Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 51 z 59 PrvníPrvní ... 414950515253 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 751 až 765 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #751
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od oječko Zobrazit příspěvek
    Zdravím, mám takový menší problém s WinFastPVR2. Zakoupil jsem externí hybr. tuner od Leadteku WinFast DTV Dongle H. S digitálem nejsou žádné problémy, ale pokud přepnu zdroj na Analog, tak program WinFast DVD Application přestane pracovat a je konec. Při startu programu to píše, že se nezdařilo zahájení přímého vypalování, prosím nainstalujte WFPVR2 znovu. Mám OS Vista Ultimate - 64 bit. Na notebooku, kde mám OS Vista home 32 bit, problémy nejsou. Zkoušel jsem stahovat nejnovější ovladače i program z oficiálních stránek výrobce, přeinstalovávat, ale nic to nevyřešilo.Víte někdo co s tím??? Děkuji za odpověď
    zdravím lidičky.
    mám naprosto stejný problém s pvr2 jako kolega. jen pro změnu mám PXDVR3200 H, win 7 64bit, PVR2 v2.0.3.28 (nejnovější z ofic. stránek), ovladače v6.0.1012.7002 (taky nejnovší). analog je pro mě "smrtelně" důležitý. pokud někomu pvr2 funguje na 64bit os a má jinou verzi než jsem tady uvedl, prosím, aby jí někde uploadnul! wmc mi nesedí .(
    za jakékoli rady budu moc rád.
    děkuji

    EDIT// ještě dodám, defaultně je ve pvr2 nastaven video vstup jako digitál. když vyberu jakýkoli jiný z nabídky (analog, s-video, atd...) aplikace přestane pracovat, vyskočí chyba a můžu jen potvrdit zavření. zkoušel jsem i starší verzi PVR2 v2.0.3.24 a stejný problém.. .(((
    děkuji za pomoc
    Naposledy upraveno uživatelem baaabi: 16-12-2009 v 22:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #752
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    Dobrý den,

    mám problém s programem Winfast PVR2. Pokud ho vypnu v režimu příjmu signálu CVBS (mám přes tento vstup připojený satelitní přijímač), je jeho znovuzapnutí bez problémů. Pokud však vypnutí provedu v režimu příjmu programů TV, po jeho znovuzapnutí naskočí standardní windowsovská hláška o tom, že v programu DVBTAP.exe došlo k chybě. Když však nezpanikařím a ještě chvíli počkám (cca 10 sekund), příjem TV normálně naběhne, ovšem dojde u něho k přepnutí video standardu z PALu na SECAM (viz. přiložený obrázek). Situaci řeším tak, že přes zobrazenou hlášku o chybě přepnu zdroj signálu na CVBS a program vypnu. Po jeho zapnutí a následném přepnutí na příjem TV signálu program pracuje korektně. Ale když..(viz. výše).

    Připadá mi, jako by si program, pokud ho zapínám v režimu příjmu TV odněkud "slízl" informaci o tom, že video standard je SECAM a chytil z toho chaos, neboť v seznamu naladěných kanálů je informace, že tyto vysílají v režimu PAL. Pokud program zapnu v režimu CVBS a poté přepnu na TV, vše funguje korektně. Až do vypnutí... Je tato má teorie reálná nebo je to úplná blbost a problém je jinde?

    Ještě nezbytné údaje: PVR2 i ovladače aktuální, karta WinFast TV2000 XP Expert, Windows XP, roky to pracovalo korektně...

    Moc děkuju všem za rady, tipy a nápady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #753
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pro tuner TV2000 XP Expert se používal PVR_1. Program PVR_2 byl vyvinut pro tunery, které umí přijímat digitál (DVB-T), což tuner TV2000XP-Expert neumí, umí pouze analog. To, že i tento tuner umí obsloužit PVR_2 je věc jiná, ovšem nelze se potom divit, že to pak dělá rotyku, obvzláště, když se k tomu "připlete" satelit (předpokládám, že digitální DVB-S)
    Tu kartu Expert budeš mít asi z první modelové várky, odhaduji dle té informace, že umí "chytit" SECAM. Poslední modelové řady EXPERTA už byly od SECAM naprosto odtrženy.
    Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 19-12-2009 v 13:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #754
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    15

