Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Panasonic TX-L47WT50E nebo opět plasmu?

1. Nahoru  #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006

Výchozí Panasonic TX-L47WT50E nebo opět plasmu?

Zdravím , mám již druhou plasmu Panasonic , teď model 42PZ800. Maximalni spokojenost . Zvažují výměnu TV (spotřeba , 3D, net atd). Láká me výše uvedena TV. Mám to risknout a zkusit jinou technologii (hlavně IPS panel) nebo jít opět do plasmy?
    Zdroj signálu kvalitni DVBT a IpTv v HD, BRay.
    IPS panel mám teď na iMac a jsem spokojen s kvalitou obrazu, střih HD videa, fotky , video atd. Ale je to monitor.
    Děkuji za poznatky

2. Nahoru  #2
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Výchozí Re: Panasonic TX-L47WT50E nebo opět plasmu?

Jestli máš plazmu a nevadí Ti (mě vadí, já bych si ji nekoupil...), tak proč uvažuješ o LCD? Za stejnou kvalitu obrazu dáš více peněz. Spotřeba není pro tohle argument. Kdyby jsi plazmu neměl, tak bych Tě za sebe před ní varoval (resp. hodně doporučoval pročtení nevýhod a porovnání vlastností oproti LCD), ale Ty jsi spokojen, tak nevidím důvod měnit.

3. Nahoru  #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010

Tiez si myslim. Mohol by si byt za podobne prachy menej spokojny s SD, ked uz si plazmu mal.
    Samsung PS59D6900, Pioneer PDP505HDE, LG 50PJ550, DM800HDPVR, DM7020PVR, Ariva 220 combo, Samsung BD-D5100, Pioneer VSX-AX3, Pioneer DV-464, Technics SU-A800D, Technics ST-GT550, Technics SL-PG570A, KEF KHT2005.2, Velodyne SPL 800 ultra, BOSE Acoustimass 5, Parabola E85 multi, monoblok twin titanium 0,1dB, Cisco Linksys E4200 V1, Zyxel NSA 325 2x2TB WD RED

4. Nahoru  #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009

Navíc tahle telka, dle recenzí, nic moc...Jenom předražené "klišé" od Panasonicu

5. Nahoru  #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006

Můžu požádat i link pls? Hledal jsem a zatím nenašel

6. Nahoru  #6
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Nesmíš hledat jen Tvoji úhlopříčku, ale všechnu daného modelového typu. Já jsem našel ale jen chválu: http://www.trustedreviews.com/panaso...wt50_TV_review Nicméně se myslím, že poměr cena/výkon hrubě neodpovídá (což platí pro každé 2-3 top modely každého výrobce) a ty prachy bych za ni prostě nedal, tipuji, že to bude > 50 kKč.

7. Nahoru  #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009

Citace Původně odesláno od milhaus65 Zobrazit příspěvek
    Můžu požádat i link pls? Hledal jsem a zatím nenašel
    http://www.avforums.com/reviews/Pana...93/Review.html

8. Nahoru  #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012

Příspěvek Re: Panasonic TX-L47WT50E nebo opět plasmu?

Citace Původně odesláno od milhaus65 Zobrazit příspěvek
    Zdravím , mám již druhou plasmu Panasonic , teď model 42PZ800. Maximalni spokojenost . Zvažují výměnu TV (spotřeba , 3D, net atd). Láká me výše uvedena TV. Mám to risknout a zkusit jinou technologii (hlavně IPS panel) nebo jít opět do plasmy?
    Zdroj signálu kvalitni DVBT a IpTv v HD, BRay.
    IPS panel mám teď na iMac a jsem spokojen s kvalitou obrazu, střih HD videa, fotky , video atd. Ale je to monitor.
    Děkuji za poznatky
    Ber ST50 bez debaty,to je jednoznacne najlepsie z aktualnej ponuky TV.
    WT50 je len predrazeny srot zakryty trblietavym pozlatkom ako velka cast sucasnych TV a hlavne vlajkovych modelov.
    Inak ja tiez mam aj 2008 PZ80tku,no a nebyt toho ze straca ciernu tak je upgrade na aktualne modely takmer nemozny.
    Hlavne u plaziem sa ta redukcia spotreby od 2009 prejavila riadne aj na obraze.
    2011 modely su fakt uzas,hlavna vec ze v recenziach stale riesia kolko mikrometrov ciernej chyba ku Pioneeru.

No ale do ST50tky davam velke nadeje,kedze aj ja planujem kupu dalsej TV a ak nebudem spokojny s ST50,tak uz asi s nicim z toho co je mozne teraz kupit.
    Naposledy upraveno uživatelem Erik Masters: 28-04-2012 v 21:14 Důvod: Doplnenie

9. Nahoru  #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006

Díky za reakce.
    Dnes jsem si vzal USB s pár ukázkami videa, SD z TV, HD a divx. V jednom elektru u nás jsem narazil na LG 47LM660S. Viditelný rozdíl v kvalitě do + . Ač jsem kdysi prohlásil, že mi LG nesmí do baráku pro špatnou zkušenost s jejich jinými výrobky, tak tady asi je horký favorit. A za rozumný peníz. Jen jsem na netu našel vždy označení co jsem uvedl a oni měli na ceduli LG 47LM660S-ZA. Kdyby někdo věděl co to je -ZA ? Ale to je už na jiné vlákno asi.

