Magazín Svět hardware Diskuzní fórum Světa hardware Magazín Digimanie Diskuzní fórum Digimanie Fotogalerie Digimanie Magazín TV Freak Diskuzní fórum TV Freaku   Společnost oXy Online s.r.o.

Recenze Aktuality Témata O nás Inzerce Slovník Download

Diskuzní fórum TV Freaku
Zobrazit homepage magazínu Zobrazit homepage fóra

Zpět   Diskuzní fórum TV Freaku > Ostatní > Volná témata
Registrace Přihlásit
Novinky na fóru: Zmenšování velkých obrázků, vylepšení anket a editorů rychlé odpovědi, uložené hlášky, vlastní poznámky v uživatelském panelu (update 27.3.2010)

Vítejte, teď jste nepřihlášený. Jste tu poprvé? TV Freak navštíví měsíčně téměř 200 000 návštěvníků!

Po přihlášení budete moci psát příspěvky, využívat Bazar, vytvářet alba, používat soukromé zprávy atd. Registrace je rychlá, neváhejte a rozšiřte naši komunitu (v případě problému nás kontaktujte). Najdete nás i na facebooku.

Odpovědět

Nástroje Metody zobrazení
Starý 14-11-2007, 11:42   Nahoru #1756
Ivo Mašek je offline Ivo Mašek
Moderátor

Registrace: Apr 2004
Lokalita: Sudety
Reputační body: 49
Ivo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestě
Výchozí Re: S úsměvem jde všechno líp

Odpovědět s citací
Starý 14-11-2007, 11:59   Nahoru #1757
Doom je offline Doom
Je tu pořád

Registrace: Mar 2004
Lokalita: Olomouc
Reputační body: 11
Doom se teprve rozkoukáváDoom se teprve rozkoukáváDoom se teprve rozkoukává

lol, tohle nemá chybu

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
PC: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP | 2x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Samsung SpinPoint 80 GB PATA + 250 GB SATA + 500 GB SATA | LG GSA 4163B | Leadtek TV 2000 XP - Expert | Samsung T220| Tesla 814A | Win Vista Ultimate SP1 EN | Windows Seven RC b 7100
Odeslat zprávu přes MSN uživateli Doom
Odpovědět s citací
Starý 15-11-2007, 08:24   Nahoru #1758
stanix je offline stanix
Je tu občas

Registrace: May 2005
Lokalita: Přerov
Reputační body: 10
stanix se teprve rozkoukávástanix se teprve rozkoukává

radar s nulovou tolerancí
Připojené obrázky
Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: radar s nulovou tolerancí.jpg 
Zobrazení: 97 
Velikost: 83.4 KB 
ID: 1727  

Žádný učený z nebe nespadl,ale pitomce jako by shazovali.
Odpovědět s citací
Starý 22-11-2007, 14:40   Nahoru #1759
Andyno je offline Andyno
Je tu občas

Registrace: Aug 2005
Andyno se teprve rozkoukáváAndyno se teprve rozkoukává

Videoúlet: Dežo Rampa - paródia na film Rambo
formát - XviD
minutáž - 20:02
rozlíšenie - 544x224
Veľkosť - 200 MB

Download:
Kód:
http://zdielanie.sk/lEh4TvWeDG5NokNCNThXfA/Dezo_Rampa_-_parodia_n--avi
alebo
Kód:
http://www.iskladka.cz/download.php?file=1195737958_de%C5%BEo+rampa+-+par%C3%B3dia+na+film+rambo.avi
Pre tých, ktorým sa nechce sťahovať:
Kód:
časť 1 - http://www.youtube.com/watch?v=svsKzqNfSes
časť 2 - http://www.youtube.com/watch?v=F2CHdrCxJdY
časť 3 - http://www.youtube.com/watch?v=hfiuaFpZEEg
Odpovědět s citací
Starý 22-11-2007, 21:12   Nahoru #1760
clee je offline clee
Moderátor

clee se teprve rozkoukáváclee se teprve rozkoukává

Odpovědět s citací
Starý 17-12-2007, 07:26   Nahoru #1761
Moderátor

Ivo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestěIvo Mašek je na dobré cestě

