Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Samsung ps59d6900

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    24

    Jake mate zkusenosti?
    Co obraz a hlavne bzuceni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,501

    Bzucanie nemam. Obraz dobry az vyborny, jedina chyba ako aj u ostatnych palziem je jemne zakolisanie jasu pri zmene sceny. Cierna dobra, antireflexny filter dobry a na podiv pocuvatelny zvuk s naznakmi basov - oproti LG teda. Oproti Pioneeru sa nechyta. Celkova svetelnost sceny nizsia ako u LG, ale to ma aj Panasonic. PIP je len "jednosmerny", hlavny obraz EXT a maly DVBT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    127

    Kolisani jasu se da resit neoficialnim upgradem firmwaru logic boardu. Bzuceni je idividualni, kus od kusu.

    Sent from my MB525 using Tapatalk
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,501

    to je sice pekne, ale ten navod je uplne naho..... lebo je na americke modely so starym FW. Kazdopadne nikde som nenasiel ziadny ohlas z europy, ze by to niekto uz urobil a bolo to OK. Al mas taky poznatok, rad uvitam, sam by som to rad mal vyriesene ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    127

    Resil sem to s PS51D550 a nevidim duvod proc by to nemelo fungovat i pro D6900.

    Jakou mas ted verzi logic board firmwaru?
    (zapnout-tv mute 7 3 7 enter)

    Pokud mas starsi nez 11-11-04 mel by jit upgradnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,501

    Dik, pozrem vecer na to a napisem ti sukromnu spravu. Ak by si mi vedel na dialku poradit, bolo by to super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    127

    Neni problem, postup je naprosto stejny jako u me D550. Dckova full-HD rada ma stejne panely napric modely, lisi se pouze softwarem, vybavou a antireflexni vrstvou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    Jsou nějaké nové zkušenosti s dekodovacími moduly DVB-S, už mi lezou na nervy občasné výpadky, zrovna teď když je olympiada je to u ČT4 docela časté a to dlouhé čekání na přepnutí, 5 sekund a více mezi dvěma programy, to není normální.
    Dočet sem se o novém TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ dekodovacím modulu, dají se na něm zrušit textová hlášení.
    http://www.parabola.cz/clanky/4703/t...-modul-irdeto/
    Bude fungovat se Samsungem, jak je to s přepínáním programů ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,501

    mam dotaz. Chcel by som upgradnut FW z 1019 na 1020, ale sa bojim ci sa nieco nezhorsi. Viete mi niekto dat presny postup ako to v pripade nespokojnosti vratit spat na 1019. Prosim tak ako pre "jednoduchych"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    Cesta z5 není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele slay
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    138

    Citace Původně odesláno od Boriscz Zobrazit příspěvek
    Jsou nějaké nové zkušenosti s dekodovacími moduly DVB-S, už mi lezou na nervy občasné výpadky, zrovna teď když je olympiada je to u ČT4 docela časté a to dlouhé čekání na přepnutí, 5 sekund a více mezi dvěma programy, to není normální.
    Dočet sem se o novém TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ dekodovacím modulu, dají se na něm zrušit textová hlášení.
    http://www.parabola.cz/clanky/4703/t...-modul-irdeto/
    Bude fungovat se Samsungem, jak je to s přepínáním programů ?
    Ahoj
    jak jsi dopadl s modulem? Koupil? Už mě to taky docela se.e.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,501

    Citace Původně odesláno od Boriscz Zobrazit příspěvek
    Cesta z5 není.
    niekde som cital. ze ide oklamat TV, ze ten starsi FW je vlastne este novsi a ide to. Ale naozaj to uz neviem najst. A este niektori tvrdia, ze TV si pamata posledne dva FW, tak neviem ....
    Este niekto nieco ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,501

    no a uz maju na stranke FW 1021 .... tak uz som z toho uplny jelen. Mate niekto uz natiahnuty ten FW 1021 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    FW 1021.1 , krom updatu Smart Hub, opravuje problém s WiFi - už najde i skryté AP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,501

    a obrazovo ???
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung PS59D6900 - problém s WiFi
    Od Boriscz v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-05-2012, 12:48
  2. Samsung UE46C6000 nepřehraje video,které Samsung UE32B6000 přehraje
    Od jirka.zbrna v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-04-2012, 23:23
  3. Plazma: Samsung PS59D6900 zkušenosti s interním DVB-S2
    Od wasy v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 46
    Poslední příspěvek: 14-03-2012, 13:00
  4. Samsung PS59D6900 jaký CI+ modul
    Od wasy v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-03-2012, 14:51
  5. Plazma: Samsung PS59D6900 nebo LG 60PZ950???
    Od roman08 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 06-10-2011, 20:07