Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 59 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 882

Téma: WinFast PVR2 - aplikace

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    18

    asi jsem opoměl říct, že se nejedná o Win XP, ale Win Vista
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ahá... no to teda nevím. zkus pohledat, ta automatická defragmentace se pro XP vypíná pomocí "ladících" programu typu TuneUp Utilities... ale pro vistu takový soft neznám. zkoušel jsem hledat a nenašel jsem, dneska mě to nějak nemyslí
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    18

    a kde se to prosím tě v tom tuneup nastavuje?, nikde to nemůžu najít
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    to netuším... nemám ten program, jenom prodávám jak jsem nakoupil jinde. je možné, že pod vistou to nepůjde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    18

    aha, no nic nějak to zkusim, pod vistou to jde bez problému, teda jen když dám mod kompatibility s XP SP2
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    6

    Film+ a MGM je jeste na webu UPC http://prg.net.upc.cz/tvkab/ (ale nevim jestli to je pristupne i mimo jejich sit) pripadne na tvp.cz (ale tam to maj totalne prasacky a musi se to resit hodne nestandardne aby to neco tahalo, ale zase tam obcas maji i popisy).
    I kdyz ono stejne na tech dvou kanalech skoro nic poradneho nedavaji, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    6

    Konflikt mezi WFWizardem a nekterymi MS klavesnicemi se resil na http://www.tv-cards.com/messageboard...c.php?id=14140 ted nevim jestli tam nekdo daval odkaz na nejakou starsi verzi, ktera snad fungovala nebo ne.
    Zhruba jde o to, ze WFwizard mj. predava signaly od dalkoveho ovladace aplikaci a to zrejme tak, ze simuluje stisky klaves a nejak se to hada s temi ovladaci klavesnice. Ted me napada, jestli by nepomohlo v nem deaktivovat funkci pro dalkovy ovladac (tusim ze jinak slouzi jeste pro planovane nahravani, nebo ne? pokud ne tak by pomohlo ho nenechat spustit ale s tim, ze nebude fungovat ovladac).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    ano, wizard slouží i pro plánování nahrávání. takže ideální bude, když jenom v nastavení wizarda deaktivuješ používání dálkového ovladače
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    18

    ještě k tomu rozhazování obrazu, nemůže to způsobovat, to, že TV karta je pro PCI 2.3 a já mám na desce PCI 2.1???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    Nedaří se mi nastavit PRV2 tak aby zapnul PC před nahráváním - na zkoušku jsem zadal nahrávání videa a zaškrtnu "Jestliže je úloha dokončena..." a nastavím "úsporný režim". Další úlohu nastavím dvě minuty po dokončení první. Počítač se přepne do úsporného režimu dobře a jde vzbudit power tlačítkem na casu, ale automatické vzbuzení aby začal nahrávat nenastane.

    Hledal jsem na fóru řešení a narazil na několik článků.

    Na jejich základě jsem povolil ve Win XP Pro SP2 hibernaci, tato volba se následně objevila i v nabídce PRV2. Povolil jsem i obnovení bez hesla. Následně jsem zkusil tedy obdobný pokus s hibernací a zase nic.

    Deska podporuje S3.

    HW konfigurace je tato:
    CPU AMD Athlon 64 3000+
    Deska Gigabyte K8NXP-9 (nForce 4 Ultra chipset, 3 PCI sloty, podle webu výrobce splňující PCI 2.3 specifikace).
    Grafika Gigabyte, GeForce 6600 GT (přesný název je pravděpodobně, podle webu výrobce, GV-NX66T128D.
    Paměť 2x512 MB DDR 400 CL 2.5, Dual Channel moduly značky Geil.
    DVD Vypalovačka LG GSA-4167
    HDD Hitachi T7K500 250GB (SATAII/ 300, 7200rpm, 8MB cache)
    OS Win XP SP2
    TV Tuner LeadTek Winfast DTV2000 Hybrid.
    Nejnovější ovladače chipsetu, grafiky, interní zvukovky i TV Tuneru.

