nn, posuvníky jsou při digitálním signálu neaktivní.
nn, posuvníky jsou při digitálním signálu neaktivní.
Digitální signál přece nemá vliv na aplikaci, natož na její regulaci a nastavení obrazu. To jen soudruzi od WinFastu někde udělali chybu.
Tohle se řeší jinou aplikací PVR_2. Jenže je v tom háček. Je to běh na dlouhou trať. Těch aplikací bylo vydáno několik (a ještě jich hodně bude), a každá má svůj "vrtoch". Ono je to někdy o menším zlu.
A to ještě záleží na driveru. Musí být idealní spojení verze aplikace s verzí driveru. Tohle se mě po delší době podařilo udělat u PVR_1, kde jsem dal dohromady idealní sestavu aplikace s driverem. Digitální Leadtek nemám, tudíž u PVR_2 nemám možnost to nijak testovat a dát dohromady idealní sestavu. To už bude muset někdo z vás.
Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 15-02-2010 v 08:16 Důvod: doplnění info
Ten soft už mě asi vážně přivede do blázince.. Verze 2.03.28 + nejnovější ovladače WinF.DTV1800 H na Win7. Když ve fullscreenu přepínám digitální programy, tak má aplikace ve zvyku zamrznout a je třeba jí ukončit. Po opětovném spuštění je karta zaseknutá na tom multiplexu, na kterym aplikace zamrzla. Přepnout na jinej prostě nejde, vyhledávání jinej nenajde a nepomůže ani import původního seznamu kanálů (nenajde je ani žádná jiná aplikace). Pomůže až restart PC. Nějak se mi nechce po každejch pár přepnutích restartovatJe nějaká možnost kromě používání jiné aplikace?
![]()
Český překlad PVR_2 (je toho 18MB, mějte tedy strpení, než se to stahne)
http://masek.ic.cz/WinFastPVR2-CZ.pdf
Metodou chyt a pust, to ide, len neviem jednotlive kanaly precislovat, aby som mohol prepinat DO priamo cisla, cize namiesto 34-1 stlacim na DO napr. 1.
Tiez som nahodil nove ovladace pre win7, teraz pri zapnuti PWR2 nevidim obraz, musim vytiahnut kabel USB, znova zapojit, potom to uz slape.
amrtin: To "kromě" ve větě "kromě používání jiné aplikace" sem myslel vážněV MCE mi nefunguje zadávání čísel dálkovým ovl. (místo čísel zadává český znaky +,ě,š,č,ř...), vadí mi, že nejede v bezrámovym režimu, je robustní a pomalý, dlouho trvá i pouhý přepínání okno/fullscreen (což při práci dělám dost často) atd... To už radši něco jako ProgDVB, ale vážně bych nejradši zprovoznil PVR2..což je asi nemožný..
Já když jsem používal PVR_1, tak mi šlapalo dobře, rychle a žádné prodlevy nebyly., byl to svižný program.
nemůžu si pomoci, ale v mašině bude něco, co ti to brzdí (jenže co?).
Ivo: Mluvím o pomalé rychlosti a zbytečné robustnosti MCE!Proto se snažím zprovoznit PVR2, abych MCE používat nemusel.
Ach tak. tak to jsem poplet.
v MCE vám funguje dálkové ovládání Leadtek? Mně ne.
Puamik: Ano, jistě. Po přepnutí na režim MCE samozřejmě.. Kromě číselníku, který se chová jako česká klávesnice a nepřišel sem na to, jak ho "přepnout na anglickou", aby zadával čísla..