Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 48 z 59 PrvníPrvní ... 38464748495058 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 706 až 720 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #706
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    ale zkusim antenne...
    To ti asi nepomůže. Musíš mít cable. Nemáš tam náhodou PAL_BD? Já ji měl na jednom software (ale pro model Expert) a již jsem nemusel používat klávesu A.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #707
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    To ti asi nepomůže. Musíš mít cable. Nemáš tam náhodou PAL_BD? Já ji měl na jednom software (ale pro model Expert) a již jsem nemusel používat klávesu A.
    To nevim hele... Jak máš nastavení v tom WFlauncher, tak tam je jenom Pal_b, Pal_d různý jiný, ale Pal_BD tam neni... Občas mi to naskočí jak to přepínám, ale pak to zase zmizí... Začínám bejt bezradnej...!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #708
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pal_BD tam neni...
    Tak už to nepoužívají.
    Občas mi to naskočí jak to přepínám, ale pak to zase zmizí...
    To také může být nevhodným ovladačem. Možná by pomohla jiná verze. Ale to si počkej na někoho, kdo má PVR_2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #709
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Tak už to nepoužívají.

    To také může být nevhodným ovladačem. Možná by pomohla jiná verze. Ale to si počkej na někoho, kdo má PVR_2.
    A můžeš mi poradit nakej jinej prográmek...? Teda kromě chris tv... Ja mam třeba dscaler, ale ten neumim nastavit...!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #710
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to vypadá na nevhodnej ovladač
    podívej se na leadtečí stránky, jestli tam nemají k dispozici novější.

    já používám PVR2 build 2.0.3.7 na "produkční" vistě a poslední betu (build 18) na Windows Seven (b7000) a v obou verzích funguje přepínání norem bez problémů.
    nevím, jak jsou na tom u leadteku s archivováním PVR2, ale na webu lhsite.hu archiv mají (bohužel v madarštině)

    co se 3rd party aplikací pro karty od Leadteku, nějaká podpora tam je, ale prý je docela alchymie rozchodit cokoliv mimo originálního softu. osobně s tím nemám moc zkušeností, mě to nikdy nešlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #711
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Doom Zobrazit příspěvek
    to vypadá na nevhodnej ovladač
    podívej se na leadtečí stránky, jestli tam nemají k dispozici novější.

    já používám PVR2 build 2.0.3.7 na "produkční" vistě a poslední betu (build 18) na Windows Seven (b7000) a v obou verzích funguje přepínání norem bez problémů.
    nevím, jak jsou na tom u leadteku s archivováním PVR2, ale na webu lhsite.hu archiv mají (bohužel v madarštině)

    co se 3rd party aplikací pro karty od Leadteku, nějaká podpora tam je, ale prý je docela alchymie rozchodit cokoliv mimo originálního softu. osobně s tím nemám moc zkušeností, mě to nikdy nešlo.
    Kdyby si na neco prisel dej mi prosim vedet...! Dekuju moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #712
    Nováček Avatar uživatele Falty
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    18

    Mam Win Vista x64 Ultimate SP1 CZ a funguje to celkem v pohodě, TV-kartu Leadtek TV 2000 XP Expert. Používám poslední verzi 2.0.3.16 Ladění kanálů jsem dal na automatiku a potom na jemné ladění. U některých kanálů ČT4 a ČT24 jsem musel ručně přepnout normu přes klávesku A, mam kabelovku. Jediný problém u téhle TV karty je, že vyžaduje Line-IN nebo AUX, takže jsem musel použít svoji starou SB Audigy LS, protože na MB mam u integrované zvukovky pouze vstup S/PDIF-In.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #713
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    1

    Zdravim, najde se nekdo tak hodnej a posle mi seznam ulozenych stanic z Prahy? Aplikace mi pod Windows 7 nemuze najit zadne televize, v media center pritom najde bez problemu ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #714
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    2

    Zdravím všechny vespolek, i já bych chtěl poprosit moudřejší kolegy o radu, neboť mám obavy, že problém je mezi klávesnicí a židlí..
    Zakoupil jsem dnešním dnem DTV kartu od Leadteku, konkrétně model DTV 1000S. Aplikace a ovladače z CD nebyly příliš dobré, stáhl jsem tedy od obojího nejnovější verze z netu (používám XP Prof. SP3). Avšak problém je, že mi při vysoké citlivosti hledání nalezne pouze Multiplex A, tudíž veřejnoprávní vysílání, ale nic jiného, přestože ve vedlejší místnosti na téže anténě jde přes LCD televizi i Multiplex B (Nova, Prima, Nova Cinema) a dle mapky pokrytí vysílač Buková hora taky kryje Děčín dostatečně. Přepínač jsem nikde nenašel, nestkal se někdo s podobným problémem? Budu vděčný i za nápad, kudy z toho ven...

