![]() |
![]() |
| Pravidla | Videosoutěž se Samsungem | Seznam uživatelů | Společenské skupiny | Hledat | Příspěvky za posledních 24h | Označit sekce jako přečtené | FAQ |
|
Registrace | Přihlásit | ||||||
| Novinky na fóru: Zmenšování velkých obrázků, vylepšení anket a editorů rychlé odpovědi, uložené hlášky, vlastní poznámky v uživatelském panelu (update 27.3.2010) |
|
Vítejte, teď jste nepřihlášený. Jste tu poprvé? TV Freak navštíví měsíčně téměř 200 000 návštěvníků! Po přihlášení budete moci psát příspěvky, využívat Bazar, vytvářet alba, používat soukromé zprávy atd. Registrace je rychlá, neváhejte a rozšiřte naši komunitu (v případě problému nás kontaktujte). Najdete nás i na facebooku. |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
Nahoru #859 |
|
Je tu pořád
Registrace: Mar 2004
Lokalita: toz ja su z moravy...
Reputační body: 11
![]() ![]() ![]() |
Reknete jim, co maji delat!
http://c.oneofthelads.com/carwash.php Pro ty, kteri neumi anglicky, tady jsou slova: golden, shit, piss, penis, dildo, anal, cunt, stalker, stalk, harass, perv, letch, magazine, clarkson, jeremy, gear, top, fancy, date, write, number, give, sauce, munch, feed, cherries, cherry, naked, minx, cheeky, soapy, foam, auto, lucky, randy, scare, alive, herbie, boot, open, pussy, floor, lads, limbo, catch, throw, middle, pig, ball, beach, perform, picture, glamour, lense, lens, shoot, model, snap, photo, nuzzle, airbag, airbags, puppies, |
|
PC: Barton 3000+,Epox,GF4,GeniusVWP3,RAM 1GB,SB Live!,SATA200GB + SATA2 250GB,DVD LG 4081B
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #861 |
|
Je tu pořád
Lokalita: Prag, Katerland
Reputační body: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fantas, to už jsou lepčí ty barmanky, co dal kdysi "k dobru" Clee...
|
|
IF IT AIN'T BROKEN, DON'T FIX IT
Ignored List: Antonín, Duncan66, quasi, maarkii, ladik1983, KOCOUR65, nuni78 |
|
|
|
|
Nahoru #862 |
|
Je tu pravidelně
Registrace: Mar 2005
Lokalita: Vidím Alpy
![]() ![]() ![]() |
Historky z TechSupport
Technical support: "Halo, jak vam mohu pomoci?" Zákazník: "Ze zdroje na mem pocitaci se kouri." Technical support: "To vypada, ze potrebujete novy zdroj." Zákazník: "Ne, nepotrebuji! Jenom potrebuji zmenit init soubory." Technical support: "Pane, to, co popisujete, je poskozeny sitovy zdroj. Musite ho vymenit." Zákazník: "V zadne pripade! Kdosi mi rikal, ze staci zmenit init soubory, aby se to spravilo! Vsechno, co po vas chci, je, abyste mi rekl ten spravny prikaz..." Po deseti minutach usilovne snahy technika vysvetlit podstatu problemu a jeho reseni, zakaznik vytrvale tvrdil, ze pravdu ma on. Frustrovany technik uz to nevydrzel a odpovedel: "Je mi lito. Bezne to zakaznikum nerikame, ale existuje nedokumentovany prikaz DOSu, ktery vyresi tento problem..." Zákazník: "Ja to vedel!" Technical support: "Pouze pridejte radek "LOAD NOSMOKE.COM" na konec souboru CONFIG.SYS a vsechno bude pracovat normalne. Dejte mi vedet, jak to vypada..." Asi po deseti minutach vola znovu. Zákazník: "Nefunguje to. Ze zdroje se porad kouri." Technical support: "Dobra. Jakou verzi DOSu mate?" Zákazník: "MS-DOS 6.22" Technical support: "Aha, tak to budete mit problem. Tato verze DOSu neobsahuje NOSMOKE. Budete muset zkontaktovat Microsoft a pozadat je o update. Dejte mi vedet, jak to dopadlo..." Priblizne za hodinu telefon zazvonil znovu. Zákazník: "Potrebuji novy zdroj." Technical support: "Jak jste dosel k tomuto zaveru?" Zákazník: "No, volal jsem na Microsoft a rekl technikovi to, co jste mi rikal. Pak se mne zacal ptal na chovani toho zdroje..." Technical support: "A co vam rekl?" Zákazník: "Rekl, ze muj zdroj neni kompatibilni s NOSMOKE..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #863 |
|
Je tu pravidelně
![]() ![]() ![]() |
User a admin
User: - vypnul se mi počítač - volám admina. Přichází admin, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10 krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten sa zapíná. Znova si těžce povzdychne, stále mumlá a odchází. On je prostě šaman! Admin: - zavolali mě k uživateli - ten idiot se furt točil na židli, až se mu na ní namotal kabel ze zástrčky. Tiše nadávám, rozmotávám kabel, odkopávam počítač co nejdál pod stůl, zapínám ho, nadávám, odcházím.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #864 |
|
Je tu pravidelně
Lokalita: krkonoše
Reputační body: 10
![]() ![]() |
Diablo
|
|
http://svcd.borec.cz/svcd/index.php
podrobný návod na tvorbu SVCD - VCD by AleK |
|
|
|
|
|
|
Nahoru #867 |
|
Je tu pravidelně
![]() ![]() ![]() |
StD
Takovej limit neznám Když už má někdo dial-up modem, tak si snad dokáže "vyštelovat" prohlížeč k obrazu svému, aby mu nestahoval co sám nechce. Ale když je někdo línej, tak pak se nemůže divit...
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Záložky |
| Počet uživatelů prohlížejících toto téma: 2 (členů:0, návštěvníků: 2) | |