Jake mate zkusenosti?
Co obraz a hlavne bzuceni?
Jake mate zkusenosti?
Co obraz a hlavne bzuceni?
Bzucanie nemam. Obraz dobry az vyborny, jedina chyba ako aj u ostatnych palziem je jemne zakolisanie jasu pri zmene sceny. Cierna dobra, antireflexny filter dobry a na podiv pocuvatelny zvuk s naznakmi basov - oproti LG teda. Oproti Pioneeru sa nechyta. Celkova svetelnost sceny nizsia ako u LG, ale to ma aj Panasonic. PIP je len "jednosmerny", hlavny obraz EXT a maly DVBT.
Samsung PS59D6900, Pioneer PDP505HDE, LG 50PJ550, DM800HDPVR, DM7020PVR, Ariva 220 combo, Samsung BD-D5100, Pioneer VSX-AX3, Pioneer DV-464, Technics SU-A800D, Technics ST-GT550, Technics SL-PG570A, KEF KHT2005.2, Velodyne SPL 800 ultra, BOSE Acoustimass 5, Parabola E85 multi, monoblok twin titanium 0,1dB, Cisco Linksys E4200 V1, Zyxel NSA 325 2x2TB WD RED
Kolisani jasu se da resit neoficialnim upgradem firmwaru logic boardu. Bzuceni je idividualni, kus od kusu.
Sent from my MB525 using Tapatalk
to je sice pekne, ale ten navod je uplne naho..... lebo je na americke modely so starym FW. Kazdopadne nikde som nenasiel ziadny ohlas z europy, ze by to niekto uz urobil a bolo to OK. Al mas taky poznatok, rad uvitam, sam by som to rad mal vyriesene ....
Resil sem to s PS51D550 a nevidim duvod proc by to nemelo fungovat i pro D6900.
Jakou mas ted verzi logic board firmwaru?
(zapnout-tv mute 7 3 7 enter)
Pokud mas starsi nez 11-11-04 mel by jit upgradnout.
Dik, pozrem vecer na to a napisem ti sukromnu spravu. Ak by si mi vedel na dialku poradit, bolo by to super.
Neni problem, postup je naprosto stejny jako u me D550. Dckova full-HD rada ma stejne panely napric modely, lisi se pouze softwarem, vybavou a antireflexni vrstvou.
Jsou nějaké nové zkušenosti s dekodovacími moduly DVB-S, už mi lezou na nervy občasné výpadky, zrovna teď když je olympiada je to u ČT4 docela časté a to dlouhé čekání na přepnutí, 5 sekund a více mezi dvěma programy, to není normální.
Dočet sem se o novém TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ dekodovacím modulu, dají se na něm zrušit textová hlášení.
http://www.parabola.cz/clanky/4703/t...-modul-irdeto/
Bude fungovat se Samsungem, jak je to s přepínáním programů ?
mam dotaz. Chcel by som upgradnut FW z 1019 na 1020, ale sa bojim ci sa nieco nezhorsi. Viete mi niekto dat presny postup ako to v pripade nespokojnosti vratit spat na 1019. Prosim tak ako pre "jednoduchych"![]()
Cesta z5 není.
no a uz maju na stranke FW 1021 .... tak uz som z toho uplny jelen. Mate niekto uz natiahnuty ten FW 1021 ?
FW 1021.1 , krom updatu Smart Hub, opravuje problém s WiFi - už najde i skryté AP.
a obrazovo ???
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)