![]() |
![]() |
| Pravidla | Videosoutěž se Samsungem | Seznam uživatelů | Společenské skupiny | Hledat | Příspěvky za posledních 24h | Označit sekce jako přečtené | FAQ |
|
Registrace | Přihlásit | ||||||
| Novinky na fóru: Zmenšování velkých obrázků, vylepšení anket a editorů rychlé odpovědi, uložené hlášky, vlastní poznámky v uživatelském panelu (update 27.3.2010) |
|
Vítejte, teď jste nepřihlášený. Jste tu poprvé? TV Freak navštíví měsíčně téměř 200 000 návštěvníků! Po přihlášení budete moci psát příspěvky, využívat Bazar, vytvářet alba, používat soukromé zprávy atd. Registrace je rychlá, neváhejte a rozšiřte naši komunitu (v případě problému nás kontaktujte). Najdete nás i na facebooku. |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
Nahoru #1636 |
|
Je tu pořád
Registrace: Mar 2004
Lokalita: toz ja su z moravy...
Reputační body: 11
![]() ![]() ![]() |
ODSakEda
svatba se vzdy domlouva dopredu, pokud toto nebylo receno, tak bych na dane narizeni nebral zretel a tocil si vesele dal... Jinak se mi to zda opradu divne, protoze jsem tam tocil 2x a nikdy zadny problem... |
|
PC: Barton 3000+,Epox,GF4,GeniusVWP3,RAM 1GB,SB Live!,SATA200GB + SATA2 250GB,DVD LG 4081B
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #1637 |
|
Je tu občas
Lokalita: www.tvfreak,sk
![]() ![]() ![]() |
Pokud tu jsou nějaké baby, tak je pro ně určený tento recept na vánoční cukroví, který jsem okopíroval z jedné diskuze..
Kód:
VÁNOČNÍ CUKROVÍ Pusť troubu. Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbónů. Připrav mísu a suroviny.Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr. Vyndej z mouky puzzle. Odežeň děti a umyj z nich mouku. Vezmi vejce. Podej manželovi pivo. Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon. Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu. Vezmi jinou mísu. Zadělej nové zěsto. Najdi rum. Odejmi rum manželovi. Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta. Plech vytři tukem. Podej manželovi tlačenku. Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky. Podej manželovi noviny. Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři. Vezmi prášek. Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku. Vypni troubu, jdi do cukrárny a přines cukroví. KRÁSNÝ ADVENT |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #1640 |
|
Je tu pravidelně
Registrace: Jun 2005
Lokalita: stredojuh
Reputační body: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kód:
Přijde chlap domů a říká manželce: "Máňo! Tak už jsem konečně přišel na tu hustou sexuální polohu. Pojď si to hned vyzkoušet!" Svlíkne se do naha postaví se před zeď a povídá: "No a teď se na mně co nejrychlejc rozběhni". Stará se na něho rozběhne, chlap v poslední chvíli uhne a manželka proletí zdí. Po dvaceti minutách proleze ženská otvorem ve zdi zpátky do bytu a chlap se řechtá: "To sem tě vymrdal co?" A ženská na to: "Copak ty, ale soused!"
|
|
|
|
|
|
Nahoru #1645 |
|
Je tu pořád
|
Ve tři hodiny v noci se ona potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila 19-ti palcový monitor, CD-čka polila lepidlem, kryt počítače vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se s láskou k boku svého nic netušícího spícího manžela, o kterém byla přesvědčena, že už do konce života veškerý volný čas bude věnovat jejich lásce... Do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny...
|
|
Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl.
|
|
|
|
|
|
|
Nahoru #1647 | |
|
Je tu pořád
Registrace: Jul 2004
Lokalita: Na Hvězdě
Reputační body: 10
![]() ![]() |
Citace:
.... pak jsem se rozvedl. |
|
|
|
|
|
|
Nahoru #1648 |
|
Je tu pořád
![]() ![]() |
http://www.sweb.cz/elnc/ARCK.exe
Ze zvedavosti jsem to zkusil. Docela jsem se asi na 4 hodiny pobavil nez jsem dal do kupy ty jednicky a nuly . Doprucuji vyzkouset. P.S.: "nevim proc, ale NOD mi hlasil, ze je tam nejaky vir a neslo mi to stahnout. Vypnul jsem IMON a slo to" |
|
|
|
|
|
Nahoru #1649 |
|
Je tu pořád
![]() ![]() |
I myši jsou taky pěkný hovada:
http://img207.imageshack.us/img207/5282/mys1pa7.jpg http://img207.imageshack.us/img207/7472/mys2zf8.jpg |
|
|
|
|
|
Nahoru #1650 |
|
Je tu pořád
Lokalita: toz ja su z moravy...
![]() ![]() ![]() |
Jak zhypnotizovat chlapa....
Chytni myší za obrázkem a táhni jakýmkoliv směrem a poté pusť tlačítko myši )http://vili.us/hypno.html |
|
PC: Barton 3000+,Epox,GF4,GeniusVWP3,RAM 1GB,SB Live!,SATA200GB + SATA2 250GB,DVD LG 4081B
|
|
|
|
|
|
||||||
![]() |
| Záložky |
| Počet uživatelů prohlížejících toto téma: 2 (členů:0, návštěvníků: 2) | |
| Nástroje | |
| Metody zobrazení | |