    Nenapadá vás co ještě udělat aby mi PC nemuselo jet celý den ale zapnulo se a vypnulo jen na dobu nahrávání?

    Pro jistotu připojuju gif příslušné stránky BIOSu která ovlivňuje nastavení power.
    Moje aktuální nastavení BIOSu je:
    ACPI Suspend Type: S3
    Soft-off by power button: delay 4 secs
    PME event wake up: enabled
    modem ring on: disabled
    USB resume from suspend: disabled
    Power-on by Alarm: disabled
    Power-on by mouse: disabled
    Power-on by keyboard: keyboard 98
    AC back function: soft off
    Zaujalo mě hlavně PME event wake up, PME by mělo znamenat Power Management Event, ale výsledek pořád stejný.

    Jinak tento dotaz je doplňený z threadu https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...645#post140645 , kde se žádná odpověď něobjevila.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: BIOS_pwr.GIF 
Zobrazení: 172 
Velikost: 21.6 KB 
ID: 1296  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Je tu pořád Avatar uživatele Saxel
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    2,304

    pkovak: V biosu by mělo stačit nastavit "ACPI Suspend Type" na "S3" a povolit "PME Event Wake Up". Nemáš možnost vyzkoušet jiný napájecí zdroj? Ve tvém obrázku je poznámka, že funkce "PME Event Wake Up" vyžaduje zdroj, který na vývodu 5Vsb (standby voltage) dává víc než 1A (1 ampér). Je to sice málo pravděpodobná příčina, ale když už jsi zkusil všechno, jak píšeš, stálo by možná za to zkusit i jiný zdroj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    Jo, taky mě napadlo - zdroj zkusím prohodit z druhého počítače, až se stane ta nepravděpodobná situace že ani jedno PC nebude někdo z rodiny okupovat. Právě proto jsem tam tu poznámku o zdroji přidal...
    Nevím jestli je to následek pokusů a změn ve woknech a BIOSu, ale už dvakrát se stalo, a mám pocit že to byly poslední dva případy, že když jsem probudil PC ze standby režimu, tak nabíhalo hodně dlouho, ale ne hrabáním disku, spíš jako by něco neustále stoprocentně vytěžovalo PC. Nejdřív se zdálo že Thunderbird, potom Bitdefender, Servant Salamander po chvíli přestal reagovat atd... PC bylo nepoužitelné až do restartu. Netuším jestli to bylo délkou standby režimu nebo něčím jiným, mám podezření že jedna ze změn ve Woknech za to může, možná povolení hibernace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    45

    Jde automatické vzbuzení testovat i jinde než na těchto ovladačích? Přímo ve woknech někde nastavit vzbuzení v určitou dobu? To by celkem slušně otestovalo jestli je problém v PRV2 nebo kartě, nebo úplně jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    6

    Tusim, ze jsem v nejake recenzi cetl, ze kdyz s Ladtekem zkouseli automaticke probuzeni, tak to fungovalo az kdyz byl cas mezi uspanim a probuzenim delsi nez nekolik minut (mozna 5 nebo 10 uz nevim).
    Celkem bych tomu rozumel, protoze to pocita s tim, ze na probuzeni a spusteni aplikace je potreba nejaky cas, tak si neco pripocita a kdyz pri testovani date za dve, tri minuty, tak ten cas, ktery si to po te korekci zvoli muze byt uz v minulosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    11

    Mám malinkatý problem. Po nainstalování PVR2 mi v nastavení nechce povolit jiné zařízení, než mikrofón. Co stím? Mám OS Vista.
    Naposledy upraveno uživatelem Margo: 04-05-2007 v 15:51
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 59 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak spustit Winfast PVR2 bez karty Winfast v PC?
    Od Fricoolinek2 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2012, 15:46
  2. WinFast PVR - aplikace
    Od vladoc v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 182
    Poslední příspěvek: 18-11-2010, 22:07
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 16:37
  4. Winfast tv xp expert aplikace
    Od lukkkas v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2005, 17:23