Zdravim vsechny odborniky a nadsence. Rozhoduju se o koupi nove TV a uvital bych nejake tipy.
Chtel bych LCD LED v uhlopricce minimalne 140cm. Co mi tedy poradite?
Zdravim vsechny odborniky a nadsence. Rozhoduju se o koupi nove TV a uvital bych nejake tipy.
Chtel bych LCD LED v uhlopricce minimalne 140cm. Co mi tedy poradite?
trošku více informací by nebylo? Minimálně cena? nebo je neomezená?![]()
Takhle to vypadá na neomezenou cenu a jde o velikost. Dobrá volba je v tomto Sony 55HX850 dle Pluta. Jine řešení nevidím.
O LM615S bych u tak velké úhlopříčky neuvažoval, dívej se minimálně od LM660S.
Podívej se zde, stejné téma (pak to snížil na 140cm) : http://www.tvfreak.cz/forum/showthre...icce-150-a-vic
toto nie je návod len čiste osobná skúsenosť pri výbere:
1/ jasná voľba SONY. Mám malý Sony niekoľko rokov a poradí si aj so zlou analogovou kablovkou dobre.
2/ zistil som, že SONY u väčších obrazoviek používa len leské sklo = nepoužiteľné. videl by som len stenu za sebou a nie čo dávajú v telke. Odskúšané v sony centre.
3/ začal som hľadať matné obrazovky - jasná voľba Sharp LC60 LE830. pekný obraz, všetko vyhovuje, najmä veľkosť 60" presne čo potrebujem.
4/ predavač predviedol 3D -> rodina rozhodla že to chceme. Ale nie aktívne 3D, A/ bliká do očí B/ strašne obťažujúce okuliare C/ nemožno pozerať zboku, t.j. max 3 členovia domácnosti
5/ hľadám kto robí pasiv. výsledok LG a Philips. Philips vylúčený zo súťaže. Nejak mi nepasoval, predavači na ňho srali atd atd
6/ vzhľadom na v tom čase denno-denné články ohľadne cloudingu, hľadám priame podsvietenie = zdá sa že je vybrané LG55 LW980s -> priame podsvietenie LED diodami, žiadny clouding, výborný obraz, dobré referencie, sat tuner ako záloha, 3Dpasiv 7 okuliarov. Jediná nevýhoda že je len 55".
Ďalšia nevýhoda že nie je v obchodoch len v nejakej maďarskej internetovej predajni.
7/ takže chodím po predvádzacích centrách a nechám si ukazovať clouding - zdá sa jediný kto má s tým naozaj problém je Samsung.
8/ skončil som teda u LG ale LW650s - t.j. bohužiaľ edge podsvietenie, zato ale o polovicu lacnejší.
TechniSat Digicorder HDS2X 500GB / 2xSkyLink ICE 2xCI TechniSat MultiCrypt, Gibertini85 13-19.2-23.5-28.5E
3DTV LG 55LW650S, 3Dplayer LG BD660
AVR Yamaha RV765, NAS E-trayz
A Panasonic ET5, to jen tak pro doplnění.
Panasonic TX-L47ET5E, Panasonic DMP-BDT110, Onkyo HTX-22HD + SKS-11, HTPC/NAS/server @ Intel Core i3-2120T, 8 GB RAM, 6 TB parity-protected FlexRAID
C/ TV už evidentně máte, takže ta informace má hodnotu spíše pro uživatele xago.
Neorientujem sa uplne v jednotlivych modeloch LCD, ale jak to, ze obraz u panasonikov hodnotia recenzenti lepsie ako LG, ked je panel kupeny od nich?
Samsung PS59D6900, Pioneer PDP505HDE, LG 50PJ550, DM800HDPVR, DM7020PVR, Ariva 220 combo, Samsung BD-D5100, Pioneer VSX-AX3, Pioneer DV-464, Technics SU-A800D, Technics ST-GT550, Technics SL-PG570A, KEF KHT2005.2, Velodyne SPL 800 ultra, BOSE Acoustimass 5, Parabola E85 multi, monoblok twin titanium 0,1dB, Cisco Linksys E4200 V1, Zyxel NSA 325 2x2TB WD RED
Moje nainvní představa je taková, že obraz nedělá jenom panel, ale i podsvícení, filtry a další elektronika, která ten obraz zpracovává.
zásadne never na žiadne recenzie. Jedine svoje oči. Niekedy boli uplatené firmy, ktoré robili recenzie (v rovnakých časopisoch vždy vyhrávajú rovnaké značky) a teraz už to došlo tak ďaleko, že firmy si platia študentov, ktorí píšu "recenzie" o tom aký vynikajúci výrobok si kúpili, akí su 100% spokojní s týmto výrobkom. Žiarivý príklad je napr. www.alza.cz/sk -> dáš si vyhľadať určitý výrobok a v ňom je možnosť prečítať si skúsenosti majiteľov tohto výrobku. hľadal som telefon a tak som asi u 4-och telefonov klikol na skúsenosti majiteľov. A hľa! Spokojný majiteľ všetkých štyroch telefonov s nickom "zákazník" píše presne rovnako o všetkých štyroch aké sú vynikajúce a ako osplnili jeho očakávanie.
Takže tak.
-----
tdlmarek: plný súhlas. Panel je len jedna súčasť reťazca aj keď dôležitá. Ale ku mne Panasonic nesmie aj keby bol zadarmo, s pozláteným rámom... Ale to je OT
inak je aj tu stále na sklade http://www.alza.sk/55-lg-55lw980s-d287249.htm
Nejake konkretni rady jaky typ tedy zakoupit?
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)