    Děkuji všem, Dilv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #715
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    Mám TV kartu Leadtek PxDVR3200 H a nainštalovaný program WinFast PVR2. Všetko pracuje spoľahlivo okrem jednej funkcie na FM rádiu. Pri jeho otvorení vyskočí karta: "Cannot open Recording Device." V nastavení na karte pri: Audio recording Line je uvedené: "No Record Device." To znamená, že nemôžem nahrávať z rádia. Som v tejto veci iba začiatočník a neviem si s tym rady. Prosím o pomoc.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: WinFast.jpg 
Zobrazení: 149 
Velikost: 93.2 KB 
ID: 3829   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: WinFast PVR2.jpg 
Zobrazení: 171 
Velikost: 46.3 KB 
ID: 3830  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #716
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Jaký máš OS? Nejsou to náhodou Visty? Z tvého popisu soudím, že máš špatně nastavenou zvukovou kartu, je třeba nastavit (spíše asi povolit) na kartě nahrávání CD-IN. Pak by to mělo jít nastavit i pro PVR2-FM tuner. Ale takto z hlavy ti nepovím, jak se to vynutí, no na Win7 to bude asi stejné - na kartě "Recording" pravé tl. myši - zapnout "Show Disabled Devices" a pokud není zapnuto i "Show Disconnected Devices". Pak je možno CD-in zvolit.
    Snad tento postup pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #717
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    2

    JirkaH, ďakujem Ti za veľmi dobrú radu. Naozaj mám OS Vista32 a podľa Tvojej rady som zistil, že na zvukovej karte bolo nahrávanie vypnuté. Po zapnutí na karte mi všetko pracuje perfektne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #718
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    21

    AHOJ.Mam pxDVR3200 H premium,mam nasledovny problemy:
    (mam vistu 64bit premium,SB X-FI,kablik z TVK do ZK AUX,tv signal Analog)

    1.nejede mi radio,teda zadny zvuk..
    2.a to vaznejsi,je,ze kdyz jede vysilani ktery je sirokouhly tak mi obraz roztahne jen do sirky..tj..obraz je rozplacly,vsechno je siroky..

    Dekuji za radi..jeste mam 6 dnu moznost kartu vratit

    sorry za chyby
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #719
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    17

    k 2. - To co popisuješ mi dělala nějaká starší verze WinFast PVR2. Stáhni si WinFast PVR2, verze 2.0.3.22 z
    http://www.lhsite.hu/downloads.php?c...download_id=83
    Musíš mít ve WinFast PVR2 buď zatrženo "Poměr stran do obrazovky 16:9" a nesmíš mít zatrženo "Roztáhnout video",
    nebo
    lepší řešení je zatrhnout "Poměr stran do obrazovky 4:3" plus "Roztáhnout video".

    Dřív jsem používal alternativní sw Fly 2000 TV ve kterém šlo roztáhnout obraz tak, že vyplňoval celou obrazovku. Ale se změnou driveru TV karty (zlepšil mi kvalitu příjmu) přestal Fly 2000 TV fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #720
    Nováček
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    21

    Moderator pise ze mam tady reseni a ja rikam ze to teda nemam
    Nedovolil bych si napsat nejakou temu jen tak a popri tom nemit najnovsi SW+drivers..
    Nic takovy jako zaskrtuti jakykoli moznosti (16:9,4:3,roztahnout obraz,pancsan4:3) mi nepomohlo ani jakakoly jejych kombinace.Myslim ze tam zapomneli pridat moznost 16:9 panscan,nemo co...Proste se mi obraz roztahne jenom do stran..a to je neodpustitelny.(OS mam asi 2 tydeny,takze zadne namitky proti me chybe neberu..vista je koupena,nod 4 koupeny..system ocisteny..)

    sorry za chyby
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 48 z 59 PrvníPrvní ... 38464748495058 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23