![]() |
![]() |
| Pravidla | Videosoutěž se Samsungem | Seznam uživatelů | Společenské skupiny | Hledat | Příspěvky za posledních 24h | Označit sekce jako přečtené | FAQ |
|
Registrace | Přihlásit | ||||||
| Novinky na fóru: Zmenšování velkých obrázků, vylepšení anket a editorů rychlé odpovědi, uložené hlášky, vlastní poznámky v uživatelském panelu (update 27.3.2010) |
|
Vítejte, teď jste nepřihlášený. Jste tu poprvé? TV Freak navštíví měsíčně téměř 200 000 návštěvníků! Po přihlášení budete moci psát příspěvky, využívat Bazar, vytvářet alba, používat soukromé zprávy atd. Registrace je rychlá, neváhejte a rozšiřte naši komunitu (v případě problému nás kontaktujte). Najdete nás i na facebooku. |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
Nahoru #1460 |
|
Je tu pravidelně
Registrace: Mar 2004
Reputační body: 10
![]() ![]() |
Jde policajt po ulici a najednou slyší volání.Tak vběhne do dvora ze kterého se to ozývá a spatří chlapečka, jak sedí na okraji žumpy a naříká:"matka, matka".Policajt se ho urychleně zeptá:"tobě tam spadla matka"?"jo"odpoví chlapeček.Policajt se svlékne a hop do žumpy.Chvíli se tam hrabe v těch sračkách a potom řekne:"vždyť tady nic není"!A chlapeček řekne."No tak to je mi ten šroubek na hovno"!!!
|
|
I have a cunning plan, sir !
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #1464 |
|
Je tu pořád
Registrace: Sep 2004
Lokalita: 49:59.42 N, 14:28.25 E, 320 mnm
Reputační body: 10
![]() ![]() |
Tyjo, já to čet a myslel jsem si, že je to super kameňák - ale jak se zdá z diskuze, tak to snad dovopravdy myslej vážně! Nebo je to stránka pro fanoušky černýho humoru a dělaj si kozy z těch, co jim to polknou? Tak nevim...
|
|
...me & my YAMAHA...
...you & your traffic jams... ...HA..HA..HA... |
|
|
|
|
Nahoru #1468 |
|
Je tu pravidelně
Registrace: Mar 2005
Lokalita: Vidím Alpy
Reputační body: 11
![]() ![]() ![]() |
Potká žába vlka, který si zrovna zapaluje jointa a žába se ptá vlka, co to kouří Vlk na to: "To je tráva, žábo!" Žába: "A jak se to kouří?" Vlk: "Hele žábo, to musíš dát toho největšího práska přímo do plic a dlouho ho držet." Žába: A jak dlouho to mám v sobě podržet?" Vlk odpoví: Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou stranu řeky a zpátky." Žába si dá práska a skočí do vody, nevydrží to a na druhém břehu se vynoří, vyfoukne a tam na ni kouká hroch a hned se ptá: "Žábo, co to tady provádíš??" Žába: "Ale... učím se kouřit trávu." Hroch: "Já chci taky!" Žába: "Tak to musíš na druhý břeh, tam je vlk a on tě to naučí." Hroch plave, plave, vynoří se a tam na něj vejrá zkouřenej vlk s vypoulenýma očima a křičí: "Ty vole.... Žábo!!!!... Už vyfoukni!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Záložky |
| Počet uživatelů prohlížejících toto téma: 1 (členů:0, návštěvníků: 1) | |