Na PVR_1 to šlo normálně přepsat a také i přesunout kanály dle vlastní libosti:
PVR_2 to bude určitě umět také
Na PVR_1 to šlo normálně přepsat a také i přesunout kanály dle vlastní libosti:
PVR_2 to bude určitě umět také
Potřeboval bych trochu pomoci. Nedávno jsem změnil TV kartu z Winfastu na Aver, ale zapoměl jsem si vypsat frekvence stanic. Nová karta nenašla všechny stanice. http://www.uloz.to/3793952/kabelovka.chl Je to z WinfastPVR2. Pokud by jste byl někdo ochotný stáhnout seznam stanic a vyscreenovat (PrtScr) je byl bych Vám vděčný. Potřeboval bych vědět frekvence všech stanic. Předem díky.
dzup: No jo,ale jak si to tam tak hezky seřadil???Mě se to nedaří tak jak chci.
Naposledy upraveno uživatelem petulak1: 27-01-2010 v 18:59
koupil jsem kartu Leadtek 3200H a nainstaloval WinFast PVR2 v. 2.0.3.28.
Pokud použiji Timeshift - nahrávám, podívám, ukončím a pak přepnu na jiný kanál, tak se program kousne - NEODPOVÍDÁ a musím jej restartovat. Nevíte co s tím?
Puamik: U PVR2 je to o alchymii a o štěstí. Může pomoct jiná verze aplikace, jiná verze ovladačů, v nejhorším případě i čistá instalace systému. Prostě komu to funguje, je šťastnej, ale většinou jen dočasně a komu ne, musí zkoušet, zkoušet a zkoušetNejlíp používat jinej software.
Daří se někomu v PVR2 u digi TV regulovat jas, kontrast apod.? Je to hrozně tmavý, ale posuvníky pro regulaci nejsou aktivní, tudíž nepoužitelné. (Oproti tomu třeba Media Center je zase hrozně světlý, ale tam regulace pro jistotu neni vůbec)
a jaký jiný software se dá používat?
Puamik: Na digitál třeba ProgDVB (ale tím pádem se rozloučit s DO) nebo Windows Media Center..Aplikací je spousta. Stačí google, ale chce to zkoušet, s čím je karta kompatibilní.
StD: Chápu-li to já lama správně, máš na mysli regulovat to v nastavení zobrazení grafárny místo v TV programu? Neni to trochu moc extrémní řešení?Na TV koukám třeba i při práci v systému, tak si přece nemůžu "rozjasnit" celej displej
![]()
No chápeš to pochopitelně naprosto blbě, neboť slušné GK od výrobce ATI vždy měly nastavení extra pro "Overlay" (což je jen to okénko, ve kterém ti jede TV nebo jakýkoli video-obraz) a jsou tam vždy volby:
1) Ponechat na vynuceném nastavení aplikace (=tvůj ovládací program...)
nebo
2) Manuelní nastavení
Už X-let mám nastaveno manuelně (samozřejmě u konkurence, nikolivěk u sqělého WinFastu).
StB: Dovoluji si podotknout, že
1) overlay je vykreslovací vrstva, kterou používá aero ve Win.7 a Vistách, tudíž je nutno používat jiné vykreslování (nejlépe EVR), pokud nechceme, aby se nám aero při sledování TV vypínalo ;-)
2) Vlastním slušnou grafickou kartu od výrobce nVidia, nikoliv AMD (chcete-li ATI). Přesto kupodivu poskytuje nastavení pro regulaci jasu apod. pouze pro přehrávané video (a sledování TV) ;-) Ale vzhledem k tomu, že všechny přehrávače jsou v pořádku, kromě přehrávačů TV (WinFast moc tmavý, Media Center moc světlý), nebudu to tady přece regulovat, aby se mi rozhasil i "jakýkoli video-obraz" :-/
Nicméně děkuji za "chytrou" radu ;-)
ten obrázek je sice z PVR_1, ale u PVR_2 by měl být podobný:
A tady ti to štelování nefunguje ?