Help, nehraje mi stereo - Much TV plus
Dneska jsem si koupil novou stereo TV kartu (Much TV Plus - chipova sada Philips SAA7134), ale i pres to ze to stereo karta je, mi vubec stereo nejak nehraje. Zkousel jsem jak ten jejich software, tak DScaler, ChrisTV, Fly TV 2000 a ani v jednom nejde stereo. Vsude to hraje jen mono. Dokonce radio z te karty hraje mono. Vubec nechapu cim to je. Vsechno se nainstalovalo v poradku, karta bezi. Televizni signal jde z kabelovky, takze by to melo byt v poradku, ale vsechno porad proste jen mono. Nevite nekdo co s tim? Asi to budu muset zanest v pondeli reklamovat, protoze jsem zkousel vsechno co me napadlo a k nicemu jsem se nedostal :(
Není potřeba tam něco "zatrhnout" ve smyslu stereo vysílání ? Ze zvukové karty ti vše ostatní leze stereo ?
Jasne, zvukovka bezi v pohode, do vcerejska jsem mel starou TV kartu a dnes jsem si prave koupil novou stereo a nic z toho :/
Zkus tuhle adresu:
https://www.tvfreak.cz/fulltext.jsp?queryMuch%20TV%20plus
třeba to pomůže.
https://www.tvfreak.cz/fulltext.jsp?queryMuch%20TV%20plus
třeba to pomůže.
Tak uz jsem na to prisel a stereo zvuk rozbehal. Musel jsem najit a stahnout nejnovejsi wdm ovladac pro philips SAA1734 z 30.7.2004 - 2.3.2.2 - to se skoro nedalo sehnat) s tim uz to bezi stereo.
Tak, klasicky vznikl dalsi problem. Kdyz ted nastavim kod zeme 420 (CR) tak mi hraje zvuk u CT1, CT2, Nova, Prima, TVP1, TVP2, STV1, STV2 a Polsatu mam dojem, ale u vsech ostatnich zvuk susti (kabelova televize). Kdyz nastavim kod zeme stary 42 (ceskoslovensko) nebo 421 (slovensko) tak zase hraje zvuk u vsech ostatnich programu jen u tech co drive hral susti... Este by to chtelo nejak vyresit tohle a je to v pohode, takhle musim pri prepinani programu furt menit kod zeme pro tv tuner;(
Tak, klasicky vznikl dalsi problem. Kdyz ted nastavim kod zeme 420 (CR) tak mi hraje zvuk u CT1, CT2, Nova, Prima, TVP1, TVP2, STV1, STV2 a Polsatu mam dojem, ale u vsech ostatnich zvuk susti (kabelova televize). Kdyz nastavim kod zeme stary 42 (ceskoslovensko) nebo 421 (slovensko) tak zase hraje zvuk u vsech ostatnich programu jen u tech co drive hral susti... Este by to chtelo nejak vyresit tohle a je to v pohode, takhle musim pri prepinani programu furt menit kod zeme pro tv tuner;(
To bude tím, že ty stanice mají nastaveno správně PAL DK (případně A0). Ty ostatní potřebují BG (Nicam BG). Nejlepší na sledování a nahrávání je FlyTV, ale ty novější bety. Originální aplikace je nepoužitelná.
A není pro tento účel nějaká klávesa na PC klávesnici ? Pro přepínání normy. (U Leadteku je to "A").
A neni tedy nejake reseni aby ty programy hrali se zvukem vsechny, bez toho nutneho prepinani kodu zeme (tech DK/BG)? Pouzivam FlyTV 2000 tu zatim posledni betu a je to porad to stejny. Musim to porad prepinat a to je docela neprijemne :/
No, u karet od firmy Leadtek to stačí přepnout jednou (nastavit), a je to v paměti. I po vypnutí a znovu zapnutí PC.
Je otázkou, zda karty Much TV mají tuto "inteligenci", či nikoli. To já nevím. Měl by se tu ozvat někdo, kdo tuto kartu vlastní, a má s ní praktické zkušenosti.
Je otázkou, zda karty Much TV mají tuto "inteligenci", či nikoli. To já nevím. Měl by se tu ozvat někdo, kdo tuto kartu vlastní, a má s ní praktické zkušenosti.
amcom... Zaslal: so 04.září.2004, 0:15
"Tak uz jsem na to prisel a stereo zvuk rozbehal. Musel jsem najit a stahnout nejnovejsi wdm ovladac pro philips SAA1734 z 30.7.2004 - 2.3.2.2 - to se skoro nedalo sehnat) s tim uz to bezi stereo."
Ahoj,
bylo by prosím možné zveřejnit link na tuto verzi ovladačů, popřípadě mi je poslat E-mailem na [email]tomasber@seznam.cz[/email] ? Dík předem. Hledal jsem hledal, ale marně... :o(
"Tak uz jsem na to prisel a stereo zvuk rozbehal. Musel jsem najit a stahnout nejnovejsi wdm ovladac pro philips SAA1734 z 30.7.2004 - 2.3.2.2 - to se skoro nedalo sehnat) s tim uz to bezi stereo."
Ahoj,
bylo by prosím možné zveřejnit link na tuto verzi ovladačů, popřípadě mi je poslat E-mailem na [email]tomasber@seznam.cz[/email] ? Dík předem. Hledal jsem hledal, ale marně... :o(