Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
11.8.2010, Karel Polívka, soutěž
Nastal čas pro vyhodnocení Expertiády (vědomostní soutěže o ceny) se společností Samsung o videokameru Samsung HMX-H204. Zúčastnit se mohli čtenáři serverů Digimanie.cz, Svethardware.cz a TVFreak.cz.
sharkonen111 (1) | 13.8.20109:51
Dobrý den,
mám prosbičku k Vašim soutěžím. Rád se expertiád účastním, ale bohužel někdy je až nemmožné se proklikat např. k minulým expertiádám. Co je možná ještě těžší je najít výsledky expertiád... mohli byste do budoucna zapracovat na zlepšení? Jediné co mi vždy funguje je to, že když expertiáda probíhá, tak se k otázce dostanu přes úvodní stranu. Ale když soutěž neodhlasuju a zařu okno, tak pak je téměř nemožné se dostat se k soutěži. Vím, že to může vypadat jako stížnost, ale spíš by poro další soutěž bylo lepší, kdyby se do budoucna zlepšila navigace na stránkách.
Děkuji
R. Horáček
Odpovědět0  0
Karel Polívka (28) | 18.8.201023:08
Dobrý den,

Expertiády se snažíme postupně vylepšovat, jelikož vždy je prostor k nějakému zlepšení, takže děkuji za zpětnou vazbu. K Vašim poznámkám:

1. V horní liště nad logem serveru je odkaz ­"expertiády­" ­- po kliknutí na něj se zobrazí stručný popis soutěže a pod tím odkaz na přehled výherců a výsledky dosavadních Expertiád ­(jsou seřazené podle roků, mezi nimiž lze procházet­).

2. Pokud Expertiáda běží, neodhlasujete a zavřete okno, můžete se přesto k aktuální otázce snadno dostat ­- zobrazuje se vždy na homepage pod nejnovějšími články v boxíku se žlutým pozadím. Podrobnější popis včetně ilustračního screenshotu, je zde: https:­/­/www.tvfreak.cz­/info.jsp?name=popis_expertiady
Odpovědět0  0
tjurny (4) | 4.6.20102:04
Zdar lidi jak se mam doklikat k tem otazkam ? proklikany vsechno a nic. V patek to zkusim haluzove v praci a vyskoci na me okno z peti otazkami v ... . V prohlizeci ie i firefox mam povoleny vyskakovaci okna. neni to prvni expertiada o kterou sem prisel :­-(
Odpovědět0  0
Karel Polívka (28) | 4.6.201013:41
Zdravím, můžete prosím upřesnit svůj problém? Z Vašeho příspěvku nejsou zřejmé podrobnosti.

Karel Polívka
publisher médií oXy Online
Odpovědět0  0
tofo.cz (1) | 8.6.20109:25
Prostě tu nikde není přímý odkaz na otázky.
Odpovědět0  0
Karel Polívka (28) | 8.6.201012:34
Jak je uvedeno v popisu Expertiády ­(https:­/­/www.tvfreak.cz­/info.jsp?name=popis_expertiady­), je aktuální otázka vždy na homepage magazínu pod 2 nejnovějšími články ­(aktualizoval jsem v něm právě screenshot HP­).

Že budou otázky na homepage ­(a kdy­), je uvedeno i v článku, ke kterému patří tato diskuze.

Pro větší názornost se může příště i do těchto oznamujících článků přidat ilustrační screenshot HP s vyznačenou pozicí, kde se aktuální otázka nachází.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.