Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 13 z 59 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #181
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Citace Původně odesláno od pkovak Zobrazit příspěvek
    Jde automatické vzbuzení testovat i jinde než na těchto ovladačích? Přímo ve woknech někde nastavit vzbuzení v určitou dobu? To by celkem slušně otestovalo jestli je problém v PRV2 nebo kartě, nebo úplně jinde.
    V plánovaní úloh v rozšírenom nastavení je možnosť spustiť úlohu s prebudením PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    Tak jsem ověřil že po delším pobytu PC v standby modu při opětovném vzbuzení příšerně blbnou... přesně tak jak jsem popsal. Při krtátkém standby po probuzení všechno funguje, jediné co se změní je že Miranda je v offline režimu, což se dá pochopit. Ale při delších standby, posledně to bylo 6 hodin, už nefunguje. Nenapadá vás čím to může být? První na ráně jsou Wokna a zdroj...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    Tak jsem celkem spolehlivě určil co způsobuje problémy pokud po delší době spustím uspaný počítač. Problém je v utilitě Winfast Wizard (defaultní cesta C:\Program Files\WinFast\WFDTV\WFWIZ.exe ). Začne vytěžovat CPU blízko 100%. Pokud ji zavřu, všechno začne fungovat normálně a můžu ji zase bez obav spustit.
    Chyba se projeví jen pokud PRV2 posílá počítač do hibernace nebo spánku, pokud ho do tohoto stavu uvádím já tak se vzbudí bez problémů.
    Napadlo mě problém obejít jednoduchou dávkou, která by při obnovení počítače tenhle program vypnula a zapnula. Napadá vás jak to udělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    dotázek k EPG. naimportil jsem si XMLTV, namapoval kanály. ale jak nastavím, aby mi EPG ukazovalo jenom kanály, které mám naladěné? ukazuje mi to totiž všechny TV předvolby, i ty, které jsou prázdné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Doom: četl jsem tvůj dotaz několikrát, ale nechápu ho Já mám v TVxb.ini zakomentované (vyřazené) stanice, které nemám naladěné. Názvy stanic mám nastavené stejně v PVR2 i v TVxb.ini, takže nemusím mapování upravovat, EPG se mi přiřadí správně samo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    mno upřesním, psal jsem to v polospánku
    mám naladěných 6 stanic, které chytnu na STA. v přelhedu předvoleb mám tabulku asi 70 kanálů, z nich 6 mám zaškrtnuto a pojmenováno, zbylých 64 je prázdných. když pustím EPG, tak se mi ukáže všech 70 předvoleb bez ohledu na to, jestli na nich něco je nebo není.
    odpoledne přidám screenshoty.
    jinak je EPG parádní věc, zamiloval jsem si ho a díky za tipy k nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    Tak nevím jestli tě dobře chápu... já osobně TVxb používám, nastavil jsem si v TVxb.ini které programy chci stáhnout, aktualizoval xmltv.xml a načetl ho WinFast PRV2. Zobrazily se mi jen vybrané kanály a pod nimi jen malý kousek volného prostoru... bez problémů. Nastavil jsi opravdu TVxb.ini ? Kdyžtak můžu poslat ini soubor pro Českou republiku, pokud nemáš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    viz přiložené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Aha, už ti rozumím. Jenže nechápu, proč máš v seznamu kanálů i ty, na kterých nic nepřijímáš? Takhle ti vždycky po importu xmltv bude nabízet k přemapování všechny nastavené kanály - to je jasné. Vymaž nepoužité předvolby a budeš mít klid.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    blbej dotaz, jak nepoužité předvolby smazat? normálně pravým a delete?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    Asi jó. Teď nevím, jsem v práci a TV kartu mám doma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    JJ, přesně tak, najedeš na vyhledávání kanálů (určitě to víš, ale zobrazuje ho ten první img co jsi vkládal), pak pravým na kanál a v češtině "odstranit kanál ze seznamu kanálů" (teď jsem si to ověřoval ) Takže se vesele pusť do likvidace kanálové infrastruktury a budeš mít brzy pokoj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já to obešel - nepoužité kanály jsem hodil nakonec a nic jsem nemazal - ono to totiž nešlo promazat najednou, ale musel bych po jednom
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od ASUSik Zobrazit příspěvek
    tak se mi to EPG tak nějak povedlo rozchodit, ale jen s tím, že se mi načtou programy jen na jeden den a na druhý již ne, nevíte jak to udělat aby se načetl program třeba na 3,4,5..... dnů dopředu
    WinFast PVR 2 , Leadtek TV 2000XP Expert

    Muzete mi prosim nekdo vysvetlit jak to EPGcko rozchodit ? Ten programek TVxb jsem si stahnul nejak jsem zkousel upravit ten soubor xmltv abych videl program na tv CT1,CT2,NOVA a PRIMA ale vzdycky kdyz jsem, ho pustil tak mi zacal vypisovat ERRORy. Nemate nekdo ten soubor upravenej na tyhle ctyri programy + presnej navod jak na to abych to rozchodil?
    Ted kdyz jsem to vsechno odinstaloval tak se mi jeste ve WinFast PVR 2 na tv zobrazuje dole radoby "EPG" 0.00 no shuffle ??? nebo tak neco.

    Diky za rady a pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já používám tenhle ini soubor: http://www.tvxb.com/country/Czech/TVxb-novinky.ini - nemusel jsem nic upravovat, jenom jsem nastavil cestu, do které se bude exportovat seznam EPG tak, aby se ukládal přímo do adresáře s PVR2. v PVR2 jsem akorát namapoval kanály tak, aby mi seděly s předvolbami a fachčí to v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 59 PrvníPrvní ... 3111213141523 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23