Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 49 z 59 PrvníPrvní ... 394748495051 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 721 až 735 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #721
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Moderátor ti hlavně řekl, že nemáš zakládat duplicitní temata (posty).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #722
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    21

    Za to jse omluovam.
    Ale fak si nevim rady a karta poputuje asi spatky do shopu,vzdyt na to nefunguji zakladni funkce to je k smichu( roztahnuti sirokouhliho obrazu na vysku,radio,PIP,POP?PUP..ci jak jse to jmenuje

    edit: ted jsem zistil ze radio nahrava,cize prehraje nahrany zvuk..jenze normalne nehraje

    TED BUDU SPROSTEJ,DO pc hw JSE VYZNAM,ALE TAKOVYHLE NEDODANEJ KUS hw JSEM JESTE NEVIDEL..NECHAPU..JE TO JAK ZE SNA...TO ZE NEFUNGUJOU ZAKLADNI FUNKCE JSEM NEJAK PREKOUS,STACILO MI ABYCH JSE ALESPON MOHL KOUKAT NA tv,ALE? OBRAZ JSE SEKA KOSTICKUJE..A CO MNE FAKT DOSTALO..ZE ULOZIM JSI NEJAKY STANICE,RESTARTNU PROGRAM A STANICE JSOU PRYC...

    TIMHLE DAVAM BODKU TOMUTO HROZNYMU SNU S NAZVEM LEADTEK A KARTU VRACIM,A CHCI UPOZORNIT PRIPADNE ZAJEMCE,ZE JIM STACI PRECIST TOHLE FORUM A HNED MUSEJ ZJISTIT ZE KARTAM LEADTEK JSE MUSEJ VYHNOUT...WTF
    Naposledy upraveno uživatelem Juri Killer: 25-04-2009 v 17:52
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #723
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    Mam TV kartu Leadtek WinFast DTV 2000 Plus Hybrid a pri EPG vidim dole podrobny info o poradu. Jenze se mi zobrazi pouze cca 3 radky. Nevim jak udelat abych si mohl precist kompletni podrobny info o poradu. Jde to vubec nejak udelat? Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #724
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Citace Původně odesláno od Juri Killer Zobrazit příspěvek
    Za to jse omluovam.
    Ale fak si nevim rady a karta poputuje asi spatky do shopu,vzdyt na to nefunguji zakladni funkce to je k smichu( roztahnuti sirokouhliho obrazu na vysku,radio,PIP,POP?PUP..ci jak jse to jmenuje

    edit: ted jsem zistil ze radio nahrava,cize prehraje nahrany zvuk..jenze normalne nehraje

    TED BUDU SPROSTEJ,DO pc hw JSE VYZNAM,ALE TAKOVYHLE NEDODANEJ KUS hw JSEM JESTE NEVIDEL..NECHAPU..JE TO JAK ZE SNA...TO ZE NEFUNGUJOU ZAKLADNI FUNKCE JSEM NEJAK PREKOUS,STACILO MI ABYCH JSE ALESPON MOHL KOUKAT NA tv,ALE? OBRAZ JSE SEKA KOSTICKUJE..A CO MNE FAKT DOSTALO..ZE ULOZIM JSI NEJAKY STANICE,RESTARTNU PROGRAM A STANICE JSOU PRYC...

    TIMHLE DAVAM BODKU TOMUTO HROZNYMU SNU S NAZVEM LEADTEK A KARTU VRACIM,A CHCI UPOZORNIT PRIPADNE ZAJEMCE,ZE JIM STACI PRECIST TOHLE FORUM A HNED MUSEJ ZJISTIT ZE KARTAM LEADTEK JSE MUSEJ VYHNOUT...WTF
    A co skype?,ICQ?,Codekpacky?,......to všechno vyhoď.
    Doporučuji reinstal OS, neinstalovat žádné "doplňky" a nastavit tv kartu. Určitě bude chodit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #725

