Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6  

    Výchozí PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    Dobry den, poprosil by som vas o radu.

    Na PC by som potreboval pustat aplikaciu v klasickom tuzemskom TV rozliseni (PAL 720x576), najlepsie fullscreen. tuto digitalnu obrazovu informaciu (+ zvuk) by som potreboval najlepsie bez dodatocnych prepocitavani obrazu dostat na zariadenie s SDI vstupom.

    Vedeli by ste mi poradit, aky HW na tento moj zamer pouzit? Na akej grafickej karte sa da pouzit/nastavit rozlisenie 720x576 a poslat ho cez digitalny vystup na nejaky SDI prevodnik? Aky prevodnik do SDI pouzit, ak mate s takymto niecim skusenosti?

    Bol by som rad za vsetky riesenia, aj nie uplne priamociare..

    fk

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9,599  

    Výchozí Re: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    Převodník Ti neporadím, ale to rozlišení umí např. Nvidia, resp. na mé Quadro 2000M to jde a po přepnutí to funguje (pěkně hnusné ):
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Nvidia_576p.png 
Zobrazení: 32 
Velikost: 127.8 KB 
ID: 17662

    Edit: U tohoto převodníku píšou podporu 576i50 a 576p50: http://syntex.cz/p/advc-g1/c/zpracov...alu-prevodniky a ještě se podívej, co zde psal Pytkin.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 26-04-2012 v 15:34



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6  

    Výchozí Re: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    Netusil som, ze cez HDMI sa daju vytlacit von taketo rozlisenia.. Vzdy som bol v tom, ze len HD 720 ci FullHD 1080

    Edit: Vedel by mi niekto povedat, ci su tieto moznosti aj u klasickych nvidii, alebo len u quadro modeloch?
    Naposledy upraveno uživatelem didrik: 26-04-2012 v 16:28

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    8,919  

    Výchozí Re: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    aj pri klasickych sunkach. Mam starsiu 9500GT a tam funguje taktiez.

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9,599  

    Výchozí Re: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    Citace Původně odesláno od fkilla Zobrazit příspěvek
    Netusil som, ze cez HDMI sa daju vytlacit von taketo rozlisenia.. Vzdy som bol v tom, ze len HD 720 ci FullHD 1080
    HDMI nemá nějaký seznam rozlišení. Pouze definuje maximální rozlišení pro určitou barevnou hloubku a fps. U takových nestandardních rozlišení vždy záleží na zařízeních, které jsou na obou koncích (jak se přes "pochopí").

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,057  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    fkilla : prevodnik HDMI na SDI mas tu : http://www.studio.sk/bmd-mini-conver...r-hdmi-to-sdi/

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6  

    Výchozí Re: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    Toto riesenie vyzera schodne, nvidia + HDMI + prevodnik.. uz to len vyskusat. dakujem



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9,599  

    Výchozí Re: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    Doporučoval bych si ale ten převodník nejdříve půjčit. Přeci jenom to rozlišení není pro HDMI moc typické . Jen pro zajímavost, k čemu to vlastně potřebuješ?

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6  

    Výchozí Re: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    Nuz, ide o obsah pre jednu lokalnu TV..

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,057  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: PC s digitalnym vystupom v PAL rozliseni

    pouzivam hentakych prevodnikov vela .. sice viac do toho davame HD obraz .. ale aj s PAL nema ziaden problem .. ja to krmim vacsinou z nVIDIA ION settopboxu , kde taham streamy z internetu a cez prevodnik na SDI to dostavam do strizne ..

    fkilla : neni lepsie pouzit daky serioznejsi vysielaci soft , ktory ma priamo podporu DeckLinku a rovno ides z neho von SDI ? Nejaky ten Airbox , Airplay , PLaybox a podobne ..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

  1. LG 50PW450 - rozliseni
    Od StormX360 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-05-2011, 14:03
  2. TH-50PX70EA a PC - rozliseni
    Od darkb16a1 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-10-2008, 21:09
  3. rozliseni LCD tv
    Od peca v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-03-2006, 19:13
  4. rozliseni
    Od RadekFM v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-01-2006, 12:35
  5. Grafika s profi TV vystupom
    Od Stano_tvf v sekci Střižny s HW akcelerací
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-08-2005, 22:01

Pravidla přispívání