A že jsem tak smělý, jaká by to měla být?Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
A že jsem tak smělý, jaká by to měla být?Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
Pioneer !
Tak to snad ani radši nebudu komentovat.Původně odesláno od StayMan by €RikŁ€
![]()
StayMan napsal:
[color=darkblue]Ja som spokojny, takisto zakaznici, kebyze nie je LG, bol by som na tom dost spatne, tak ako kamosi, nemohli vypalovat pokial si nekupili LG, model 4163 nie je a ani nebude myslim prekonany, je to absolutny vrchol technologickych moznosti a kvality, ziadne zmetky a 100% kvalitka, DVDfunguju vsetkym aj doikonca v Pioneeroch, riadime sa zdravim rozumom, t.j., nekupujeme nieco co nejde, tak sa chovate vy a si stazujete, pricom normalny clovek toto neurobi ani za svet. [/color]
Pán je provokatér, že? Beru to - já na LG taky nedám dopustit. Měl jsem i jiné, ale žádná toho nevydržela tolik, jako LG.
Ano !![]()
DVD+R TAIYO YUDEN od Bell Technology(Emgeton) , DVD+R DL od Verbatim(Advancet Azo, Photo Pritable, 43572) a DVD+RW taktéž od Emgetonu....
Nevěřím vlastním očím! Tys konečně opustil srajdu LG?)
Technisat Technistar S1 + Modul SMIT Cryptoworks
Palil som z LG na viac typov diskov,ale mozno som mal stastie ale vsetky sa podarili(z asi 300 kusov) a su citatelne(z LG) aj po 2 rokoch.Az na dve Rw od Emgeton,z toho jedno moja chyba a druhe precita LG,ale neprecita dvd player(bolo iba asi 15 krat vymazane).Ale zaujimalo by ma kto ma skusenosti z citanim media co po najdlhsom case.Ktore su najlepsie(aj jed konkretne typy sa uz urcite nepredavaju)?
kasr: tak rozhodně si nekupuj Multidiscy, z 10 co mám jich už 9 nechodí, ale to asi nehrozí, ty dnes může prodávat jen blázen. Já myslím že Verbatim je záruka.
"Mas stastie, ze cela banda je na inom serveri, inak by ta ukamenovali za tu LG"
Na akom?
Tady je ale zase halda keců OT ad vypalovačky, když je to o mediích, co?!...
Ten dotaz výše je bezpředmětný, neb' značka a ADIP (=qualita) není jedno a totéž. Proto doporučovat třeba Verbatim je ošemetné, protože existují nejméně tři až čtyři jejich kategorie = úplný aušus, střední Q, lepší Q a HQ (Archival Grade). Osobně používám tu třetí kat. (MCC004, LightScribe nebo HardCoated černé) a nebo na běžný archiv Taio Yuden (myslím že je to Yuden000-T02-00, stříbrná pluska bulk). Palírny momantálně LG (4082B, 4163B, H20L) a 2x LiteOn (LH-18A1H)
Palbě zdar!
Naposledy upraveno uživatelem StD: 27-09-2007 v 09:10
IF IT AIN'T BROKEN, DON'T FIX IT
Ignored List: Antonín, Duncan66, quasi, maarkii, ladik1983, KOCOUR65, nuni78, Petr_2010/Petr_3010, jarod72pm, Panasonic650/700
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)