Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
2.7.2008, Radek Jahoda, recenze
Existuje spousta hybridních produktů, ale kombinovat přijímač DVB-T s navigací GPS, to je opravdu originální a popravdě i odvážné řešení. Společnost AVerMedia se do toho ale pustila se vší vervou, výsledky posuďte sami.
mipe70 | 31.1.200921:18
používám jak TV tak gps.Obojí funguje perfektně.Při slabším signálu TV se obraz začne cukat,kostičkova,ale to je asi běžné u každého přijímače.GPS používám s mapy navigation7 aje to super
Odpovědět0  0
Mike_Opava | 4.12.200817:26
Používám tento výrobek asi 3 měsíce, pouze DVB­-T, GPS jsem ještě nezkoušel. Co se týče tv­-přijmu tak na XP je přístroj bezproblémový, pod Vistama se asi po hodině začne obraz strašně cukat, nepomůže ani vypnutí a znovunahození ovládacího programu ­(odzkoušeno na 2 noteboocích Acer s nejnovějšími ovladači­). Pro majitele XP doporučuji
Odpovědět0  0
HLS | 18.9.200813:21
kupil som si to a tu su postrehy... vsetko funguje ako ma, telka vporiadku bez vypadkov, nainstalovanie na win XP bez problemov, GPS taktiez funguje bez problemov...signal medzi dvoma 7 poschodovymi blokmi vzdialenymi medzi sebou cca 50­-70m chytam do 50s, na test v meste som si vyhliadol Krakow ­- cely cas nebol problem, navigacia ma dopravila na zadany bod do centra mesta ­(ked som zaparkoval auto este stale som mal signal, ale na druhy den uz bolo riadne zamraceno a neviem ci preto som signal nechytil a musel som vyjst z ulice +parkoval som medzi vysokymi budovami, kt. boli blizko prisebe takze aj to sa asi podpisalo na signale­) . Funguje aj s iGO 8 aj s Garmin PC mal som oba na testy, osobne som si kupil Garmin s mapami celej EU za cca 2500sk. Vyborne rieseny produkt a za taktuto cenu odporucam.
Odpovědět0  0
me | 3.7.200818:58
Pokud nekdo vi, zajimala by me podpora v Linuxu.
- Funguje GPS?
- Funguje DVB­-T?

Pak take obecnejsi otazky, jako treba:
- Kolik kanalu GPS prijimac podporuje?
- Je citlivost dobra i bez externi GPS anteny ­(treba srovnani se SIRF­-III chipsetem­)?
- Podporuje protokol NMEA?
Odpovědět0  0
Radek Jahoda (397) | 3.7.200820:54
Nejdříve si to přečtěte a pak se ptejte...
Kolik má kanálů se nikde nepíše, ostatně můj názor na tuto uváděnou informaci je ten, že stejně všechny GPS přijímače pouze přelaďují a nejedná se o najednou nezávisle přijímané kanály.
CItlivsot jsem srovnábal s čipsetem SIRF­-IIe, s tím je srovnatelná, SIRF­-III asi bude lepší, ale pokud se v problematice vyznáte, tak víte i negagtivní stránky tohoto čipsetu.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.