Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 53 z 59 PrvníPrvní ... 3435152535455 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 781 až 795 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #781
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    nn, posuvníky jsou při digitálním signálu neaktivní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #782

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od joe.hunter Zobrazit příspěvek
    nn, posuvníky jsou při digitálním signálu neaktivní.
    Co by jsi taky chtěl aktivního, když je to digitál - tedy as is, typu ,,,, - dostáváš 0 a 1, tak si to přeber a hlavně zaplať, KONCESIONÁŘI českého úpadkuI!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #783
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Digitální signál přece nemá vliv na aplikaci, natož na její regulaci a nastavení obrazu. To jen soudruzi od WinFastu někde udělali chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #784
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Tohle se řeší jinou aplikací PVR_2. Jenže je v tom háček. Je to běh na dlouhou trať. Těch aplikací bylo vydáno několik (a ještě jich hodně bude), a každá má svůj "vrtoch". Ono je to někdy o menším zlu.
    A to ještě záleží na driveru. Musí být idealní spojení verze aplikace s verzí driveru. Tohle se mě po delší době podařilo udělat u PVR_1, kde jsem dal dohromady idealní sestavu aplikace s driverem. Digitální Leadtek nemám, tudíž u PVR_2 nemám možnost to nijak testovat a dát dohromady idealní sestavu. To už bude muset někdo z vás.
    Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 15-02-2010 v 08:16 Důvod: doplnění info
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #785
    Nováček Avatar uživatele Falty
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Falty Zobrazit příspěvek
    Potřeboval bych trochu pomoci. Nedávno jsem změnil TV kartu z Winfastu na Aver, ale zapoměl jsem si vypsat frekvence stanic. Nová karta nenašla všechny stanice. http://www.uloz.to/3793952/kabelovka.chl Je to z WinfastPVR2. Pokud by jste byl někdo ochotný stáhnout seznam stanic a vyscreenovat (PrtScr) je byl bych Vám vděčný. Potřeboval bych vědět frekvence všech stanic. Předem díky.
    Nemohl by se mi někdo na to mrknout je to opravdu za chvili hotové. Koukal jsem, že bez karty se tam už nedostanu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #786
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Ten soft už mě asi vážně přivede do blázince.. Verze 2.03.28 + nejnovější ovladače WinF.DTV1800 H na Win7. Když ve fullscreenu přepínám digitální programy, tak má aplikace ve zvyku zamrznout a je třeba jí ukončit. Po opětovném spuštění je karta zaseknutá na tom multiplexu, na kterym aplikace zamrzla. Přepnout na jinej prostě nejde, vyhledávání jinej nenajde a nepomůže ani import původního seznamu kanálů (nenajde je ani žádná jiná aplikace). Pomůže až restart PC. Nějak se mi nechce po každejch pár přepnutích restartovat Je nějaká možnost kromě používání jiné aplikace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #787
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Český překlad PVR_2 (je toho 18MB, mějte tedy strpení, než se to stahne)
    http://masek.ic.cz/WinFastPVR2-CZ.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #788
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od petulak1 Zobrazit příspěvek
    dzup: No jo,ale jak si to tam tak hezky seřadil???Mě se to nedaří tak jak chci.
    Metodou chyt a pust, to ide, len neviem jednotlive kanaly precislovat, aby som mohol prepinat DO priamo cisla, cize namiesto 34-1 stlacim na DO napr. 1.
    Tiez som nahodil nove ovladace pre win7, teraz pri zapnuti PWR2 nevidim obraz, musim vytiahnut kabel USB, znova zapojit, potom to uz slape.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #789
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od joe.hunter Zobrazit příspěvek
    Je nějaká možnost kromě používání jiné aplikace?
    Mě chodí velice dobře MCE(na w7 64bit),nevidim důvod to nepoužívat,funguje všechno bez jedinýho problému(i d.o.).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #790
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    amrtin: To "kromě" ve větě "kromě používání jiné aplikace" sem myslel vážně V MCE mi nefunguje zadávání čísel dálkovým ovl. (místo čísel zadává český znaky +,ě,š,č,ř...), vadí mi, že nejede v bezrámovym režimu, je robustní a pomalý, dlouho trvá i pouhý přepínání okno/fullscreen (což při práci dělám dost často) atd... To už radši něco jako ProgDVB, ale vážně bych nejradši zprovoznil PVR2..což je asi nemožný..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #791
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Já když jsem používal PVR_1, tak mi šlapalo dobře, rychle a žádné prodlevy nebyly., byl to svižný program.
    nemůžu si pomoci, ale v mašině bude něco, co ti to brzdí (jenže co?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #792
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Ivo: Mluvím o pomalé rychlosti a zbytečné robustnosti MCE! Proto se snažím zprovoznit PVR2, abych MCE používat nemusel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #793
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ach tak. tak to jsem poplet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #794
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    v MCE vám funguje dálkové ovládání Leadtek? Mně ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #795
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Puamik: Ano, jistě. Po přepnutí na režim MCE samozřejmě.. Kromě číselníku, který se chová jako česká klávesnice a nepřišel sem na to, jak ho "přepnout na anglickou", aby zadával čísla..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 53 z 59 PrvníPrvní ... 3435152535455 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23