Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
+ Odpověď na téma
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Televizory (CRT, LCD, PDP): Jaky Samsung 46" DVB-S Skype

1. Nahoru  #1
    Neregistrovaný
    Guest

Výchozí Televizory (CRT, LCD, PDP): Jaky Samsung 46" DVB-S Skype

Tazatel: Vaclav

Znění dotazu: Zdravim, poradil by mi prosim nekdo s vyberem konkretniho typu TV. Chtel bych Samsung 46" s DVB-S a pokud mozno se Skype. Chtel jsem se poradit v Electroworldu, ale narazil jsem na prastenyho strejdu, ktery se se mnou nechtel moc vybavovat, takze jsem nevidel ani realne vysilani ze satelitu ani Skype na vlastni oci. Nejlepe mym pozadavkum zrejme odpovida UE46ES6300, ale nejsem si tim uplne jist, budu rad za jakoukoli korekturu. Take jsem se nedozvedel, jak je to s tim adapterem, kdyz mam doma po vymene kartu Skylink. Predem dekuji za jakoukoli radu, jsem laik.

Technika, které se dotaz týká: Samsung UE46ES6300 ?

2. Nahoru  #2
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Výchozí Re: Televizory (CRT, LCD, PDP): Jaky Samsung 46" DVB-S Skype

Skype viz http://www.tvfreak.cz/forum/showthre...Skype-a-DVB-TS

Tady moc lidí tyhle Skype v TV neprovozuje, je to předražené (drahé kamery apod.). Samsung je těchto Smart blbostech ale asi nejlepší, takže vedle nešlápneš. Ještě zkus vpravo nahoře napsat slovo skype do vyhledávání, zatrhni "zobrazit výsledky jako příspěvky" a klikni na lupu, najdeš ještě možná něco.

Nerozumím větě "Take jsem se nedozvedel, jak je to s tim adapterem, kdyz mam doma po vymene kartu Skylink." Prostě potřebuješ CI modul, který strčíš do TV a do něj pak tu kartu. Modul Ti musí doporučit prodejce, aby byl kompatibilní s TV (a vem kartu sebou, aby se nemohl vymlouvat). Modul a TV kupuj najednou, opět, ať nemáš problémy při případné výměně kvůli nekompatibilitě. Problémy se nemusí projevit hned, ale např. jen při sledování určitých stanic apod.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 09-08-2012 v 12:50

3. Nahoru  #3
    Václav1
    Guest

Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Skype viz http://www.tvfreak.cz/forum/showthre...Skype-a-DVB-TS

"Prostě potřebuješ CI modul, který strčíš do TV a do něj pak tu kartu. Modul Ti musí doporučit prodejce, aby byl kompatibilní s TV (a vem kartu sebou, aby se nemohl vymlouvat). Modul a TV kupuj najednou, opět, ať nemáš problémy při případné výměně kvůli nekompatibilitě. Problémy se nemusí projevit hned, ale např. jen při sledování určitých stanic apod.
    - no právě, v Electroworldu nabízejí jen jeden modul viz: http://www.electroworld.cz/product/t...ryptoworks-scm a tam nějaký uživatel píše, že jsou s ním problémy, takže nevím co mám koupit, chtěl jsem nákupem nové TV ušetřit jeden ovladač na stole, ale jak patrno, není to jednoduché.
    Každopádně moc děkuji za radu, nějak se s tím ještě poperu.

4. Nahoru  #4
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Zkus se podívat zde, ale týkalo se to loňských modelů: http://www.tvfreak.cz/forum/showthre...LED-TV-Samsung, http://www.tvfreak.cz/forum/showthre...C3%BD-CA-modul . Myslím, že jsem tam ten z Electroword zahlédnul.

5. Nahoru  #5
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007

pokiaľ chceš bezstarostný život bez infarktu, interný DVB-S tuner v TV ani nepoužívaj. Je to len marketing, spoľahlivosť, funkčnosť a komfort = 0 bodov. Kašli na pocit 1-2 DO v obývačke, to sú somariny, ktoré dnes dokáže zvládnuť za 5 Euro univerzálny DO z Lidla.

A obdobne je to aj o tom Skype. No a keď už Skype, tak jedine PC/NTB, poprípade smartfone ( Android ). Ale v TV ? Obyčajný smartfone za 100 Euro to dokáže hravo a nie ešte platiť 200-300 Euro za nejaké web-cam shity, naviac vždy s neistým výsledkom a infarktovou podporou od výrobcu TV. Stačí nepatrná zmena a je po radosti... FW výrobcov TV je otázka životnosti na hrane 1 roka a potom podpora K.O.
    Naposledy upraveno uživatelem jarino1978: 09-08-2012 v 21:06
    *SAMSUNG 46M86BD+ PS3+ XTREAMER PRO + PANASONIC HC-X800+ SONY DSC-HX9V + VANTAGE HD 6000 + X TREND ET6500 + AV RECEIVER ONKYO TX-SR 508E + YAMAHA NS SERIES +SW JAMO
    *****IGNORE LIST : PaJaSoft , mmmm., panasonic650/700, *****

+ Odpověď na téma

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. Televizory (CRT, LCD, PDP): Jaký TV?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-04-2012, 18:45
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-03-2012, 06:24
  3. Jaky je cesky vyraz pro "rig" a "rods"?
    Od cuaron v sekci Videokamery
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-03-2011, 19:27
  4. webcamera na Skype pro Samsung LCD / LED / plasma ?
    Od muWme v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 07:55
  5. Jaký 22" nebo 26" televizor s IPS panelem?
    Od petr__s v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 06-06-2009, 17:56

Tagy pro toto téma

Pravidla přispívání