Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně
15.11.2015, Jakub Doležal, aktualita
Blu-ray přehrávače s podporou 4K pomalu míří na pulty obchodů a zatím co Samsung dorazí až v roce 2016, tak Panasonic se bude prodávat již letos. Tentokrát se však jedná o limitovanou luxusní sérii za poměrně vysokou částku.
keto (18) | 15.11.20151:27
to není poměrně vysoká částka, ale prachsprostá zlodějna. Náklady na materiál tak za 5000 Kč, takže i s luxusní marží 100% by to bylo předražené. Na druhou stranu, bude se to válet ve skladech, protože za tuhle cenu to koupí jen idiot. Cena v žádném případě neodpovídá užitné hodnotě a Panák spláče nad vejdělkem. Tudy cesta fááákt nevede.
Odpovědět0  2
Jakub Doležal (179) | 15.11.201517:11
Výrobní náklady budou určitě mnohem vyšší. Highendové modely pro nejnáročnější zákazníky jsou většinou tvořeny z TOP součástek a kvalita výstupu tomu odpovídá. Mám doma jeden historický highend CD přehrávač a po sundání krytu při čištění mě až zaskočilo, kolik komponent tam výrobce dal. Věřím, že u Panasonicu to bude podobné.

Nicméně to nemění nic na faktu, že ta částka je opravdu hodně vysoká.
Odpovědět3  0
Tonito (4) | 16.11.20158:32
Ty do toho hodně vidíš, co? Je jen dobře, že tohle PANASONIC v Evropě nabízet nebude, nebot´ je tady čím dál více takových jedinců jako jsi ty. A házet ­"perly sviním­" je opravdu škoda ... Kup si BD player za patnáct stovek z Tesca, stahuj si do němoty zaručenou ­"kvalitu­" z netu, spočítej si poslední drobné v kapse a neotravuj zbytečnými plky.

P.S. Doporučuji doplnit si znalosti, jak je na tom ekonomicky běžný Japonec, jak si stojí PANASONIC, kdo je lídrem v BD technologiích a pak možná přestaneš psát tyhle nesmysly ... A nebo ještě lépe, zaletět si do východního Tokia do čtvrti Akihabara, navštívit napřiklad Yodobashi Akiba a pak nám tady můžeš poreferovat o předražených šmejdech a nezájmu kupujících ­(podle tebe idiotů­) ...
Odpovědět2  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.