O kom píšeme nejvíce
Acer (6)Asus (8)ATI (4)AVerMedia (18)BenQ (12)Canon (12)Compro (4)Creative (5)
EAGET (4)Evolve (8)Genius (4)Hauppauge (5)Leadtek (8)LG (10)LifeView (4)Manta (3)
Matrox (3)MSI (4)Panasonic (15)Philips (6)Pinnacle (12)Samsung (20)Sencor (7)
Genius DVR-HD560: levná kamera do auta

Genius DVR-HD560: levná kamera do auta

Nedávno společnost Genius představila světu svou novou kameru, která je určena pro montáž na čelní sklo automobilu a sledování provozu. Kamera umožní záznam na karty SD, má vlastní IR diody pro přísvit ve tmě a také vlastní baterii. A co dál?
15.11.2012,  recenze, Jan Vítek,  8 komentářů
WD Elements Play: bezproblémový šikula

WD Elements Play: bezproblémový šikula

Známý výrobce pevných disků se vrhnul do nových vod. Na trh zaútočilo jeho multimediální centrum Elements Play. To poskytuje kapacitu od jednoho do dvou TB a plný 1080p výstup. Jak si vede v záplavě ostatních center? Dozvíte se v recenzi.
22.10.2012,  recenze, Pavel Kovač,  5 komentářů
LG 47LM660S: chytrá, sexy a ve 3D

LG 47LM660S: chytrá, sexy a ve 3D

Pojem chytré telefony je v našem slovníku už zakořeněn. V poslední době však přicházejí chytré televize, které toho umí opravdu hodně. Mají tak potenciál nahradit veškeré vybavení obýváku. A právě taková je 47" LED televize od firmy LG. Podívejme se na ni!
4.10.2012,  recenze, Pavel Kovač,  324 komentářů
Eaget Play M17: levný koumák

Eaget Play M17: levný koumák

Multimediální centra od firmy Eaget jsou obvykle levná a umí toho hodně. Dnešní kousek Play M17 v sobě nese dvojici DVB-T tunerů, šuplík pro pevný disk, Wi-Fi připojení a podporu 1080p. Jak si povede oproti konkurenci?
24.9.2012,  recenze, Pavel Kovač,  3 komentáře
Xtreamer Ultra 2: ultimátní v každém ohledu

Xtreamer Ultra 2: ultimátní v každém ohledu

Pokud hledáte multimediální centrum, které umí takřka vše, je právě Xtreamer Ultra 2 horkým kandidátem. Jeho hardwarová výbava je více než nadprůměrná a navíc si můžete dokoupit spoustu příslušenství. Co víc si přát?
20.9.2012,  recenze, Pavel Kovač,  6 komentářů
Evolve Infinity TwinCorder HD: podruhé a lépe?

Evolve Infinity TwinCorder HD: podruhé a lépe?

Evolve Infinity již v redakci dobře známe. Funkcemi napěchované centrum jsme si otestovali v únoru a nyní dorazil jeho vybavenější sourozenec. Přibyl duální HD DVB-T tuner a integrované Wi-Fi. Doladil však výrobce firmware?
20.8.2012,  recenze, Jakub Doležal,  515 komentářů
EAGET H5: kovový elegán

EAGET H5: kovový elegán

Model H5 se mezi multimediálními centry rozhodně neztratí, tedy alespoň po stránce vzhledu. My se však vzhledem nenecháme obloudit a nahlédneme i pod kapotu. Bude výrobcem udávaná výbava, zejména čipset Sigma, proti konkurenci stačit?
17.8.2012,  recenze, Jakub Doležal,  3 komentáře
BENQ W703D: ideální domácí projekce?

BENQ W703D: ideální domácí projekce?

Po delší době se podíváme na jeden DLP projektor, jehož parametry jsou nastaveny tak, aby splňovaly specifika domácího kina. Navíc umí i 3D režim. Jedná se tedy o ideální domácí projektor? To prozradí naše nová metodika!
28.6.2012,  recenze, Pavel Kovač
Noontec A9: Android v plné polní?

Noontec A9: Android v plné polní?