V letadle se baví Paroubek s Topolánkem o těžké finanční situaci u nás.
Paroubek říká: "Otevřu okno a vyhodím 10 tisícovek, ať aspoň 10 lidí má
radost!"
Topolánek na to: "Já vyhodím 20 pětistovek, ať má radost 20 lidí!"
Pilot se na ně otočí a povídá: "Já vás vyhodím oba, ať mají
radost všichni!"
Odpovědět s citací
Starý 28-12-2007, 16:59   Nahoru #1762
Moderátor

Odpovědět s citací
Starý 17-01-2008, 13:52   Nahoru #1763
stanix je offline stanix
Je tu občas

Registrace: May 2005
Lokalita: Přerov
stanix se teprve rozkoukávástanix se teprve rozkoukává

SPASITEL BILL

Zase jsem udělal chybu. Bolí mě to u mého malého srdéčka. Pokorně se klaním před Systémem, který pouze suše oznamuje: Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen. Ach, ta bolest nad rozdělanou prací. Ach, ten smutek.

Ale tak to musí být. Jsem smířený s osudem a šlapu blátivými uličkami ke zpovědi. Uživatelíčkové, žijící v blátivých slumech, vidí mé roucho novice a ustupují z cesty. "Sluha Páně Billa! Nepadavost jeho duši!" Pouze jeden stařík se drží v koutku. Mračí se. Že by Jablíčkář? Ale ne, inkvizice již dávno všechny Jablíčkáře upálila.

"Chyboval jsem, Otče Pavle." "Spadl ti Systém, synu?" Katedrála je úžasná: ty obláčky při startu, ta krásná modrá okýnka, která jdou otevírat, zavírat, minimalizovat, maximalizovat... V okýnkách jsou maximalizovány obrazy svatých: Svatý Jack, který pokorně čekal na start Windows a přitom umřel hlady, Svatý Tom, který tak dlouho načítal stránku z http://www.microsoft.com/ až se dostal do Extáze...

"Co mi radíte, Otče? Jak mám zabránit Modré Smrti, která mne sužuje dnem i nocí?" "Pokání, modlitby, Reinstalace!" "Svatá Reinstalace? Znovu, Otče? Ušetřte nehodného syna nejhoršího!" "Víš, synu, že Bill pravil: jedině systém Windows míti budeš. Chceš snad odporovat Svaté Autoritě TechSupportu?!" "To bych si nikdy nedovolil!" "Tak dobře, synu. Desetkrát si zahraj Solitaire a patnáctkrát Miny a tvá duše bude očištěna. Již žádné pády!" Líbám prsten svatého muže a jsem propuštěn do věčně zablácených ulic Města.

Druhý den ráno mě vzbudila sousedka : "Modrá smrt, chlapče! Modrá smrt v mém domě? Co jsem provedla?" "Já jsem pouhý novic. Jděte do Katedrály TechSupportu, jedině přes Billa dojdete k osvícení." Poradil jsem jí to nejlepší dle mého vědomí a svědomí. "Slyšela jsem od báby kořenářky nějaké magické formule proti kleknutí Systému." "Jaképak?" to mě zajímalo. Sice byla černá magie - editace Svaté Registrační Databáze - zakázána kněžími TechSupportu, vždy se našlo něco co pomohlo. "No... když si pustíte třikrát Malování, dvakrát Notepad, a jedny Miny a u toho říkáte 'city moje proradné, Wokno dneska nespadne' " tak se neobjevují Neplatné operace. Chtěl jsem jí oponovat, že jsou to babské pověry, ale radši jsem nic neřekl. Co kdyby na tom bylo něco pravdy? U Svatého Systému člověk nikdy neví.

