Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 35 z 35

Téma: Zaujimalo by ma ake karty pouzivate na video a ci su aj negativne skusenosti?

1. Nahoru  #31
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2010

Výchozí Re: Zaujimalo by ma ake karty pouzivate na video a ci su aj negativne skusenosti?

Já mám kromě jedné všechny ostatní Kingston a nedám na ně dopustit, class 4 i 6 jedou v té kameře perfektně, jakož i v jiných zařízeních.
    Problém s kartou se projevoval tak, že vše se natočilo, ale při prohlédnutí tam pak některé klipy nebyly vidět.
    Ono totiž docházelo k nějakému problému v okamžiku ukončení natáčení, kdy se dokončil mts soubor, ten se zapisoval pomalu v reálném čase, takže to proběhlo ok, následně se začaly zapisovat do ostatních adresářů playlisty a jiné informace, to už bylo plnou rychlostí, a to nějak ta kamera s tou konkrétní kartou nezvládla. Výsledek byl jakoby ztracené klipy, ale ve skutečnosti ztracené nebyly, v adresáři stream ty soubory byly, takže stačilo jen stáhnout ručně. Ale věřte, že mi na dovolené bylo horko, když jsem to zjistil, a ze sluníčka to nebylo , hned večer jsem karty zkontroloval v hotelovém PC a spadl mi kámen ze srdce, že je to nakonec vše na kartě, i když to tak nevypadalo.
    Ale jak říkám, jsem přesvědčen, že to není chyba karty, ale sw v to Panákovi.

2. Nahoru  #32
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kameranp
    Registrace
    Jan 2011

Výchozí Re: Zaujimalo by ma ake karty pouzivate na video a ci su aj negativne skusenosti?

noaid dakujem za info
    SanDisk budu podla testov predsa asi o nieco lepsie
    zvlast ked slapu aj na EX1
    SonyXR500VE, CanonHV40E, PanasonicAG-HMC151, NikonD90-Sigma85/1.4, SonyA33-Sony35/1,8

3. Nahoru  #33
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008

tiez pouzivame sandisk karty v ex1/3 ..

4. Nahoru  #34
    Je tu občas
    Registrace
    May 2010

také mám zkušenost s tím, že Sandisk bývá nejrychlejší.
    Naposledy upraveno uživatelem janforman: 19-06-2012 v 10:18

5. Nahoru  #35
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009

Zrovna jsem si donesl A-Data 32Gb Class10, udělal 1hod záznam a zatím nevidím chybu, tak snad to bude OK.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. Jaky video konvertor pouzivate? :)
    Od aaaron v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 23-05-2011, 22:58
  2. aku potlac pouzivate ?
    Od yozefb v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2007, 14:03
  3. DVD-Maestro + karty s Video OUT
    Od Atkins v sekci Mastering
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 08:16
  4. Kam do TV karty zapojit starou kameru co má jen S-video
    Od Micro v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 17-05-2005, 10:00
  5. pouzivate smooth filtry na digitalni video?
    Od in0 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-04-2004, 18:30

Pravidla přispívání