Multimediální centra povětšinou disponují čipsety Realtek nebo Sigma, avšak dnes se podíváme na zcela jiné řešení od společností Noontec. Ta vybavila svůj model A9 Smart Box procesorem Cortex A8 a operačním systémem Android. Je to však lepší kombinace?
26.6.2012,  recenze, Jakub Doležal,  6 komentářů
Asus O!Play BDS-500: další z rodu O!Play

Asus O!Play BDS-500: další z rodu O!Play

Minule jsme si představili multimediálního hybrida BDS-700 a dnes se podíváme na jeho méně vybaveného sourozence BDS-500. Dokáže i přes absenci některých vylepšení nabídnout dostatečné schopnosti?
4.5.2012,  recenze, Jakub Doležal
Asus O!Play BDS-700: multimediální hybrid

Asus O!Play BDS-700: multimediální hybrid

Multimediální řadu Asus O!Play jistě není třeba příliš představovat. Dnes se ale nepodíváme jen na další klasické „centrum“, neboť Asus vzal obývákový Blu-ray přehrávač a přidal do něj prvky, jež známe z multimediálních přehrávačů O!Play.
24.4.2012,  recenze, Jakub Doležal,  5 komentářů
Popcorn Hour C-300: poctivý kus železa

Popcorn Hour C-300: poctivý kus železa

Mezi uživateli se Popcorn Hour vždy těšil dobré pověsti, a proto si dnes jeho auru ověříme na zbrusu novém modelu C-300. Dokáže tento kovový obr porazit své soky rozdílem třídy a obhájit tak prodejní cenu přesahující 10 000 Kč?
22.3.2012,  recenze, Jakub Doležal,  6 komentářů
Xtreamer Prodigy Black: ztělesněná dokonalost?

Xtreamer Prodigy Black: ztělesněná dokonalost?

Celkem oblíbený přehrávač Xtreamer Prodigy dorazil do redakce ve vrcholné verzi Black. Připravte se na vysoký výkon, Android, podporu 3D , Wi-Fi a také duální DVB-T tuner. Má toto řešení vůbec nějaký nedostatek?
15.3.2012,  recenze, Jakub Doležal,  40 komentářů
Evolve Infinity: nabitý funkcemi

Evolve Infinity: nabitý funkcemi

Konečně pořádné multimediální centrum, tedy alespoň co do parametrů. Evolve se s tím nemaže a osadilo nový Realtek na 750 MHz. Dále přidalo 512 MB DDR3, 3D, Torrenty, NAS, HMTL5 či interní disk. Je vlastně něco, co Infinity neumí? Doplněno o test Wi-Fi.
24.2.2012,  recenze, Jakub Doležal,  135 komentářů
Contour+: outdoorová kamera do nepohody

Contour+: outdoorová kamera do nepohody

Jedním z fenoménů roku 2011 byla všemožná kaskadérská videa točená z pohledu první osoby. Nám se do rukou dostala kamera, která byla pro tyto okamžiky zrozena. Říká si Contour+ a prý plynule zaznamená veškeré dění. Opravdu?
18.1.2012,  recenze, Jakub Doležal,  14 komentářů
Asus O!Play Mini Plus: pokračovatel rodu

Asus O!Play Mini Plus: pokračovatel rodu

Když se řekne Mini, v mnohých z nás to vyvolá pocit nižší výbavy. Jenže v případě modelu od společnosti Asus to tak není. Parametry totiž O!Play Mini Plus poráží i své větší konkurenty. Dokáže ale své kvality i po zapojení do zásuvky?
15.12.2011,  recenze, Jakub Doležal,  11 komentářů
Logitech Harmony: kdo zkrotí PS3?

Logitech Harmony: kdo zkrotí PS3?

Sesbírali jsme pár ovladačů Logitech Harmony a vyzkoušeli, jakým způsobem lze díky nim ovládat PlayStation 3. Ne, tentokrát nebudeme hrát hry, ale využijeme konzoli jako multimediální centrum. Pohodlně se usaďte, jdeme na to.
9.12.2011,  recenze, Jakub Doležal,  8 komentářů
Pinnacle Studio 15 nebo Avid Studio 1?

Pinnacle Studio 15 nebo Avid Studio 1?

Pinnacle se stal součástí Avidu a ten vnesl do Studia trochu zmatek. K dispozici jsou totiž hned 2 verze, jednak Pinnacle Studio 15 a pak více vybavené Avid Studio 1. Na oba se teď podíváme.
6.12.2011,  recenze, Radek Jahoda,  37 komentářů
WD TV Live: návrat krále?

WD TV Live: návrat krále?

Je to již poměrně dávno, kdy trhu dominoval model WD TV Live. Nyní na scénu přichází jeho nástupce s inovovaným hardwarem, ale hlavně přepracovaným uživatelským prostředím. Bonusem navíc je integrované Wi-Fi, bude to však stačit?
25.11.2011,  recenze, Jakub Doležal,  63 komentářů
Xtreamer SideWinder2: pan rozpačitý

Xtreamer SideWinder2: pan rozpačitý

Společnost Xtreamer je známá svými nadmíru vybavenými centry, nicméně SideWinder2 na to zpočátku nevypadá. Tedy do doby, než si přečtete specifikace. Je libo USB 3.0, gigabitový Ethernet, Wi-Fi či interní disk?
17.10.2011,  recenze, Jakub Doležal,  6 komentářů
Evolve Solaris: Android a multimédia?

