26.4.2022 09:04
NomasBydlím ve sklepě a větrání tady není nejlepší. Takže kdykoli se pokusím proplížit kolem své veganské manželky a uvařit slaninu (teď už víte, proč toho vím tolik o veganském a vegetariánském životním stylu, pokud budete sledovat mé odpovědi), téměř POKAŽDÉ mě to chytí.
Sbohem...toto...
Před pár lety jsem si uvědomil, že bych měl grilovat slaninu venku, místo abych voněl jako vepřová slanina ze smaženého vepřového nebe.
Mohl bych jmenovat nějaký luxusní recept nebo styl, ale ve skutečnosti vše, co dělám, je jen položit pár proužků slaniny na alobal, zapnout gril na maximum a nechat ho roztrhat. Kontroluji každé 2 minuty, dokud nedosáhnu dokonalé křupavosti, pak vše vypnu a vložím slaninu zpět.
Lehký peasy pěkný a stlačitelný…. Od té doby miluji víkendová rána, mnohem víc. A ten, co kontroluje můj přístup k jídlu, spí, aniž by ucítil venku smažící se slaninu.
Sbohem...toto...
Před pár lety jsem si uvědomil, že bych měl grilovat slaninu venku, místo abych voněl jako vepřová slanina ze smaženého vepřového nebe.
Mohl bych jmenovat nějaký luxusní recept nebo styl, ale ve skutečnosti vše, co dělám, je jen položit pár proužků slaniny na alobal, zapnout gril na maximum a nechat ho roztrhat. Kontroluji každé 2 minuty, dokud nedosáhnu dokonalé křupavosti, pak vše vypnu a vložím slaninu zpět.
Lehký peasy pěkný a stlačitelný…. Od té doby miluji víkendová rána, mnohem víc. A ten, co kontroluje můj přístup k jídlu, spí, aniž by ucítil venku smažící se slaninu.