    AXB AXB je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    4

    Nevíte někdo jak do poslední verze PVR2 dostat zpátky do nastavení Volume control možnost AUX? Je tam jen Master Volume, což není zrovna ideální, protože tím se mění celková hlasitost ve všech programech. Nevim přesně od které verze to nejde, ale minimálně od 2.0.3.16

    Edit: A navíc díky tomu že PVR2 při vypnutí neztlumí AUX vstup je v reproduktorech slyšet rušení nachytané na externí propojku uvnitř počítače...
    Naposledy upraveno uživatelem AXB: 18-05-2009 v 20:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #726
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    vista nebo XP?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #727

    AXB AXB je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    4

    Vista 64bit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #728
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    mrkni sem https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=13988 a podle toho pokecu zkontroluj, jestli nemáš nějak špatně nastavenou zvukovku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #729

    AXB AXB je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    4

    Jo tam sem se díval. Vstupy mám nastavené dobře - AUX je jako výchozí, ostatní zakázané. Už jsem zkoušel všechno možné a mám pocit že to asi bude nějaké "vylepšení". Zkusím ještě nějkou tu starší verzi... Nebo počkám až u nás budou všichni vysílat digitálně, abych to nemusel řešit
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #730
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Moderátor ti hlavně řekl, že nemáš zakládat duplicitní temata (posty).
    Dobrý den,
    Asi nejsem na tom správném foru a nebo jsem nenašel pro svůj dotaz odpověď.Proto tady přidávám dotaz na moderátora fora s prosbou o radu.Jsem začátečník a WinFast PVR2 mám nainstalovaný ve svém PC a doposud se mi nepodařilo nainstalovat jediný tel.program.PC je připojeno koax.kabelem na kabelovou televizi.Prodejce PC nedodal český návod a já si s tím nevím rady.Můžete*-li pomozte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #731
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Mrkni sem:
    http://masek.webzdarma.cz/WinFastPVR2/WinFastPVR2.pdf
    Není to sice česky, ale dá se to z obrázků pochopit. Měl by jsi chytit analogové programy. Digitální nenaladíš (kabelovka vysílá v DVB-C, tuner umí DVB-T)



    Zde se přepíná analog / digitál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #732
    Je tu pravidelně
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    379

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    mrkni sem https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=13988 a podle toho pokecu zkontroluj, jestli nemáš nějak špatně nastavenou zvukovku

    Perfektni,konecne to jde i me,je to supr navod na Visty,kurna ja nad tim spekulovat mesice a podle zde toho navodu jsem to rozchodil asi za 20minut...Diiik!!

    EDIT:// Nejde mi ale TIME SHIFTING,nevite nekdo jak to sprovoznit?TV karta je DTV2000H
    Naposledy upraveno uživatelem bagr3210: 16-06-2009 v 15:00
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #733
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Mrkni sem:
    http://masek.webzdarma.cz/WinFastPVR2/WinFastPVR2.pdf
    Není to sice česky, ale dá se to z obrázků pochopit. Měl by jsi chytit analogové programy. Digitální nenaladíš (kabelovka vysílá v DVB-C, tuner umí DVB-T)



    Zde se přepíná analog / digitál.
    Dík za radu.Mám to trochu komplikovanější.Digi tuner od kabelovky sice mám,ale nepoužívám ho (nekvalitní obraz a zvuk),takže jedu stále na analog.Jenže mám u zásuvky rozbočku,ze které mám přívod k tuneru a z toho přívodu mám také za rozbočkou přiveden koax do PC,takže by to mohlo mít negativní vliv.Jestliže bych tedy přitáhl koaxiál od zásuvky na straně analogu,tak bych to měl naladit?Vyzkouším a pak se ozvu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #734
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Na zkoušku natáhni přímo koax z bytové zásuvky kabelovky do tv tuneru a obejdi všechny rozbočovače apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #735
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    1

    Ja bych potřebval radu .. taky mi to píše fails to build graph .. a nejak sem nikde nenasel zda se to da resit .. vse mam nainstalovane ... prosim o radu
    mam kartu DTV1800H
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 49 z 59 PrvníPrvní ... 394748495051 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23