz asi aj patrilo po 2 rokoch fungovania reinstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #837
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Až budeš dělat ten reinstal, tak software od té tv karty nainstaluj jako první po základní instalaci toho nutného (motherboard, grfika, zvukovka). Pak vyzkoušej a pak instalace dalšího, ale to už z rozvahou. TV tunery nemají rády codek-packy. Tam pak dochází ke konfliktu a většinou přepsání knihoven. Samostatně si pak nainstaluj DivX a XviD. Ne žádnou sadu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #838
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Až budeš dělat ten reinstal, tak software od té tv karty nainstaluj jako první po základní instalaci toho nutného (motherboard, grfika, zvukovka). Pak vyzkoušej a pak instalace dalšího, ale to už z rozvahou. TV tunery nemají rády codek-packy. Tam pak dochází ke konfliktu a většinou přepsání knihoven. Samostatně si pak nainstaluj DivX a XviD. Ne žádnou sadu
    Ja pouzivam na pozeranie filmov a videi VLC a ten ma vlastne kodeky v sebe aspon myslim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #839
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    No to má. Ale první musíš nainstalit hardware tuneru a jeho software. Ten tuner si nainstalí své kodeky. Ten VLC by tam neměl hned nic instalit. Svoje kodeky si použije až v tom případě, pokud tam nebudou (a použije jednotlivé, nikoli celou sadu, tedy pack)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #840
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    No to má. Ale první musíš nainstalit hardware tuneru a jeho software. Ten tuner si nainstalí své kodeky. Ten VLC by tam neměl hned nic instalit. Svoje kodeky si použije až v tom případě, pokud tam nebudou (a použije jednotlivé, nikoli celou sadu, tedy pack)
    OK samozrejme ze ako prve nainstalujem hw ovladace a tv tuner a az potom vlc a ostatny soft.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 56 z 59 PrvníPrvní ... 6465455565758 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23