Evolve Solaris: Android a multimédia?

Výrobci multimediálních center jsou spíše opatrní a rádi se drží osvědčeného. Naproti tomu Evolve s modelem Solaris zkouší neprobádané vody Androidu. K tomu přidává interní pevný disk, Gbit LAN nebo USB 3.0. Jak tohle dopadne?
13.10.2011,  recenze, Jakub Doležal,  55 komentářů
Telit Galileo: DVB-T přijímač se záznamem

Telit Galileo: DVB-T přijímač se záznamem

Nedávno se na českém trhu objevila novinka v podobě multimediálního DVB-T přijímače od společnosti Telit pod názvem Galileo. Dokáže nabídnout něco víc, než jeho početní cenoví konkurenti, nebo zapadne do průměru? To zjistíme v naší recenzi.
29.9.2011,  recenze, Tomáš Ligmajer,  3 komentáře
Homecast HS-3200 IR: HD přijímač pro nenáročné

Homecast HS-3200 IR: HD přijímač pro nenáročné

Další z řady relativně levných HD satelitních přijímačů s certifikovanou čtečkou Irdeto a certifikací Skylink-ready, který přišel na náš trh letos v únoru, se na první pohled nijak zásadně neliší od konkurentů jiných značek. Dokáže nabídnout něco víc?
22.9.2011,  recenze, Jiří Piškula
ALMA T1000IR: povědomý dvojník

ALMA T1000IR: povědomý dvojník

Roztrhnutý pytel s cenově přijatelnými HD satelitními přijímači vybavenými certifikovanou čtečkou Irdeto a certifikátem od Skylinku chrlí stále nové kousky. Dnes tu máme novinku, která se na krabici chlubí, že byla vyvíjena ve spolupráci se Skylinkem.
15.9.2011,  recenze, Jiří Piškula,  12 komentářů
ZyXEL DMA-2501: bez rodokmenu

ZyXEL DMA-2501: bez rodokmenu

Když se řekne multimediální centrum, tak si jistě představíte zkušené matadory jako WD, Xtreamer, Asus a mnoho dalších. Naopak společnost ZyXEL v tomto odvětví moc známá není. Změní tento fakt model DMA2501?
7.9.2011,  recenze, Jakub Doležal,  4 komentáře
Opensat IR Line Alfa: nejen pro příznivce Skylinku

Opensat IR Line Alfa: nejen pro příznivce Skylinku

Tentokrát se podíváme na novinku od slovenských sousedů, která má certifikovanou čtečku Irdeto, včetně certifikátu od Skylinku a kromě toho i speciální nástroje, které uživatelům umožní snadno naladit právě programy z nabídky Skylinku v ČR nebo SR.
31.8.2011,  recenze, Jiří Piškula,  6 komentářů
Eaget X5R: stylové mini

Eaget X5R: stylové mini

Stále neuvadající trend miniaturizace samozřejmě zasáhl i multimediální centra. Společnost Eaget má své nabídce model X5R, který si svojí výbavou rozhodně nezadá s většími sourozenci. Bude však jeho výkon stačit na moderní formáty?
29.8.2011,  recenze, Jakub Doležal,  7 komentářů
Eaget M6: jen další z mnoha?

Eaget M6: jen další z mnoha?

Dnes potěšíme především příznivce vybavenějších multimediálních center. Modelu M6 toho z technických parametrů příliš nechybí a navíc můžete do těla přístroje vměstnat 3,5“ pevný disk. Dokáže však nabídnout odladěný software a porazit tak konkurenci?
26.8.2011,  recenze, Jakub Doležal
M-Audio Fast Track MKII: zvukovka pro muzikanty?

M-Audio Fast Track MKII: zvukovka pro muzikanty?

Značka M-Audio je synonymem pro cenově dostupné audio vybavení, dosahující studiové kvality. V případě zvukové karty Fast Track MKII lze hovořit o vstupní bráně do světa homerecordingu. V recenzi se zaměříme nejen na vlastnosti, ale i srovnání s předchůdkyní.
22.8.2011,  recenze,  1 komentář
DreamSky NXP256HD: linux a bohatá výbava

DreamSky NXP256HD: linux a bohatá výbava

I když se to na první pohled nezdá, pod kapotou přijímače DreamSky NXP256HD běží Linux. Přístroj si bez problémů poradí nejen s příjmem HDTV kanálů, ale nabízí i bohatou podporu multimédií, poslech internetových rádií, záznam na externí USB disk, a mnohem víc.
1.8.2011,  recenze, Jiří Piškula,  5 komentářů