    Moc děkuji za radu, s jedničkou to funguje bez problémů. I když i s dvojkou mi to roky chodilo... ;-). V každém případě jsem rád, že se našlo řešení, po tom, proč ta dvojka přestala fungovat pátrat nebudu ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #755
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Ona by tam asi PVR_2 fungovala, ale je několik druhů vydání, takže by se to muselo zkoušet a hledat tu správnou aplikaci (což je dost otravný).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #756
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od intel4ever Zobrazit příspěvek
    Zdravim,
    dá se v PVR2 nastavit oříznutí obrazu? Nějak se mi to nepodařilo najít. Někdy, když je pořad v 16:9 mám nejen nahoře a dole, ale i vlevo a vpravo černé pruhy. Jinak při přehrávání fulscreen, když se pohne miší a naskakuje ta spodní lišta tak se to dost drbe. Mám Leadtek 1000s + win7. Jinak je nějaká alternativa k PVR2? Třeba by mi vyhovoval lépe.
    Díky
    Orezani obrazu resim takto. Nahraju z TV v mpeg2 na maximalni kvalitu, v TMPGenc Mpeg 2.0 vystriham reklamy a ulozim a v Auto Gordian knotu udelam co je treba. Napriklad zmenu pomeru stran obrazu pri kodovani do XVIDu. TV se mi nahrava sirokouhle protoze pouzivam CVBS vstup na karte do kteryho jde signal ze set-top boxu a v nem mam nastaveny 16:9 pac nektery kanaly sou sirokouhly a ja mam sirokouhlem monitor - to ale nahraje sirokouhle i neco co je 4ku3 tak je to rozplacly.
    Pokud AGK zjisti cerne pruhy na stranach orizne je sam - toto se ale da nastavit v pohode i rucne dle libosti.
    Pak uz jen staci vybrat XVID nebo DIVX, zvolit velikost vystupu a jedeeeeem

    [color=red]Jeste bych doplnil - Kartu mam PXDVR 3200H a system Windows 7 x64 OEM[/color]
    Takto to sice vypada hezky ale na 24" LCD to ve fullscreenu vypada ... no ... NIC MOC. Nic jineho mi ale nezbyva. Analog je HNUS a DVBT tu neni. Chce to satelitni kartu SKYSTAR HD2 a vyhodit settop box do kose




    Naposledy upraveno uživatelem hajcus: 21-12-2009 v 11:23
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #757
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    2hajcus: můžeš mě prosím napsat, jakou používáš verzi pvr2 a jakou verzi ovladačů? děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #758
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od baaabi Zobrazit příspěvek
    2hajcus: můžeš mě prosím napsat, jakou používáš verzi pvr2 a jakou verzi ovladačů? děkuji
    PVR2 mam verzi 2.0.3.28
    Ovladace jsou z 8.9.2009 verze 6.0.1012.7002
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #759
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    2hajcus: a nemáš problémy s přepínáním zdroje videa ? (viz. můj problém nahoře na stránce)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #760
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    32

    Problem nemam vubec ... na analog prepinam kvuli tomu ze je na nej pripojeny VHS abych mohl nahravat z videokazet. Kdyz zapnu digital tak vidim modrou obrazovku - ale to je tim ze tady DVBT neni.

    Reinstal systemu jsi zkousel? Jine reseni me totiz nenapada
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #761
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    4

    do reinstalace systemu se mě nechce ani trošku .( tak se snažím najít jiné alternativy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #762
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    32

    no jo to verim, ze nechce, jenomze jestli je to systemem, alternativy budes hledat zbytecne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #763
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    698

    Používám WinFast PVR2 2.0.3.28 a mám takový malý problém. Pokud sleduji HD vysílání z MUXu 4 Telefonicy O2 a zobrazení mám nastaveno na Overlay Mixer, tak mi aktivní obraz není schopen vyplnit celé okno (resp. celou obrazovku při full-screen režimu). Obraz je po dolní a pravé straně černě orámován. Jiné typy zobrazení (VMR 9) tento jev nedělají, ale obraz je takový mdlý, není prostě tak pěkný jako při Overlay Mixeru.

    Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #764
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    32

    Ja mam zkusenost takovou ze se mi do toho nekdy patlaly jiny nainstalovany kodeky, co se tyce fullscreenu. Podle me hlavne filtry FFDSHOW

    Napriklad ja tam WMR9 vubec nemam a je misto toho EVR. Co to znamena a jak se to tam dostalo, ale nevim. Mam ale tuseni ze to tam v XP nebo Vista nebylo. Ted mam W7 x64



    Ja mam zase jiny problem. Nevite nekdo co presne znamena polozka:

    PREVIEW TV BY HARDWARE ENCODING? Kdyz to zapnu daleko se mi zlepsi obraz, ale zaroven to zapne DRUHY STEJNY zvuk jako je v TV, jen je o zhruba 500ms spozdeny. Takze jedou dva zvuky dohromady. A dalsi vec. Kdyz dam profil nahravani HARDWARE MPEG2 tak to sice nahraje obraz hezky ale bez zvuku - misto zvuku je ve videu skripani a sum.
    Asi to ale resit nebudu. Koupim SkyStar HD2, vrazim do ni kartu Skylinku a bude.

    Jinak nahravani je docela OK. Ale stejne to neni to co bych si predstavoval

    minutova ukazka
    Kód:
    http://www.edisk.cz/stahni/76622/zkouskawinfast.avi_30.32MB.html
    nebo
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/327319496/zkouskawinfast.avi
    Naposledy upraveno uživatelem hajcus: 29-12-2009 v 05:01
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #765
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    7

    Vlastnim kartu PalmTop DTV 200H, konecne som presiel z analogu na digital. Obraz je o poznanie lepsi. Ako mozem precislovat jednotlive kanaly? Momentalne su cisla jednotlivych kanalov v tvare XX-X, napr. CT1 je 34-1, co je neprakticke pre pouzivanie DO.
    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 51 z 59 PrvníPrvní ... 414950515253 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23