Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 52 z 59 PrvníPrvní ... 2425051525354 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 766 až 780 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #766
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Na PVR_1 to šlo normálně přepsat a také i přesunout kanály dle vlastní libosti:



    PVR_2 to bude určitě umět také
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #767
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    7

    Pri pouziti analogu to nebol problem, ale po pouziti digitalu je uz situacia takato:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #768
    Nováček Avatar uživatele Falty
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    18

    Potřeboval bych trochu pomoci. Nedávno jsem změnil TV kartu z Winfastu na Aver, ale zapoměl jsem si vypsat frekvence stanic. Nová karta nenašla všechny stanice. http://www.uloz.to/3793952/kabelovka.chl Je to z WinfastPVR2. Pokud by jste byl někdo ochotný stáhnout seznam stanic a vyscreenovat (PrtScr) je byl bych Vám vděčný. Potřeboval bych vědět frekvence všech stanic. Předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #769
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    24

    dzup: No jo,ale jak si to tam tak hezky seřadil???Mě se to nedaří tak jak chci.
    Naposledy upraveno uživatelem petulak1: 27-01-2010 v 18:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #770
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    koupil jsem kartu Leadtek 3200H a nainstaloval WinFast PVR2 v. 2.0.3.28.
    Pokud použiji Timeshift - nahrávám, podívám, ukončím a pak přepnu na jiný kanál, tak se program kousne - NEODPOVÍDÁ a musím jej restartovat. Nevíte co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #771
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Puamik: U PVR2 je to o alchymii a o štěstí. Může pomoct jiná verze aplikace, jiná verze ovladačů, v nejhorším případě i čistá instalace systému. Prostě komu to funguje, je šťastnej, ale většinou jen dočasně a komu ne, musí zkoušet, zkoušet a zkoušet Nejlíp používat jinej software.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #772
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Daří se někomu v PVR2 u digi TV regulovat jas, kontrast apod.? Je to hrozně tmavý, ale posuvníky pro regulaci nejsou aktivní, tudíž nepoužitelné. (Oproti tomu třeba Media Center je zase hrozně světlý, ale tam regulace pro jistotu neni vůbec )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #773
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    a jaký jiný software se dá používat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #774
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    Puamik: Na digitál třeba ProgDVB (ale tím pádem se rozloučit s DO) nebo Windows Media Center..Aplikací je spousta. Stačí google, ale chce to zkoušet, s čím je karta kompatibilní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #775

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od joe.hunter Zobrazit příspěvek
    Daří se někomu v PVR2 u digi TV regulovat jas, kontrast apod.? Je to hrozně tmavý, ale posuvníky pro regulaci nejsou aktivní, tudíž nepoužitelné. (Oproti tomu třeba Media Center je zase hrozně světlý, ale tam regulace pro jistotu neni vůbec )
    (A co takhle použít Basics/=základní nastavení GK??)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #776
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    StD: Chápu-li to já lama správně, máš na mysli regulovat to v nastavení zobrazení grafárny místo v TV programu? Neni to trochu moc extrémní řešení? Na TV koukám třeba i při práci v systému, tak si přece nemůžu "rozjasnit" celej displej
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #777

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od joe.hunter Zobrazit příspěvek
    StD: Chápu-li to já lama správně, máš na mysli regulovat to v nastavení zobrazení grafárny místo v TV programu? Neni to trochu moc extrémní řešení? Na TV koukám třeba i při práci v systému, tak si přece nemůžu "rozjasnit" celej displej
    No chápeš to pochopitelně naprosto blbě, neboť slušné GK od výrobce ATI vždy měly nastavení extra pro "Overlay" (což je jen to okénko, ve kterém ti jede TV nebo jakýkoli video-obraz) a jsou tam vždy volby:
    1) Ponechat na vynuceném nastavení aplikace (=tvůj ovládací program...)
    nebo
    2) Manuelní nastavení

    Už X-let mám nastaveno manuelně (samozřejmě u konkurence, nikolivěk u sqělého WinFastu).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #778
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    55

    StB: Dovoluji si podotknout, že
    1) overlay je vykreslovací vrstva, kterou používá aero ve Win.7 a Vistách, tudíž je nutno používat jiné vykreslování (nejlépe EVR), pokud nechceme, aby se nám aero při sledování TV vypínalo ;-)
    2) Vlastním slušnou grafickou kartu od výrobce nVidia, nikoliv AMD (chcete-li ATI). Přesto kupodivu poskytuje nastavení pro regulaci jasu apod. pouze pro přehrávané video (a sledování TV) ;-) Ale vzhledem k tomu, že všechny přehrávače jsou v pořádku, kromě přehrávačů TV (WinFast moc tmavý, Media Center moc světlý), nebudu to tady přece regulovat, aby se mi rozhasil i "jakýkoli video-obraz" :-/
    Nicméně děkuji za "chytrou" radu ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #779

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Citace Původně odesláno od joe.hunter Zobrazit příspěvek
    StB: Dovoluji si podotknout, že
    1) overlay je vykreslovací vrstva, kterou používá aero ve Win.7 a Vistách, tudíž je nutno používat jiné vykreslování (nejlépe EVR), pokud nechceme, aby se nám aero při sledování TV vypínalo ;-)
    2) Vlastním slušnou grafickou kartu od výrobce nVidia, nikoliv AMD (chcete-li ATI). Přesto kupodivu poskytuje nastavení pro regulaci jasu apod. pouze pro přehrávané video (a sledování TV) ;-) Ale vzhledem k tomu, že všechny přehrávače jsou v pořádku, kromě přehrávačů TV (WinFast moc tmavý, Media Center moc světlý), nebudu to tady přece regulovat, aby se mi rozhasil i "jakýkoli video-obraz" :-/
    Nicméně děkuji za "chytrou" radu ;-)
    Já ti stejně "chytře" odpovím - Vista a 7 se v mých strojích nevyskytují a nemám problem. Máš ho ty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #780
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    ten obrázek je sice z PVR_1, ale u PVR_2 by měl být podobný:



    A tady ti to štelování nefunguje ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 52 z 59 PrvníPrvní ... 2425051525354 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23