![]() |
![]() |
| Pravidla | Videosoutěž se Samsungem | Seznam uživatelů | Společenské skupiny | Hledat | Příspěvky za posledních 24h | Označit sekce jako přečtené | FAQ |
|
Registrace | Přihlásit | ||||||
| Novinky na fóru: Zmenšování velkých obrázků, vylepšení anket a editorů rychlé odpovědi, uložené hlášky, vlastní poznámky v uživatelském panelu (update 27.3.2010) |
|
Vítejte, teď jste nepřihlášený. Jste tu poprvé? TV Freak navštíví měsíčně téměř 200 000 návštěvníků! Po přihlášení budete moci psát příspěvky, využívat Bazar, vytvářet alba, používat soukromé zprávy atd. Registrace je rychlá, neváhejte a rozšiřte naši komunitu (v případě problému nás kontaktujte). Najdete nás i na facebooku. |
![]() |
|
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
Nahoru #22 |
|
Nováček
Registrace: Apr 2009
Reputační body: 10
![]() ![]() |
No osobne to až tak zasuprové nepovažujem,nakoľko dnes 70-80% filmov je v tme a to v tom filme potom nie je nič vidieť.Chcelo by to tú čiernu trochu prisvetliť,alebo zjemniť.Ale ako som si dnes všimol,trpia tým aj Samsungy a iné značky,čo majú veľké dynamické kontrasty v LCD.
|
|
|
|
|
|
Nahoru #23 |
|
Nováček
![]() ![]() |
Zdravím, tak tady jsou ty fotky, které jsem slíbil, že tady dám ... Mám bohužel jenom foťáka na mobilu, takže fotky nejsou moc kvalitní, ale i tak snad něco vypoví o kvalitě
Tady jsou: http://rapidshare.com/files/217770769/tv.rar Každé jsou popsané, jsou tam fotky z: DVD - to mám připojené přes HDMI Analogu - přes kabelovku, UPC Digitálu - z nějakého důvodu mí DVB-Tčko v místnosti nejde, vedle v pokoji jde, asi blbý signál nebo co, každopádně jsem si zapojil set-top box od poskytovaltele internetu a z tohohle je signál NOVY HD, bohužel ještě nemám HDMI kabel, takže kvalita je pouze přes Scart Xboxu - ten mám připojený přes HDMI Jako bonus jsem dal video natočené z mobilu, jak to vypadá, když se TV zapíná Snad Vám fotky alespoň trošku pomůžou
|
|
|
|
|
|
Nahoru #24 | |
|
Nováček
Registrace: Feb 2009
![]() ![]() |
Citace:
) moc si mi pomohl;-)
Naposledy upraveno uživatelem tomas.helisek: 05-04-2009 v 20:27 Důvod: překlep |
|
|
|
|
|
|
Nahoru #27 |
|
Nováček
![]() ![]() |
Info o tejto telke najdete aj na (eng):
http://www.trustedreviews.com/tvs/re...32in-LCD-TV/p1 Nasiel niekto test alebo recenziu na tuto seriu LH4000 v sk alebo cz? |
|
|
|
|
|
Nahoru #28 | |
|
Nováček
Registrace: Mar 2009
![]() ![]() |
Citace:
To: OldaRiha. Mel jsi v krabici zarucni list pro CR? Ja tam neco jako zarucni list mam (na obalu je napsano x-krat zaruka v ruznych jazycich - vcetne ceskeho ZARUKA, ale ve vyctu zemi CR tam neni vyjmenovana a je tam veticka na obalce, ze v pripade jine zemem mam kontaktovat sveho dealera. Kdyz jsem si prosel zarucak, tak tam zadna stranka neni - podle mne - pro cesky trh. Nevim, jestli to tak ma byt, podle mne by tam mel byt extra cesky zarucak. Jak je to u tebe? Mas to taky tak? Pripadne pokud mas nejaky zarucak, muzes mi poslat do mailu nebo sem lipnout fotku, abych videl jak to ma vypadat? Krome toho je tam zkraceny manual - takova bichle, ta obsahuje i cestinu a pak CD s plnym manualem vcetne CZ. Predem diky za info. |
|
|
|
|
Nahoru #30 | |
|
Nováček
![]() ![]() |
Citace:
http://img12.imageshack.us/img12/2359/zarucak.jpg Naposledy upraveno uživatelem Karton: 08-04-2009 v 14:09 |
|
|
|
|
|
||||||
![]() |
|
| Záložky |
| Počet uživatelů prohlížejících toto téma: 1 (členů:0, návštěvníků: 1) | |
| Nástroje | |
| Metody zobrazení | |
|
|
Podobná témata
|
||||
| Téma | Zakladatel tématu | Sekce | Reakcí | Poslední příspěvek |
| Malá anketka: Philips 37pfl5604h, Samsung le37b550 nebo LG 37lh4000? | OndraC | Televizory - CRT, LCD, plazma... | 0 | 04-07-2009 15:06 |