mirekv
mno, než jsem to poprvé rozchodil, tak bych to uvítal. Ale teď mi to už chodí.![]()
mirekv
mno, než jsem to poprvé rozchodil, tak bych to uvítal. Ale teď mi to už chodí.![]()
Tak my tady to snad zvládnem i bez něj, já to ještě moc nezkoušel, protože posl. dobou mám čas 10min/týden, ale ATV působí dojmem jen "expertského" programu, což zabraňuje rozšíření mezi běžné uživatele.Původně odesláno od mirekv
Pokud je nastavování v něčem shodné, a ne jenom random, jak to právě jde, tak nějaký Wizard by špatný asi nebyl .. dle karty, nebo tak něco ...
Třeba Mike něco vymyslí, ale jeho návod je snad dostačující.
ale ATV působí dojmem jen "expertského" programu,
Odkazy na ATV2000 najdeš velmi často na zahraničních odborných serverech, zabývajících se video technikou.
Svět je nebezpečným místem! A to nikoli kvůli těm, kteří konají zlo, ale kvůli těm, kteří to sledují a nic s tím nedělají.... Albert Einstein
Zdravim, mam TV kartu od MSI a nie je problem s ich softwarom nahravat trebars do mpg2 alebo Avi (nekomprimovane). Chcem ale pouzit bezstratovu kompresiu (huffiuv kodek) a nainstaloval som program ATV2000 (teraz posl. verziu). Obraz bezi, vsetko je OK ale ked chcem zachytavat obraz vypisuje mi hlášky: " video compressor not connected, is compressor compatible with current capoture format?" kliknem OK a napíše: "cannot build capture graph" Co s tým. Na čo si mam dat pozor aby som sa tej hlášky zbavil a mohol nahrávať v pohode? Dik za rady...
"A woto tu de"Původně odesláno od Ivo Mašek
![]()
Kdyby byl uživatelsky přívětivější, objevoval by se v různých časopisech, normálních sw serverech, byl by doporučovaným softem (což vlastně už je) a možná by i ti někteří levní výrobci měli zájem o licenci .. ale to už asi přeháním...
Tak jsem si konečně našel čas a přišel tomu na zoubek :
Ovladače "Bt8xx WDM video adquisition Driver 5.3.8" popisované Mikem (výše), na mém kompu odmítají pracovat korektně, jakmile je spuštěná TV, proces SYSTEM zabírá 100% CPU a samozřejmě je to tak nepoužitelné. Nahrávání jsem pak už ani nezkoušel.
Musel jsem tedy zpět nainstalovat ATI originální ovladače (1.11, nebo tak nějak), kde mi už zase vše funguje.![]()
Zvuk se nenahrával proto, protože nebyl zvolen primární zdroj Line In a ATV ho neumí nastavit, přestože ta funkce tam je (nějaká chybka)
Ten modul BT8x8 snad uz vyhodim, porad ho tam vsichni cpou a pritom neni jediny duvod, ten modul byl vytvoren v dobe, kdy nebyly zadne poradne ovladace, ted uz je to pase
kdyz nepouzijes filtry a jedes v overlay, tak mi to zabira tak 2-5%, je divny, ze to zabira proces SYSTEM, nedela to nahodou proto, ze tvoje karta je bez MSP3410 a tys ho pri instalaci ovladace zapnul, jak jsem popisoval v navodu? Verze VE tento obvod nema!
nastavil jsi ten zdroj zvuku v zalozce "Zach. videa"? Ne jen v zalozce TV karta...
Tak to je jasné. Zas takový expert nejsem, a to jsem fakt netušil.Původně odesláno od Mike
YoPůvodně odesláno od Mike
Sloučil jsem všechny po různu rozházené thready, které se týkají programu ATV_2000. Snad ke spokojenosti uživatelů.
Hlasovací otázku jsem nedával já, ta se svezla spolu se slučováním. Myslím, že není od věci, ji tam ponechat. Byla zapadlá, tuším, na 6. stránce, tedy daleko, kam se jen tak nikdo nepodíval - zde to hlasování je na očích a snad "oživne".
V blízké budoucnosti udělám něco podobného pro uživatele programu FLY_2000. Je vás tu také požehnaně.
Mám ATV 2000 nahrál sem spoustu filmu z video kazet pak sem sije pustil na DVD kterí umí DIVX a XVID a zistilsem že na konci videa se zvuk nesedí jde moc dopředu nevíte čím toje nahrával sem filmy ----DVIX XVID----FPS---25---384 288 a program ATV2000.
Dobry den,
moj problem - pri nahravani TV programu cez ATV2000 - posledna verzia, mam tento problem:
Obraz pri prehravani sa trasie - viditelne najme pri pohybujucich sa objektoch. Nahravam cez kodek DV a zvuk PCM. Nemam stratene snimky, zvuk sa rozchadza cca o 1 sek.
Ako mam nastavit "capture" aby bol obraz v poriadku. Dakujem
PC: Intel 2,4 GHz, 512 Ram, 7200 ot. HDD, Win XP Home
Můžete mi, prosím, poradit, snažím se zachytávat v ATV2000 z analogové karty a komprimuji to přes M-JPEG od Pegasosu. Přestože by tento kodek měl být kompatibilní s YUY2, pokaždé, když jej vyberu vyskočí mi hláška, že kompresor nebyl nalezen. Funguje to pouze pod RGB24, ale výsledek je, že zachycený obraz je s černými vodorovnými čárami. Včera jsem zkoušel základní filtry, které jsou v ATV a filtr komprese nebo nějak podobně se jmenuje mi to umožnil, ale obraz je takový jakoby občas zpomalený...takže bych ten filtr chtěl vypnout. Je M-jpeg kompatiblní s YUY2 a pokud ano, nevíte co dělám špatně?
Cau vsici mam takovej problem v nevim jak mam v tomhle programu nastavit AUDIOmam grafickou kartu s VIVO NX6600 VTD 128 Diamond.
Obraz se mi nahrava v poho uz ale bohuzel zvuk vubec nevim jestli jste to tu uz resili ale pls odpovezte pokud nekdo vite co s tim.Jo a jeste kdyz posloucham zvuk v reprakach tam ma mneprijemne sumeni a jakoby skrceni![]()
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)