Já mám kromě jedné všechny ostatní Kingston a nedám na ně dopustit, class 4 i 6 jedou v té kameře perfektně, jakož i v jiných zařízeních.
Problém s kartou se projevoval tak, že vše se natočilo, ale při prohlédnutí tam pak některé klipy nebyly vidět.
Ono totiž docházelo k nějakému problému v okamžiku ukončení natáčení, kdy se dokončil mts soubor, ten se zapisoval pomalu v reálném čase, takže to proběhlo ok, následně se začaly zapisovat do ostatních adresářů playlisty a jiné informace, to už bylo plnou rychlostí, a to nějak ta kamera s tou konkrétní kartou nezvládla. Výsledek byl jakoby ztracené klipy, ale ve skutečnosti ztracené nebyly, v adresáři stream ty soubory byly, takže stačilo jen stáhnout ručně. Ale věřte, že mi na dovolené bylo horko, když jsem to zjistil, a ze sluníčka to nebylo, hned večer jsem karty zkontroloval v hotelovém PC a spadl mi kámen ze srdce, že je to nakonec vše na kartě, i když to tak nevypadalo.
Ale jak říkám, jsem přesvědčen, že to není chyba karty, ale sw v to Panákovi.

, hned večer jsem karty zkontroloval v hotelovém PC a spadl mi kámen ze srdce, že je to nakonec vše na kartě, i když to tak nevypadalo.
Odpovědět citací