Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 32 z 32

Téma: Výběr televize (LCD/Plasma) pro babičku

1. Nahoru  #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010

Výchozí Re: Výběr televize (LCD/Plasma) pro babičku

Citace Původně odesláno od LK7R Zobrazit příspěvek
    Dobrý den, marně hledám přínos Vašeho příspěvku. Označení dotazu jako TV pro babičku naopak říká vše. Co ve Vás evokuje slovo "babička" je jistě zajímavé, ale v tomto případě to mělo pouze charakterizovat spotřebitele produktu. Vzhledem k tomu, že stejně jako většina z nás mám babičku rád, snažil jsem se pro ni vybrat to nejlepší. Vypadá to, že se podařilo.

Co se týče SD obrazu, rozhodně nejsem expert, ale vzhledem k funkci TrueMotion zakoupeného LCD se zcela jistě dopočítávají prokladové snímky(alespoň takovou informaci jsem našel na Internetu) a obraz rozhodně není z pozorovací vzdálenosti horší, než u staré "vyšeptané" CRT televize.

Pokud tedy máte nějakou opravdu přínosnou informaci pro další lidi hledající radu, podělte se o ní.
    Marně hledáte přínos mého příspěvku protože jste ho zjevně nepochopil, jediný přínos Vašeho příspěvku je ten, že mě vykáte, ok zůstaňme u vykání. Ujišťuji Vás, že má úroveň socializace rozhodně nezaostává za tou Vaší, taky jsem měl babičku rád když jsem ji měl. Co se týče výběru TV pro "babičku"; skutečně, ale skutečně v zásadě nevidím rozdíl v dotazu typu: TV pro SEBE po CRT, TV pro bratra, TV pro švagrovou, TV pro mé DĚTI, druhá TV pro mně do kuchyně nebo ložnice atd ap. Skutečně, ale skutečně nechápu jak naznačené rodinné struktury mají odlišně vyvinuté strukturované vnímání kvality obrazu.

U "babičky" bych ještě pochopil dotaz na "ne příliš debilní" dálkový ovladač.

Pro jistotu ještě jednou: rozhodně nebylo mým cílem urazit Vás osobně nebo Vaši babičku, ale pokrčit rameny nad kritériem výběru TV dle věku nebo rodinného zařazení uživatele. Pochopil bych dotaz na optimální kvalitu obrazu, nepotřebu funkcí jako wifi, internet nebo satelit a rozumnou cenu a možná až do závorky bych uvedl (protože je pro babičku).

Abych to zmírnil, možná jste v tom nevinně: všechna následná doporučení po vašem dotazu mluví o obecných vlastnostech TV, nevidím tam specifické "babicka features".

2. Nahoru  #32
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2010

Výchozí Re: Výběr televize (LCD/Plasma) pro babičku

Aku telku kupit babke ako nahrada CRT, uhlopriecka 37-39" , signal SD mizerna dedinska kablovka lacne ale pozeratelne. Plazma asi nie vsak tam vypali obraz markizy za tyden ;-).
    Naposledy upraveno uživatelem obor: 29-10-2012 v 00:23

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. LCD/PLASMA/LED/OLED a 3D televize
    Od Ivo Mašek v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 06-10-2012, 05:44
  2. Plazma: Výběr TV plasma 50"
    Od Husky v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-09-2011, 17:36
  3. výběr televize kolem 5000-6000 pro babičku
    Od troniq v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3