Zdravím místní odborníky
obracím se na vás s prosbou o radu. Rád bych k TV dokoupil nějaké MMC, ale ve svém okolí nemám nikoho, kdo by MMC měl nebo uměl poradit. Chci, aby internet včetně všeho (YouTube, flash, java, apod.) fungoval rychle a bez problémů jako na běžném PC, a aby se pohodlně dalo přehrávat maximálně možných formátů audio/foto/video včetně bezproblémového přepínání audiostop a titulků. Podle toho, co jsem zatím kde pročetl mi přijde jako dobrý třeba egreat-eg-r300pro. Do něj bych si dokoupil HDD a mělo by být vyřešeno.
1) Máte zkušenost s tímto konkrétním MMC?
2) Na základě vašich zkušeností se svými MMC - přišli jste na něco, co vám vadí, co by mohlo být lepší, na co si příště dát pozor?
3) V obýváku mám jednu LAN zásuvku, kde je nyní TV. Když bych si pořídil MMC, LAN kabel přehodím z TV do MMC. V TV mi předpokládám ten net chybět nebude (když pominu automatické aktualizace)? Případně, kdybych použil třeba tuto rozdvojku, mohl bych mít zapojené obě zařízení (TV i MMC) najednou bez problémů?
4) Do budoucna bych rád doplnil k TV nějaké repro (pravděpodobně by stačily nějaké dva sloupové), na co si dát pozor při výběru MMC, abych měl jistotu připojení? Jaký výstup apod.?
Děkuji za rady a tipy

Odpovědět citací