Zdravím, před Vánoci jsme tady úspěšně vyřešili koupi LEDky, teď pokukuji po plazmě. Pročetl jsem to tady snad celé a jsem z toho zas poněkud mimo. Chci pěkný obraz i ve dne, dokonalou černou (to je podmínka), nahrávání přes USB a 3D, bude se na tom taky hrát PS3, takže odolnost proti vypalování je žádoucí, úhlopříčka +-50", super by byl PIP, ale to asi nemá z těchto tří žádná. Preferoval jsem Panasonica GT30, je teď za super cenu, ale pak jsem se tady dočetl o problémech se zelenými fleky, hučícími větráky a trafyByl jsem se na něj podívat v Electroworldu, neměli ho moc dobře nastavený, takže bílá byla spíš šedá (snad to není normální...!) a hlavně jsem postřehl blikání, z čehož tedy radost nemám a nevím, jestli to není znásobené zářivkami v prodejně, ale černá super, to blikání bych asi ještě překousl. Hned vedle stál nějaký plazma Samsung (D6900 to nebyl), ten neblikal, zas se na něm neskutečně škubal pohyblivý text (měli tam ukázku něco jako na ČT24 běžícící text dole) a hlavně černá byla snad horší, než na LCD, prostě šedá, to jsem ani netušil, že je u plazmy něco takového možné, ale zas podání barev se mi íbilo víc, než u Panasonicu. LG jsem zatím blíže nezkoumal, ale zas jsem četl, že má tendenci se vypalovat a černá taky není nic moc, tuhle značku mám až 3. v pořadí. Tak a teď babo raď, co mám koupit. Nejvíc se mi pořád zamlouvá ten Panasonic, je to dobrý nápad? Nebo počkat na P50ST50? Cenový limit je 26 000. Díky

Byl jsem se na něj podívat v Electroworldu, neměli ho moc dobře nastavený, takže bílá byla spíš šedá (snad to není normální...!) a hlavně jsem postřehl blikání, z čehož tedy radost nemám a nevím, jestli to není znásobené zářivkami v prodejně, ale černá super, to blikání bych asi ještě překousl. Hned vedle stál nějaký plazma
Odpovědět citací
PIP bych opravdu využil, reklamu pustit do okýnka a pohodička. Asi to funguje jen na jednom multiplexu, ale to by nevadilo. No nic, jak jsem psal, počkám na