10. Nahoru  #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jarod72pm
    Registrace
    Feb 2007

ZA by mělo značit EU model pro Evropu mám to tam taky ,soft je 3.3.10 ale dá se aktualizovat na 3.3.23 přidává trumotion de-judde a další věci jsem nepozoroval,obrazová kvalita a kvalita podsvícení plus lokální stmívání je velmi dobrá a skoro nulový clouding jsem zatím spokojen , TV vypadá velmi dobře a 3D pasivní je opravdu super zatím špička co jsem mohl vidět plus možnosti nastavení hloubky ,už jsem viděl pár aktivních 3D i u Plasem ale to se nedá srovnávat vůbec - aktiv je proti tomuto trapná tmavá blikající mazanina.(osobní zkušenost má a mého okolí)

11. Nahoru  #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006

@jarod72
    Využiji debatu snad to přes mody projde

Muzu par dotazu pls ?
    1. Jak jsem psal přehrála tv z USB mp4/h.264, umi i mkv a wm?
    2. Dá se sesítovat přes Lan aby tahala video z NAS serveru nejlépe přes sambu?
    3. Dá se nahrávat video z tv na USB připojeny HDD? Tak ze si v Epg oznacim co chci nahrát ? Raději bych na HDD než na USB flesku, ta HD video moc nestíhá.
    Děkuji

12. Nahoru  #12
    Registrace
    Feb 2007

1. z USB jsem zkoušel AVI klasika filmy co kolují po netu a no problem pak MP4 ,MPEG4,Matroska přehraje bez problémů , dál jsem měl na flešce 1080p 3D SBS .mkv a v pohodě přehrálo i s titulky další jsem se k tomu nedostal,jinak TV nemá problém jak DD tak DTS zvuk.
    2.tuhle kombinaci nepoužívám takže neporadím ,mám to jen přes MMC s HDD , wi-fi jde jen na net ale rychlost videa např youtube bere v pohodě 720p /mám připojení 6MB/3MB a myslím že TV to stíhá
    3. otestovanou mám jen flešku usb a nahrávání co podporuje TV DVB-T bez problémů ,co se týče HDD tak nemám otestováno protože pokud jsem připojil svůj 2,5" transcend 320GB do USBčka tak TV po mě chtělo pokud ho chci použít tak naformátovat což jsem odmítl(skrz uložené věci) ale pokud si ho TV naformátuje věřím že i zápis tam půjde.

co se týče periferií rozpoznalo to bezdrátovou HP myšku ale nějak nefungovalo

13. Nahoru  #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006

Děkuji za odpověď.
    Pokud si TV řekne o formát HDD tak to bude OK. Naformátuje ho do exFAT nebo NTFS.

Prosím ještě o osvětu ohledně 3D.
    Začínám tak možná se zeptám blbě. LG 47LM660s má pasivní 3D. Co jsem viděl ukázky v obchodě tak něco tam jelo 3D a některé záběry měly zdvojený obraz vedle sebe bez efektu 3D. Tuším, že to bude pro aktivní 3D.
    Co koluje po netu 3D mkv má skoro vše v popisu SBS (sidebyside) což tuším je pro aktivní 3D. Dle komentářů , je to skoro vše pro aktivní 3D a majitelé TV s pasivním si stěžují , že jim to nejede. Je to 99% 3D filmů. Dtto údajně i stav Bray 3D disků.
    Dle dalších info co tam lidi píší, by se měl LG (každá TV s pasivním 3D) dát nastavit aby 3D SBS mkv jelo.
    Prosím jěště o odpověď:
    Je to tak ? To by byly TV s pasivním 3D docela v průseru, když by je nebylo čím nakrmit včetně Bray.
    Pokud se to dá spustit, je to znát na kvalitě 3D obrazu ?

Chci si dokoupit k TV ještě Bray 3D kino od stejné značky. Dle všeho to asi vyhraje LG. Můžete mi nějaké doporučit. Požadavek dock pro iPod/iPhone, nízké repro ne sloupy min 3.1.

14. Nahoru  #14
    Registrace
    Feb 2007

Co ti nepojede je 3D v barvě to znamená barevný posun(Anaglyph) - brýle co mají například jedno oko červené druhé modré.
    Co se týká 3D pasiv u LG zrovna tam je možnost výběru jak sloučit 3D buď obraz vedle sebe nebo nad sebou
    Tedy veškeré SBS přehraje v pohodě a je možnost prohodit zobrazení pro brýle levá/pravá a pravá/levá podle toho jak je to natočeno aby to netahalo oči plus u LG možnost nastavit hloubku 3D a uhel pohledu.(ale to je pro mě nová informace třeba je to standart možnosti prohození očí)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. vyměním plasmu 50" Panasonic za něco dobrého 42"
    Od vomic v sekci Uzavřené nabídky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-07-2011, 21:41
  2. kterou TV s dobrym obrazem - CRT, LCD nebo plasmu?
    Od palocx v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 91
    Poslední příspěvek: 17-03-2010, 11:33
  3. Plazma: Kterou plasmu Panasonic vybrat
    Od Cassper_17 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 04:57
  4. Kterou plasmu: Panasonic TH-50PZ80 nebo Samsung PS50A756
    Od jartop v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-02-2009, 22:40
  5. Jakou plasmu? TH-42PZ70EA nebo TH-42PX70E