Restart je jen u nějakého konkrétního interpreta, nebo u kteréhokoli? Já jsem žádný restart nezaznamenal. I teď mi tu hraje Dokken z doporučených.
Restart je jen u nějakého konkrétního interpreta, nebo u kteréhokoli? Já jsem žádný restart nezaznamenal. I teď mi tu hraje Dokken z doporučených.
Xtreamer CZ xLive Installer Updater
Hledej rovnou trasu ze svého bydliště v MapsGoogle (rozšíření pro FF (experimentálně pro Operu))
Restartuje se to u všech interpretů. Zkoušel jsem čistou instalaci xListPlay i jsem spustil opravu disku.
Panasonic P50VT30E + UPC Conax smart card --- Xtreamer Pro --- Playstation 3 + PlayTV --- Sony STR-DB780 --- Canton LE109 + Jamo surround set
Díky za oznámení. Byla to pro mně záhada, až po debugování s killerman27 jsem tomu přišel na kloub. Taky díky.
Opravím co nejdříve ... mezitím přestali fungovat alba a pár drobností se nenačte správně.
Aktualizace online bude automaticky nabídnutá.
První instalace je popsaná na první straně nebo: xListPlay 1.3.26
Díky. Nyní vše OK. Jen řeším, jak přeskočit na další skladbu v režimu playlistu. Dříve to skočilo na další skladbu po stisku stopky.
Stopka byla použita na žádosti userů na ukončení playall. Takže pokud je aktivní playall funguje stisk returnu pro zastavení aktuální skladby a načtení další v seznamu.
Return funguje perfektně. Díky za typ.
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)