Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
3.11.2008, Michal Koláček, článek
V předchozích dnech jsme přinesli přehled výrobců a vybraných modelů levných projektorů pro domácí kino. Cenové rozpětí je ale v této oblasti velké, a tak dnes nahlédneme i na dražší modely. Výběr bude shora omezen průměrnou pořizovací cenou 135 000 Kč s DPH.
Petronie | 6.11.200823:08
... myslim ze by bylo hezke pokusit se o recenzi nekolika vybranych kousku ­(do cca 50 000­), pocitam ze by to uvitalo vice ctenaru ... Osobne by me zajimal Mitsubishi HC5500
Odpovědět0  0
artam (54) | 3.11.200814:23
Sice slusny prehlad, ale v tabulkach by mohol byt uvedeny aj velmi dolezity udaj ­- sposob korekcie lichobeznika ­(casto sa ktomu da dost zle dopatrat na strankach vyrobcov­). Je velky rozdiel, ci sa pouziva mechanicky posuv optiky ­(lens shift­) alebo elektronicky orez ­(keystone­), ktorym sa, samozrejme, sprzni obraz.
Odpovědět0  0
bouce | 3.11.200823:14
Vaše připomínka je hezká, ale bohužel není zcela na místě.Tento článek je celkově takový paskvil, že toto je proti tomu zcela detail. Například zařadit Canon Xeed mezi kino projektory....jedná se o opravdu špičkový projektor, kterému se těžko hledá konkurent, ale v úplně jiné oblasti než jsou domácí kina. Vůbec pro tuto oblast není určen. Dále zařazovat projektory BENQ do těchto testů a srovnávat s špičkou jako je Panasonic a pod. Copak jste někdy viděli automotorevue, kde by srovnávali BMW X5 s Dáčií ­(to jako Benq­). Nikoho to ani nenapadne a v tomto oboru to udělá každý trouba. ...co dodat pane redaktore, věnujte se prosím jinému oboru
Odpovědět0  0
Michal Koláček (12) | 4.11.20088:25
Dobrý den, předně bych Vám chtěl napsat, že v tomto článku NIC nesrovnáváme. Jedná se o přehled dražších projektorů pro domácí kino omezený pouze cenou 40 000 až 135 000 Kč včetně daně. Snažili jsme se postihnout široké spektrum výrobců a vybrat odpovídající modely. U společnosti Canon je jasně napsané, že se Xeed X700 řadí do oblasti datových projektorů. V případě značky BenQ spadají oba modely do kategorie Home Cinema a jiné vhodné projektory v nabídce nemá. Zpracovat článek, kde bychom vybrali jen špičkové nebo naopak průměrné výrobce, by byl trochu neobjektivní.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.