Vtom zaklepal na dveře Zdeněk, kolega novic. "Zdar Bill. Zlikvidovali další sektu. Chceš se tam mrknout?" "Zdar Bill. Dobře brachu. Vyrazíme."

Lůza jako vždy ustoupila při pohledu na naše roucha. Tentokrát se jich srotilo hodně. Slyšel jsem v zástupu nějaké hlasy: "Apokalypsa! Drak DOS přichází zpátky! Síly Příkazového Řádku se opět probouzejí!" Nevěděl jsem co je Příkazový Řádek, ale určitě to je něco hodně temného. Kolegovi Kamilovi, který se o něm zmínil v semináři, napařili celý měsíc klášterní vězení, přísnou askezi a zákaz hraní počítačových her.

Blátivé stany, které lůza používala místo domků, byly vypáleny. Bill dal, Bill vzal. Sektáři zaplatili za svou herezi životem. Ale vtom jsem zahlédl uprostřed popela záblesk bílého světla. Kousíček papíru a na něm

/usr/bin/perl

hieroglyfy jsem si zapamatoval a papírek ihned zmačkal a polknul. Nějaká magie, určitě.
Příští den jdu opět ke zpovědi. Musel jsem asi chybovat, neboť mě Modrá Smrt navštívila znovu. Znovu procházím davem k Chrámu. "Sluha Páně Billa! Nepadavost jeho duši!" Stařík, který se mračil, je nyní přívětivější. Stále zasmušilý, ale dívá se na mě, jako by na něco čekal "/usr/bin/perl" šeptám mu. "Takže ty taky..." na staříkově tváři rozkvetl úsměv. Vtom se přiblížili biřicové. Obrátil jsem svou pozornost znova na starého muže, ale ten zmizel jako by se do země propadl.

"Chyboval jsem, Otče." "Snad jsi nepouštěl Internet Explorer, přehrávač MP3 a ICQ zaráz, bezbillníku?!" "Nikoliv, Otče. Přesto mne ubohého navštívila Modrá smrt." "To není všechno, viď, synu!" pronikavé oči kněze našly nejistotu v mém pohledu. "Taky jsem... jsem" "CO jsi, při Ovládacích panelech, CO?" "Taky jsem viděl... ale ne" "Svěř se svému pastýři." "Ta... ta sekta,... včera" "Bajty jsou a v bajty se obrátili, synu." "Byl tam ... papírek... nechtěl jsem se na něj dívat, opravdu ne..." třásl jsem se po celém těle. "Co stálo na tom papírku? Zaklínám tě Instalací, Reinstalací a Zálohou..." "Stálo tam.... /usr/bin/perl" Zorničky očí Otce Pavla se rozšířily. "Cože?!" "/usr/bin/perl, Otče."

--------------------------------------------------------------------------------

Cela byla chladivá a nehostinná. Kat s devítiocasou kočkou byl v pohotovosti. Biskup a Otec Pavel stáli nade mnou. "Takový papírek jsi nikdy neviděl. Opakuj to po mně." "Takový papírek jsem nikdy neviděl." "Hmmm... to nezní dost přesvědčivě." namítl biskup, "devět ran!"

švih! "Windows gracias."
švih! "Windows gracias."
švih! "Windows gracias."
švih! "Windows gracias."
švih! "Windows gracias."
švih! "Windows gracias."
švih! "Windows gracias."
švih! "Windows gracias."
švih! "Windows gracias."

Po absolvování trestu jsem odešel, již zcela očištěn, k domovu. Začal jsem ale pochybovat. Ty stálé pády? Musí tomu tak opravdu být? Pokud je Bill všemocný, proč jsou tu sekty? Co znamenala ta tajná šifra? Kdo byl ten stařík?

"Hledáš, panáčku, hledáš? DOSová moudrost Příkazového Řádku je tu stále. Neotupená. Čistá." "Běž pryč, ty stará čarodějnice!" odsekávám. Jdu domů a tam jsem zjistil, že všechny mé Wordové dokumenty mají přeházené formátování. Asi jsem zhřešil. Nebo ne? Červík pochybnosti hlodá a hlodá...

