zmena: Pavell007 zaradeny medzi ignorovanych
Naposledy upraveno uživatelem spotnickoff: 05-06-2012 v 13:25
Nunacek- tak to je dobrá zpráva-ono je to fakt dočasné. Já před časem viděl v datartu nějakýho samsunga, kterýho zrovna čistili tím čb pruhem-a to bylo teda peklo, vypálený úplně všechno, co tam za ten rok pustili a bylo to vidět i za toho plnýho osvětlení v krámě, no a asi za týden jsem se tam byl schválně kouknout znova a nic jsem tam neviděl, všechno bylo pryč-takže asi zbytečně plašíme.
Spotnickoff-co přesně tě uráží? Že mi přijdeš srandovní se svou "objektivitou"? No to se nedá nic dělat, prostě mi to tak přijde, no, nevidím na tom nic urážlivého. Jinak samozřejmě považuju za podstatné a důležitější ten celý zbytek mého příspěvku ohledně recenzí apod, ke kterému zřejmě nemáš co říct![]()
Naposledy upraveno uživatelem Pavell007: 05-06-2012 v 11:49
Naposledy upraveno uživatelem spotnickoff: 05-06-2012 v 13:24
jistě, pokud je důležitější psát o plazmách, jak sám správně píšes ve svém příspěvku, než jsi to smazal, tak zkus tedy také na sobě zapracovat a vypustit z komentářů své zcela osobní a z plazmou nesouvisející názory ohledně užitečnosti-zmanipulovatelnosti či nevěrohodnosti recenzí, co tady každýmu cpeš do hlavy, ok? To přece nejsou žádná fakta, jen tvůj dojem a vypovídá to spíš něco o tobě, než o plazmách. Určitě to přispěje k tomu, že mi budeš připadat méně srandovní
Mod I.M.: Každý má právo na svůj názor a má právo sem dodat i ty recenze. A každý, kdo má k tomu výhrady, má samozřejmě právo s ním odborně diskutovat a zkusit ho argumentem (odborným) přesvědčit. Ne vždy se to povede a je jen dobře, že názorů je více. Ale nějaké nedobré narážky a zesměšńování - to se mi tu líbit nebude. takhle by to prostě nešlo
Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 05-06-2012 v 20:52
Tak mě docela dostal odkaz z vedlejšího vlákna "televize kolem 60"" na http://reviews.cnet.com/8301-33199_7...lity-shootout/ kde úroveň černé u LG je nejhorší a to uvádí 40% vylepšeníPřikláněl jsem se radši k němu, tak teď jen vidět v prodejně obě a porovnat.
Zase v prodejně to je těžký, já bych si, podle toho, co vidím u nás v datartu, nevybral žádnou plazmu....
Ale pokud není primárním cílem co největší a nejlevnější zobrazovadlo třeba někam do hospody, tak bych asi tu LG nebral,
tohle není první recenze, kdy jsem četl, že konkurence má lepší plazmy.
v 60 je jediná správná volba ten samsung6500, v 55 pak ještě Panasonic ST/GT/VT50 bude mít srovnatelně kvalitní obraz...
johny.h : veeelmi zaujimavy porovnavaci link, o tom co stale hovorim... vsimni si ako o malo zaostava samsung za panakom.... a u samsungu mas jeden velky bonus navyse: neblikanie. a zopar dalsich mensich bonusov (paradny dizajn, trochu lepsia cena). Presne toto je to, co stale hovorim.
Teraz na to pozeram este raz a je tam aj dalsia vec ktoru som tvrdil: ostrost obrazu samsungu je vyssia ako ostrost panasonicu.
Naposledy upraveno uživatelem spotnickoff: 06-06-2012 v 12:41
LG plasmy bych nebral..slaba uroven cerne a kontrast....Samsung E6500 dostal za obraz perfetni znamky...hdmi 10,digital 9plus tak nejak,av a analog taky 9 presne nevim,3D obraz bez preslechu,pri pohybu plynuly obraz...proste super obraz a dokonce lepsi nez drazsi E8000....coz se potvrdilo,ze ty nejdrazsi rady nemaj dost casto taky ten nej obraz
Tady další stránky s recenzí, kalibrací obrazu atd...
http://reviews.cnet.com/flat-panel-t...mNjt1ekiXwYHIg
tak už mam ten Samsung E6500. teď bych ale ještě potřeboval vědět, zda máte zkušenosti s upevněním na stěnu. Zkoušeli jste zavěsit TV na jiné než zděné stěny? Mám stěny poměrně tenké a nevím jestli by váhu TV vydržely.
plazmu unesie akakolvek stena, pokial je to naozaj stena. Aj 5cm porobetonova priecka.
Samsung PS59D6900, Pioneer PDP505HDE, LG 50PJ550, DM800HDPVR, DM7020PVR, Ariva 220 combo, Samsung BD-D5100, Pioneer VSX-AX3, Pioneer DV-464, Technics SU-A800D, Technics ST-GT550, Technics SL-PG570A, KEF KHT2005.2, Velodyne SPL 800 ultra, BOSE Acoustimass 5, Parabola E85 multi, monoblok twin titanium 0,1dB, Cisco Linksys E4200 V1, Zyxel NSA 325 2x2TB WD RED
Pod tím si lze představit cokoli.... Když jsem věšel v práci 55" plazmu na obyčejný sádroš, tak jsem šel raději přes celou stěnu a druhé strany jsem dal roznášecí plech. Ale většina váhy TV působí směrem dolů (pokud není na nějakém výsuvném rameni), takže to není tak hrozné, jak se to zdá.
Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 22-06-2012 v 15:58
ta televiza má cca 20 kg, tak když ten držák přišroubuješ ne na 2 ale na 4 vruty, tak na jeden vrut máš cca 5 kg-to by měla vydržet snad každá stěna, ostatně není nic jednoduššího než na tu lištu pověsit něco, co má 20 kilo-uvidíš, jak to pracuje s těma vrutama...
PS60E6500 má 30 kg, což je relativně o 1/2 více než 20kg, ale absolutně to pořád není nic strašného.
Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 22-06-2012 v 16:19
á sorry, přehlídnul jsem že jde o 60 palců-no ale stejně. Akorát bych se teda snažil zjistit, z čeho přesně je ta zeď, aby se koupily ty správný hmoždinky a vruty....
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)