Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Audio a domácí kina
Kamery
Multimediální centra
Projektory
Streaming videa
Televize
Ostatní
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně  |  Svět audia

Téma: Leadtek Winfast 2000 XP Expert a Mediaportal - problém

9.10.2006 08:42
KafonPodařilo se někomu uspokojivě rozjet na této kartě Mediaportal? Přestože originální software od Leadteku i např. program ATV2000 mi jedou bez problémů, v Mediaportalu se obraz naprosto nesnesitelně trhá, a to tak, že se na to nedá koukat (timeshifting zapnutý nemám). A to nemluvím o problémech, než jsem rozjel zvuk namísto šumu (přepnou normu Palu z B/G na D/K nepomáhalo, pomohla náhoda - nastavení Zimbabwe místo ČR :-D ).
Že by nějaké nestandardní ovladače? Neexistuje nějaký plugin do Mediaportalu, co by to vyřešil?
Dík
9.10.2006 11:03
Ivo MašekModelové řady EXPERT, DELUX apod., jsou poplatné době svého vzniku. Už jsou za horizontem. Sice se vyrábí (EXPERT) a modifikované řady DELUXE, coby verze RX apod.
takže s nějakým mediaportálem a podobnými "vymoženostmi" dnešní doby moc nepočítej. Spíše celkem mrkám, že se ti podařil na Expertu zprovoznit ATV2000. (asi záleží na revizi - já mám ten tuner z podzimu 2003)

[quote] (přepnou normu Palu z B/G na D/K nepomáhalo, pomohla náhoda - nastavení Zimbabwe místo ČR ). [/quote]
To je nevhodnými ovladači. To přepínání přes "A" opravdu funguje. U některých verzí aplikací je možno nastavit PAL_BD. Pak se nemusí přepínat. Vyzkoušeno pro kabelovku.
9.10.2006 11:44
Doomvyzkoušeno i pro anténu (STA)