Ráno se opět brodím davem "Nyní můžete bez obav počítač vypnout!" volají svíčkové báby své ozdravné litanie. Stařík je tu zas. "Dostals výprask, chlapče?" "Co je Příkazový Řádek?" ptám se rychle . "Ach, tak ty víš i tohle! Tam se zadávají příkazy pro systém v čisté textové podobě, hochu. Při všech bitech a bajtech, on nám zraje pro Tuč..." Lomoz. Jízda. Rytíři řádu Velkého Excelu projeli náměstím. Stařík opět zmizel. Ach jo.

V semináři se učíme Excelové tabulky. Neodvažuji se zeptat se kněze, ale bratr Mirek toho ví hodně "Mirku, co je to 'čistý text'?" Mirek zbledl "Pouze text v MS Wordu je opravdu čistý, příteli." "Kterou verzi Wordu máš na mysli, bratře?" zeptal se Kamil, "Městem chodí zvěsti o Čistém Textu a Otevřených Formátech."

Otevřené Formáty! Další kamínek do mozaiky. Ale jak s tím souvisí "Čistý text?" a "/usr/bin/perl" ? "Bill ví" odpověděl bych donedávna. Ale nyní mám pochybnosti. Je jen jediný Systém? Jediný Bill? Jediná Windows?

"Chlapče, za mých mladých let to bylo všechno jednodušší. Žádná blyštivá Okna, pouze textové příkazy. Nepadalo to." lamentuje kořenářka. "Ale celá naše víra je založena na koncepci Pádu a Očištění!" odsekl jsem "Nebo... že by... Otevřené formáty?" "Jé, chlapče, jak je to dávno co jsem toto slovo naposledy slyšela... Už nevím co znamená... odpusť sklerózu staré ženy, musím si asi koupit více operační paměti..."

Stařík na trhu. Skrýval se v davu, ale jakmile mě uviděl, hned s jásotem přistoupil blíže. "Chlapče, při všech zdrojácích a debuggerech, tebe ještě nedostali? Stále žiješ?" "Ano, starý pane." "Systém nemusí padat. Přesněji řečeno je tu původně od toho aby programy nepadaly!" To bylo přesně opakem toho, co jsme brali v semináři. Rdím se až do krve. Taková blasfémie! "Za chvíli tu budou strážní na obchůzce, takže ti dám jednu radu: následuj..." Vtom se ozval řev. Drak MS Office, domácí mazlíček Páně Billa, přeletěl nad Městem. Davu se zmocnil neklid, lidé začali zvedat ochrané amulety proti Jablíčkám. Stařec zmizel jako pára nad hrncem.

V semináři jsem zjistil že je nás o jednoho méně. Bratr Mirek. Ten nejchytřejší. "Ten hříšník spustil regedit.exe. Pošpinil Registrační Databázi výplody svého chorého mozku. Na mučidlech se přiznal dokonce k tomu, že instaloval Nelegální software." "KOPÍROVAL SOFTWARE?" zeptali jsme se všichni jako jeden muž Ó, Start Menu, ochraňuj nás. Biskup pokračoval "a byla u něho nalezena publikace o Disassemblingu a Crackingu." Libri prohibiti! Černá učení! Udělal jsem si na hrudi znamení Okna.

--------------------------------------------------------------------------------

Probudil jsem se a všude velký shon. "Bude se upalovat!" oznámila mi sousedka "nějaký bezbillník se konečně setká s Věčnou Modrou Smrtí!" Lůza v podhradí se sbíhala k Náměstí ovládacích panelů.

