Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 14 PrvníPrvní ... 411121314
Zobrazené výsledky: 196 až 207 z 207

Téma: Jak zadat poptávku STA na satelit

1. Nahoru  #196
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011

Výchozí Re: Jak zadat poptávku STA na satelit

objednaj toto http://www.omko.cz/multifokus-2x-kon...oly-gibertiny/ alebo http://www.omko.cz/multifokus-al-2x-...evne-uchyceni/
    parabola napr. http://www.omko.cz/parabola-80fe-eco...e-antracitova/ a konvertory 2ks čím užšie napr. http://www.omko.cz/inverto-multiconnect-single/
    stojan aký chceš, pre viac informácií o montáži použi google, nikto z nás Ti to nepríde namontovať!!!!!
    SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD, Samsung UE32C6510 FullHD
    Technisat
    DIGIT ISIO S1-DE,HD8-S, Technistar SIR, motor,2xparabola 85,Monoblok QUAD A1 A3, karty CSlink, Skylink,UPC
    WD
    TV Live Media Player, WD TV Live Hub Media Center
    HDD 2x2TB WD My Book Elite, 1x1TB WD My Book AV DVR Expander

2. Nahoru  #197
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011

-no vida, to je ono, díky Ale já myslel, že mi doporučíš monoblok na 6 stupnů, seřízení těhle dvou je pro mě asi těžké. Parabolu bych chtěl obdélníkovou, líp vypadá na baráku
    Naposledy upraveno uživatelem intago: 10-05-2012 v 12:45

3. Nahoru  #198
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

Este to nie je zamknute?

Intago, ty si neskutocny .......... ty si niekedy lietal???? Poznam dost pilotov, aj nadzvukovych stihacov, vrtulnikarov a aj tych uplne obycajnych, ale nevyskytuje sa tam ani jeden taky vychcanek ako si ty!!! Su to vsetko inteligentny ludia, na rozdiel od teba a vedia si zratat ze 1+1=2 Ale ty chces mat vsetko, najlepsie a zadarmo, takze tvoja rovnica je 0+0=1000!!!

Fakt chod do reality ako ti radi golf.

4. Nahoru  #199
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011

Hornet-vážně jsem lítal, mám asi 500 startů , 7 let na Blaníku, mohu ukázat letový zápisník. Na paraglidu 20 let Startů tisíce
    Co je za vychcanost mít monoblok na 23,5 a 28,2E??? Zklidni nerv, letci musí mít dobré nervy, i když je malér, dvakrát jsem sedal do lesa, havárie asi 4 Klesák je mrcha Já ale vždycky dost riskoval, lítal na hraně možností, kdy to ostatní už zabalili...

5. Nahoru  #200
    Registrace
    Apr 2011

ujo google intago dobrý kamarát http://www.abcom.sk/produkt/lnb-gold...-6-183459.html

6. Nahoru  #201
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009

Porušuji mlčenlivost, ale nedá mi to si rýpnout. Proč tak lpíš na monobloku? A zrovna na 23-28? Mám pro lepší námět, když nechceš motor.
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Multifeed 01.JPG 
Zobrazení: 22 
Velikost: 94.9 KB 
ID: 17835Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: TN_Multifeed 02.JPG 
Zobrazení: 22 
Velikost: 147.8 KB 
ID: 17836Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: lnbs_identiifed_t90.jpg 
Zobrazení: 26 
Velikost: 317.8 KB 
ID: 17837
    TV velká placatá | Satelit šišatý | AVR | hromada DO

7. Nahoru  #202
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009

Citace Původně odesláno od intago Zobrazit příspěvek
    Co je za vychcanost mít monoblok na 23,5 a 28,2E???
    To není vychcanost, to je pitomost. Toto se vždycky řeší dvěma LNB a externím DiSEqC přepínačem...

8. Nahoru  #203
    Registrace
    Apr 2011

Interfernet ved zistí sám ako ušetrí s monoblokom 6 stupňov a kockatou parabolou, lebo sa mu pači

9. Nahoru  #204
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010

Citace Původně odesláno od intago Zobrazit příspěvek
    Hornet-vážně jsem lítal, mám asi 500 startů , 7 let na Blaníku, mohu ukázat letový zápisník. Na paraglidu 20 let Startů tisíce
    Co je za vychcanost mít monoblok na 23,5 a 28,2E??? Zklidni nerv, letci musí mít dobré nervy, i když je malér, dvakrát jsem sedal do lesa, havárie asi 4 Klesák je mrcha Já ale vždycky dost riskoval, lítal na hraně možností, kdy to ostatní už zabalili...
    Tak ja som takých zase zostreloval. Mnohí si mysleli že vykľučkujú, ale nepodarilo sa ani jednomu.
    Soudruzi z NDR si to dokonca vyskúšali omylom skutočne naostro. Pilot sa stihol katapultovať, sovietsky tréner pochváli osádku "na otlično" a odpísali sme jeden MIG21.
    TechniSat Digicorder HDS2X 500GB / 2xSkyLink ICE 2xCI TechniSat MultiCrypt, Gibertini85 13-19.2-23.5-28.5E
    3DTV LG 55LW650S, 3Dplayer LG BD660
    AVR Yamaha RV765, NAS E-trayz

10. Nahoru  #205
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2010

tato parabola by bola vhodna na monoblok 28,5 a 23,5 :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: satelit.jpg 
Zobrazení: 14 
Velikost: 29.0 KB 
ID: 17838  

11. Nahoru  #206
    Je tu občas
    Registrace
    May 2011

dík, přátelé, já myslel, že se vyjádříte k tomu co jsem navrhl já, nevím, zda je to dobrá značka či ne toho monobloku na 6 st.
    http://www.antiradary-distributor.cz...o-p-20419.html Ještě musím sehnat jak se nastavuje, návod mám jen na 4 stupně.
    Proč by to měla být pitomost, Fernete? - monoblok 23,5 a 28,2E??? Proč to skládat ze dvou kusů??
    ale tedka jsem udělal životní objev. Z stboxu Technistaru S2 jsem to pustil do mýho monitoru 19ky. Prostě paráda. Tak kvalitní obraz HDTV jsem jakživ neviděl! Pak se mi povedlo připojit i aktivní bedny,ač byl problém s redukcemi jak na hdmi tak i na zvuk, byly tam cinche. Pár problémů ještě zůstalo, obraz je trochu zpláclý, Jedu jen na 720 řádek, jak dám stbox na 1080i, tak na mě křičí monitor, že chce 1280x1024, ale kde je vzít? I když zapnu na auto, obraz zmizí docela.
    Ale to se doladí, Rusové říkají Vpered! Bez ohledu na kulometnou palbu! (něco bych dodal z min.života, ale to by bylo řečí...)Jo, odvahu jsem měl vždycky...

12. Nahoru  #207
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004

Je mi líto, ale tohle řeší jedině klíč. Už se tu i otčkuje. Měl jsi šanci, jakou bys jinde nedostal.
    Pro intago: Zajdi si do firmy, zabývající se montáží a zprovoznění satelitů. ... a nebo jdi blbnout jinam.
    Svět je nebezpečným místem! A to nikoli kvůli těm, kteří konají zlo, ale kvůli těm, kteří to sledují a nic s tím nedělají.... Albert Einstein

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-03-2011, 20:49
  2. satelit
    Od Draken v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-03-2010, 07:31
  3. 1 Satelit na 2TV
    Od zatom v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-11-2009, 21:41
  4. Satelit v PC