Moderátor ti hlavně řekl, že nemáš zakládat duplicitní temata (posty).![]()
Moderátor ti hlavně řekl, že nemáš zakládat duplicitní temata (posty).![]()
Za to jse omluovam.
Ale fak si nevim rady a karta poputuje asi spatky do shopu,vzdyt na to nefunguji zakladni funkce to je k smichu( roztahnuti sirokouhliho obrazu na vysku,radio,PIP,POP?PUP..ci jak jse to jmenuje
edit: ted jsem zistil ze radio nahrava,cize prehraje nahrany zvuk..jenze normalne nehraje
TED BUDU SPROSTEJ,DO pc hw JSE VYZNAM,ALE TAKOVYHLE NEDODANEJ KUS hw JSEM JESTE NEVIDEL..NECHAPU..JE TO JAK ZE SNA...TO ZE NEFUNGUJOU ZAKLADNI FUNKCE JSEM NEJAK PREKOUS,STACILO MI ABYCH JSE ALESPON MOHL KOUKAT NA tv,ALE? OBRAZ JSE SEKA KOSTICKUJE..A CO MNE FAKT DOSTALO..ZE ULOZIM JSI NEJAKY STANICE,RESTARTNU PROGRAM A STANICE JSOU PRYC...
TIMHLE DAVAM BODKU TOMUTO HROZNYMU SNU S NAZVEM LEADTEK A KARTU VRACIM,A CHCI UPOZORNIT PRIPADNE ZAJEMCE,ZE JIM STACI PRECIST TOHLE FORUM A HNED MUSEJ ZJISTIT ZE KARTAM LEADTEK JSE MUSEJ VYHNOUT...WTF![]()
Naposledy upraveno uživatelem Juri Killer: 25-04-2009 v 17:52
Mam TV kartu Leadtek WinFast DTV 2000 Plus Hybrid a pri EPG vidim dole podrobny info o poradu. Jenze se mi zobrazi pouze cca 3 radky. Nevim jak udelat abych si mohl precist kompletni podrobny info o poradu. Jde to vubec nejak udelat? Dekuji
Nevíte někdo jak do poslední verze PVR2 dostat zpátky do nastavení Volume control možnost AUX? Je tam jen Master Volume, což není zrovna ideální, protože tím se mění celková hlasitost ve všech programech. Nevim přesně od které verze to nejde, ale minimálně od 2.0.3.16
Edit: A navíc díky tomu že PVR2 při vypnutí neztlumí AUX vstup je v reproduktorech slyšet rušení nachytané na externí propojku uvnitř počítače...
Naposledy upraveno uživatelem AXB: 18-05-2009 v 20:29
vista nebo XP?
Vista 64bit
mrkni sem https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=13988 a podle toho pokecu zkontroluj, jestli nemáš nějak špatně nastavenou zvukovku
Jo tam sem se díval. Vstupy mám nastavené dobře - AUX je jako výchozí, ostatní zakázané. Už jsem zkoušel všechno možné a mám pocit že to asi bude nějaké "vylepšení". Zkusím ještě nějkou tu starší verzi... Nebo počkám až u nás budou všichni vysílat digitálně, abych to nemusel řešit![]()
Dobrý den,
Asi nejsem na tom správném foru a nebo jsem nenašel pro svůj dotaz odpověď.Proto tady přidávám dotaz na moderátora fora s prosbou o radu.Jsem začátečník a WinFast PVR2 mám nainstalovaný ve svém PC a doposud se mi nepodařilo nainstalovat jediný tel.program.PC je připojeno koax.kabelem na kabelovou televizi.Prodejce PC nedodal český návod a já si s tím nevím rady.Můžete*-li pomozte.
Mrkni sem:
http://masek.webzdarma.cz/WinFastPVR2/WinFastPVR2.pdf
Není to sice česky, ale dá se to z obrázků pochopit. Měl by jsi chytit analogové programy. Digitální nenaladíš (kabelovka vysílá v DVB-C, tuner umí DVB-T)
Zde se přepíná analog / digitál.
Naposledy upraveno uživatelem bagr3210: 16-06-2009 v 15:00
Dík za radu.Mám to trochu komplikovanější.Digi tuner od kabelovky sice mám,ale nepoužívám ho (nekvalitní obraz a zvuk),takže jedu stále na analog.Jenže mám u zásuvky rozbočku,ze které mám přívod k tuneru a z toho přívodu mám také za rozbočkou přiveden koax do PC,takže by to mohlo mít negativní vliv.Jestliže bych tedy přitáhl koaxiál od zásuvky na straně analogu,tak bych to měl naladit?Vyzkouším a pak se ozvu.
Na zkoušku natáhni přímo koax z bytové zásuvky kabelovky do tv tuneru a obejdi všechny rozbočovače apod.
Ja bych potřebval radu .. taky mi to píše fails to build graph .. a nejak sem nikde nenasel zda se to da resit .. vse mam nainstalovane ... prosim o radu
mam kartu DTV1800H