Dneska mi prisel z Pixmanie HD přehrávač TRANSGEAR. Je to v podstatě něco podobného jako KISS DP-600, ale má navíc i šuplík na interní HDD. Má s ním někdo zkušenosti ? Původne se u nás prodával za 13 táců, teď ve slevě (o téměř 100 liber) vyšel na necelých 8 včetně dopravy.
datasheet (v skutecnosti je to zrcatkovy design s dost tmavým podkladem, téměř černým, mají to pěkně blbě nafocené)
Kód:
ttp://219.123.247.228/~dloeffler/TTEuropeWebSiteLinks/brochures/DVX-700E.pdf
a manuál
Kód:
http://www.trans-technology.com/upload/dvx700manual.pdf
přístroj má výstup DVI, tak jsem ho prozatím připojol na druhý vstup 24" LCD monitoru od HP. v setupu lze zvolit jaký výstup má jít přes DVI, od 480 to 1080 + nejake klasicke pocitacove rozmery 800x600. pri volbe nejvyssiho rozliseni 1080i je obraz z menu vic maznuty nez pri nastaveni 720p, v prehravanem obraze to neni patrne. Nastaveni zpusobu zobrazeni ma 3 moznosti: fit to screen, full screen a actual size. Na LCD monitoru se ale obraz při prvnich dvou nastaveních natahne na vysku, pri tretim je tam puvodni velikost. vsechny jsou ale natazene na vysku, zřejmě to dělá samotný monitor, zadným nastavenim to neslo zmenit. proste by mely byt nahore i dole cerne pruhy ale obraz je na cele obrazovce. na LCD TV by me byt obraz ok. aspon mam neco na jejich testovani.
prehravac nema podporu cestiny ani v menu ani v titulcich. je tam jen zapadni sada, tazke nase znaky bud chybi nebo jsou nahrazeny nejakymi jinymi. jinak se titulky zobrazuji v dolni casti obrazu na polopruhlednem tmavem obdelniku.
zkousel jsem ruzne formaty SD a HD videa, přehralo to zatim vse krome AVI s H264.