"Odvolej své temné učení!" hřímal biskup. Kohopak to nevidím na hranici - vždyť je to tajemný stařík, který mi šuškal své moudrosti! "Neodvolám! Lidé, prohlédněte! Bill z vás tahá peníze! Při Céčku a Assembleru, při Perlu, X Window Systému a Shellu, nebuďte jako ovce!" Vtom mě zahlédl. V jeho očích jsem zahlédl jiskřičku účasti "Všichni, kteří pochybují, pochybují právem! Nepoužívejte Word! Nepoužívejte uzavřené formáty dokumentů! Hledejte Tučňáka! Tučňákááááá"

Planoucí oheň spálil tělo hříšníka. V hlavě mám spoustu otazníků. Budu pátrat. Budu skládat střípky a jednou snad všechno bude jinak. "Tfuj, kacíř!" odplivla si bába u hranice.

Žádný učený z nebe nespadl,ale pitomce jako by shazovali.
Odpovědět s citací
Starý 29-03-2008, 03:14   Nahoru #1764
stayman je offline stayman
Banned

Registrace: Feb 2007
Lokalita: Vidím na Tatry
stayman se teprve rozkoukávástayman se teprve rozkoukávástayman se teprve rozkoukává

Odpovědět s citací
Starý 29-03-2008, 17:04   Nahoru #1765
clee je offline clee
Moderátor

tohle delam na magistrale naprosto bezne...

Odpovědět s citací
Starý 29-03-2008, 23:19   Nahoru #1766
stayman je offline stayman
Banned

Registrace: Feb 2007
Lokalita: Vidím na Tatry
stayman se teprve rozkoukávástayman se teprve rozkoukávástayman se teprve rozkoukává

Ten mal z pekla stiastie, som skoro odpadol
Odpovědět s citací
Starý 09-04-2008, 12:32   Nahoru #1767
Doom je offline Doom
Je tu pořád

Lokalita: Olomouc
Doom se teprve rozkoukáváDoom se teprve rozkoukáváDoom se teprve rozkoukává

test logiky
http://edenik.elka.cz/otestujte-sve-logicke-mysleni/

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
PC: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP | 2x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Samsung SpinPoint 80 GB PATA + 250 GB SATA + 500 GB SATA | LG GSA 4163B | Leadtek TV 2000 XP - Expert | Samsung T220| Tesla 814A | Win Vista Ultimate SP1 EN | Windows Seven RC b 7100
Odeslat zprávu přes MSN uživateli Doom
Odpovědět s citací
Starý 17-05-2008, 18:12   Nahoru #1768
clee je offline clee
Moderátor

a sem ted po dlouhy dobe vlastne slysel vtip kterej me docela rozesmal

vite co se stane kdyz chlap su*a s zenskou ktery najednou upadne hlava?
nic, su*a ji dal hlava nehlava...

Odpovědět s citací
Starý 26-05-2008, 22:49   Nahoru #1769
vul je offline vul
Nováček

Registrace: Oct 2007
vul se teprve rozkoukávávul se teprve rozkoukává

realita, cca 10 dnu zpet...
opaleny obyvatel Rima byl vyhozen z pohostistvi...
nastvan, vratil se zpet se sekerou, aby se domohl svych prav....
tupym koncem sekery uderil do plastovych dveri pohostistvi, bohuzel....
plast zapruzil, princip akce a reakce zafungoval a dotycny skoncil s ostrim sekery v celni casti lebecni...
kdo neveri, at tam bezi... / budisov nad budisovkou /
PS. skoncilo to jen stehy, ale pokud by to dobre dopadlo, tak by to byl super Darwin...
Odpovědět s citací
Starý 01-06-2008, 21:48   Nahoru #1770
clee je offline clee
Moderátor

http://www.stream.cz/video/87218-kam...h-s-kulturou/0

Odpovědět s citací

Zpět   Diskuzní fórum TV Freaku > Ostatní > Volná témata

Odpovědět

Záložky

Počet uživatelů prohlížejících toto téma: 1 (členů:0, návštěvníků: 1)

Nástroje
Metody zobrazení

Pravidla přispívání