Skus zachytavat s MainConceptMpeg2 (vie aj z TVtunera), tam ide nastavit u Mpeg1,2,4 aj zachytavanie neprekladane.
Skus zachytavat s MainConceptMpeg2 (vie aj z TVtunera), tam ide nastavit u Mpeg1,2,4 aj zachytavanie neprekladane.
Si nastav okno na 288 řádek a je to \/
To zni divne, podivam se na to, jestli neni nekde nejaka chybka, v preview modu ti filtr funguje? Jo a DScaler behem zachytavani pouzit nejde, ale vzhledem k tomu, ze to pise tuhle divnou hlasku, tak tim to asi nebude. co mas za verzi ATV?
Mám poslední verzi. Ani v Preview modu to nefunguje, ale už to zase tak nehoří, prototže jsem si sehnal lepší deinterlace filt pro další zpracování a zachycené video teď pouštím přes FFD s deinterlace, tak už je to celkem v pohodě.Původně odesláno od Mike
Ati TV Wonder VE.
Mnohem víc mě ale štve, že nedokáže slušně zachytávat do segmentů, ale to už si psal, že to řešit nebudeš. Hodil by se ten návod, který prý teď předěláváš.
Mno, já tedy nevím, ale u mne ATV spolehlivě vyrábělo svého času segmentované 4GB AVI v Mjpegu, a ani jsem ho k tomu nemusel moc nutit (1, 2 nebo 4 GB) a stejně snadno jsem to na NTFS potom spojoval. Problémek byl někde jinde, a sice v návaznosti zvuku (přechody), ale to nemá smysl vysvětlovat člověku, který si to neumí nastavit (=číst) a musí se kvůlivá tomu ptát...
IF IT AIN'T BROKEN, DON'T FIX IT
Ignored List: Antonín, Duncan66, quasi, maarkii, ladik1983, KOCOUR65, nuni78, Petr_2010/Petr_3010, jarod72pm, Panasonic650/700
Ty máš teda dost ostrou náladu. On sice zachytává v pohodě do segmentů. Audio rozhodně není rozhozené, takže mi fakt nemusíš nic vysvětlovat a i kdyby bylo tak bych s tím neměl problém to vyřešit. Při vytváření nového segmentu se trochu sekne a ztratí se část záznamu. a to mě štve.
Mne už to neštve, chytám to nesegmentované na speciálně vyčleněný HDD SCSI3 pod NTFS W2K a nic podobného už netrápí. A stálo to na inzerát second hand jen pár kaček.![]()
Viac ako rok som v pohode zachytaval pomocou ATV2000 televizne vysielanie. Mam TV kartu AverMedia Studio. Vsetko som mal nastavene a vsetko slo az niekolko dni pred Vianocami to skoncilo. Neviem co som mohol urobit, no po spusteni ATV 2000 mi po niekolkych minutach asi tak 2 min. zahlasil program hlasku VDMCAP.EXE nasiel chybu program bude ukonceny. Preinstaloval som ovladace graf. karty, zvukovej karty, TV karty. Znovu som nainstaloval ATV 2000 ale nic nepomohlo. Myslite, ze pomoze uz len preinstalovanie WIN2000 ?
Budem vdacny za kazdu radu. Stastny Novy rok prajem ;![]()
Na této stránce, vlevo, máš sloupeček "témata" a v něm "návody". A tam je perfektně udělaný návod na ATV2000, přímo od autora programu.
VDMCAP.EXE
pravděpodobně VDM_Capture. I o tom tam je.
Svět je nebezpečným místem! A to nikoli kvůli těm, kteří konají zlo, ale kvůli těm, kteří to sledují a nic s tím nedělají.... Albert Einstein
Zdravim,
mám problém se zachytáváním s kartou MediaForte TV Vision P951.
1) ATV 2000, když chci začít nahrávat tak mi to vypíše 2 hlášky (1 po aktivování zachytávacího módu a druhá při pokusu o start nahrávání): "cannot render video capture stream" a "cannot build capture graph". a nic se nedeje.![]()
2)Pinnacle 9, tady se mi v "sekci" nahrávání sice obraz taky objeví, ale jakmile kliknu na start nahr., tak mi to hodí chybu a ukončí Pin.9 (mam winXP, takze se mi objevi typické chybové okno s možností odeslat nebo neodeslat formulář o chybě...)
Používám PC: Athlon XP 2600+, 512DDR, ATI Radeon 128MB
Už z toho začínám mít psychický problémy.
Všem předem dík za odpověď.
V odkazu "návody" je ATV_2000. Tak jestli ti to pomůže...
tak to nepomohlo...snažil jsem se to nastavit podle návodu.
podle mě je problém v kódování. když ukládám do RGB24, tak mi to napíše hlášku něco jako "cannot connect compressor" -nebo aspoŇ podobně. V YUY2 můžu ukládat v pohodě v rozlišení 352x240 ve vyšším to nejde a píše to stejnou hlášku viz výše. jaké kódování mám používat? a při jakém rozlišení?
díky.
navic jsem přišel na to, že v overlay můžu v YUY2 zachytávat jen při malým rozlišení, ale v náhledu i při nejvyšším, ale ta kvalita je mizerná...![]()
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)