Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.

Zobrazit výsledky hlasování: Funguje vám poslední verze ATV 2000 ???

Hlasujících
27. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Ano, funguje a jsem plně spokojen.

4 14.81%
  • Ano funguje, ale menší problémy stále přetrvávají.

16 59.26%
  • Ne , stále nemohu ATV doporučit ...

7 25.93%
Strana 9 z 14 PrvníPrvní ... 6789101112 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 210

Téma: Zachytávání pomocí ATV2000 / problémy a řešení

1. Nahoru  #121
    Banned
    Registrace
    Feb 2007

Výchozí

Skus zachytavat s MainConceptMpeg2 (vie aj z TVtunera), tam ide nastavit u Mpeg1,2,4 aj zachytavanie neprekladane.

2. Nahoru  #122
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2006

Výchozí

Si nastav okno na 288 řádek a je to \/

3. Nahoru  #123
    Administrátor Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004

Výchozí

To zni divne, podivam se na to, jestli neni nekde nejaka chybka, v preview modu ti filtr funguje? Jo a DScaler behem zachytavani pouzit nejde, ale vzhledem k tomu, ze to pise tuhle divnou hlasku, tak tim to asi nebude. co mas za verzi ATV?

4. Nahoru  #124

Výchozí

Citace Původně odesláno od Mike
    To zni divne, podivam se na to, jestli neni nekde nejaka chybka, v preview modu ti filtr funguje? Jo a DScaler behem zachytavani pouzit nejde, ale vzhledem k tomu, ze to pise tuhle divnou hlasku, tak tim to asi nebude. co mas za verzi ATV?
    Mám poslední verzi. Ani v Preview modu to nefunguje, ale už to zase tak nehoří, prototže jsem si sehnal lepší deinterlace filt pro další zpracování a zachycené video teď pouštím přes FFD s deinterlace, tak už je to celkem v pohodě.

5. Nahoru  #125
    Administrátor Avatar uživatele Mike
    Registrace
    Mar 2004

Výchozí

Aco máš vlastně za kartu?

6. Nahoru  #126

Výchozí

Ati TV Wonder VE.
    Mnohem víc mě ale štve, že nedokáže slušně zachytávat do segmentů, ale to už si psal, že to řešit nebudeš. Hodil by se ten návod, který prý teď předěláváš.

7. Nahoru  #127
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004

Výchozí

Mno, já tedy nevím, ale u mne ATV spolehlivě vyrábělo svého času segmentované 4GB AVI v Mjpegu, a ani jsem ho k tomu nemusel moc nutit (1, 2 nebo 4 GB) a stejně snadno jsem to na NTFS potom spojoval. Problémek byl někde jinde, a sice v návaznosti zvuku (přechody), ale to nemá smysl vysvětlovat člověku, který si to neumí nastavit (=číst) a musí se kvůlivá tomu ptát...
    IF IT AIN'T BROKEN, DON'T FIX IT
    Ignored List: Antonín, Duncan66, quasi, maarkii, ladik1983, KOCOUR65, nuni78, Petr_2010/Petr_3010, jarod72pm, Panasonic650/700

8. Nahoru  #128

Výchozí

Ty máš teda dost ostrou náladu. On sice zachytává v pohodě do segmentů. Audio rozhodně není rozhozené, takže mi fakt nemusíš nic vysvětlovat a i kdyby bylo tak bych s tím neměl problém to vyřešit. Při vytváření nového segmentu se trochu sekne a ztratí se část záznamu. a to mě štve.

9. Nahoru  #129
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004

Výchozí

Mne už to neštve, chytám to nesegmentované na speciálně vyčleněný HDD SCSI3 pod NTFS W2K a nic podobného už netrápí. A stálo to na inzerát second hand jen pár kaček.

10. Nahoru  #130
    Nováček Avatar uživatele julo_tvf
    Registrace
    Dec 2004

Výchozí Potrebujem pomoc ATV 2000

Viac ako rok som v pohode zachytaval pomocou ATV2000 televizne vysielanie. Mam TV kartu AverMedia Studio. Vsetko som mal nastavene a vsetko slo az niekolko dni pred Vianocami to skoncilo. Neviem co som mohol urobit, no po spusteni ATV 2000 mi po niekolkych minutach asi tak 2 min. zahlasil program hlasku VDMCAP.EXE nasiel chybu program bude ukonceny. Preinstaloval som ovladace graf. karty, zvukovej karty, TV karty. Znovu som nainstaloval ATV 2000 ale nic nepomohlo. Myslite, ze pomoze uz len preinstalovanie WIN2000 ?
    Budem vdacny za kazdu radu. Stastny Novy rok prajem ;

11. Nahoru  #131
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004

Výchozí

Na této stránce, vlevo, máš sloupeček "témata" a v něm "návody". A tam je perfektně udělaný návod na ATV2000, přímo od autora programu.

VDMCAP.EXE
    pravděpodobně VDM_Capture. I o tom tam je.
    Svět je nebezpečným místem! A to nikoli kvůli těm, kteří konají zlo, ale kvůli těm, kteří to sledují a nic s tím nedělají.... Albert Einstein

12. Nahoru  #132
    Nováček Avatar uživatele ree2
    Registrace
    Sep 2004

Výchozí problém s ATV2000

Zdravim,
    mám problém se zachytáváním s kartou MediaForte TV Vision P951.
    1) ATV 2000, když chci začít nahrávat tak mi to vypíše 2 hlášky (1 po aktivování zachytávacího módu a druhá při pokusu o start nahrávání): "cannot render video capture stream" a "cannot build capture graph". a nic se nedeje.
    2)Pinnacle 9, tady se mi v "sekci" nahrávání sice obraz taky objeví, ale jakmile kliknu na start nahr., tak mi to hodí chybu a ukončí Pin.9 (mam winXP, takze se mi objevi typické chybové okno s možností odeslat nebo neodeslat formulář o chybě...)
    Používám PC: Athlon XP 2600+, 512DDR, ATI Radeon 128MB
    Už z toho začínám mít psychický problémy .
    Všem předem dík za odpověď.

13. Nahoru  #133
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004

Výchozí

V odkazu "návody" je ATV_2000. Tak jestli ti to pomůže...

14. Nahoru  #134
    Registrace
    Sep 2004

Výchozí kódování+rozlišení

tak to nepomohlo...snažil jsem se to nastavit podle návodu.
    podle mě je problém v kódování. když ukládám do RGB24, tak mi to napíše hlášku něco jako "cannot connect compressor" -nebo aspoŇ podobně. V YUY2 můžu ukládat v pohodě v rozlišení 352x240 ve vyšším to nejde a píše to stejnou hlášku viz výše. jaké kódování mám používat? a při jakém rozlišení?
    díky.

15. Nahoru  #135
    Registrace
    Sep 2004

Výchozí dodatek

navic jsem přišel na to, že v overlay můžu v YUY2 zachytávat jen při malým rozlišení, ale v náhledu i při nejvyšším, ale ta kvalita je mizerná...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. LCD: Samsung UExxBx000 - zkušenosti, problémy, řešení majitelů
    Od |Mio| v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 804
    Poslední příspěvek: 18-05-2013, 07:25
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-05-2010, 08:06
  3. Zachytávání pomocí H&B TX-100
    Od rhcz v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 16:03
  4. Winfast PVR2000 a zachytavani v ATV2000