Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 115 PrvníPrvní ... 456789101757107 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 1713

Téma: Lg 47lm660s

1. Nahoru  #91
    Nováček
    Registrace
    May 2012

Výchozí Re: Lg 47lm660s

Mám 5 dní LG 47 LM670S - 4 brýle, 2 ovladače atd. Musím říci obraz super, 3D super, zvuk slušný (trochu mne zlobí automat přibližování u 3D, zvuk je pak hodně hlasitý a mezi stupněma při ladění jsou velké skoky). S vyladěním obrazu mi hodně pomohl jarod72pm viz jeho příspěvky. Moc díky. A nyní problém. Mám harddisk 600 Giga s rychlostí 5400 samo že napájení z USB. Některé filmy v 3D se mi však cukají hlavně ty velkého objemu dat 30 Giga, 40 Giga (koncert Scorpions) disk je již skoro plný (je defragmentovaný). Může za to rychlost 5400 ? Chci si koupit jenom na filmy nový s rychlostí 7200 cca 1,5 TB, myslíte že je to v tom ? Ty jsou ale převážně z externího napájení a tomu jsem se chtěl vyhnout. Díky za Vaše názory, rady.

,

2. Nahoru  #92
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2007

No to cukanie bude skor sposobene konkretnym hd ripom,popripade ovplyvnene vykonom procesora v tv,tych 30GB je uz na tv dost.Ja preto pustam filmy z xtreamera prodigy ,ktory zvlada aj 3D BLURAY a to je uz ina kava,na tejto tv je to potom uzasne,teraz som dopozeral bluray 3D Transformerov III a je to nadhera.
    Na xtreamerovi mam nastaveny vystup na 1080p 24 ....v tomto nastaveni by sa mali pozerat fullhd filmy...tak su aj natacane....

3. Nahoru  #93
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011

Tak dneska jsem došel na první problém: nechce přehrávat formát MP4, je to u 620,660,670, až 870 to zvládá, což mě docela štve.Při přehrávaní MP4 jde pouze zvuk a obrazovka černa, sem tam, digitalizace ve vrchní části. SW je 3.3.23, teda ten co už byl vyšší....původně tam byl 3.3.10, tak ted přemýšlím co s tím? Docela mě zaujalo rado101k a jeho xtreamer prodigy.
    Nebo napadá Vás něco?

4. Nahoru  #94
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006

Já mám xtreamer sw2 a 3d mkv sbs mi jedou taky i když to tento nemá v popisu. Je mozné že to prodigy zvládne lip ?
    Mirek62 zkusím nejaké mp4 přehrát dam potom info. Mám původní fw 3.3.16

Prosím o radu co znamenají - co dělají po značeknuti Q.menu tyto položky :
    Popis zvuku
    Režim AV
    Preskocit Vyp/ Zap
    Multifeed

5. Nahoru  #95
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010

Citace Původně odesláno od milhaus65 Zobrazit příspěvek

Popis zvuku - je podľa mňa možnosť u digitálneho vysielania mať popis na obrazovke pre nepočujúcich (?)

Režim AV - umožňuje prepnúť jedným výberom zvuk aj obraz do polohy "kino"/"hra" a naspäť na pôvodné nastavenie. Rovnaký účinok má napr. výber "zvuk" = kino + "obraz" = kino

Preskocit Vyp/ Zap - pokiaľ máš naladené programy DVB-T (možno aj DVB-S2) tieto sa nedajú v telke dobre presúvať. Ladí vždy celý TP alebo MUX. Takže potom môžeš zapnúť preskočenie a pri prepínaní kanálov +/- tieto preskakuje. Napr. kodované programy

Multifeed - multifeed pri použití DVB-S2

P.S. nezamieňajte si TV s prehrávačom a PC. TV je na sledovanie TV a všetko ostatné je len navyše a podporované v obmedzenom spektre
    TechniSat Digicorder HDS2X 500GB / 2xSkyLink ICE 2xCI TechniSat MultiCrypt, Gibertini85 13-19.2-23.5-28.5E
    3DTV LG 55LW650S, 3Dplayer LG BD660
    AVR Yamaha RV765, NAS E-trayz

6. Nahoru  #96
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011

Já mám xtreamer sw2 a 3d mkv sbs mi jedou taky i když to tento nemá v popisu. Je mozné že to prodigy zvládne lip ?

Popis zvuku
    Režim AV
    Preskocit Vyp/ Zap
    Multifeed
    Super Milhaus65 budu vděčný..... jinak je zajímavé, že pokud je to natočené MP4 na kameře, tak to nejde, jakmile vytvořím třeba přezentační video přes Pinacle 14 a mám to v MP4
    tak to šlape jak hodinky, jinak ty xtreamery mě zaujaly velice,

7. Nahoru  #97
    Nováček
    Registrace
    May 2012

NeŘekl jsem asi podstatnou vĚc, vŠe pouŠtÍm pŘes mediaplayer asus, tedy hd player tv, takŽe tam asi ta vĚc s procesorem nehrozÍ, myslÍm si laicky, Že to tam jde uŽ uČesanÉ

8. Nahoru  #98
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006

zkoušel jsem na USB 2 soubory mp4, a oba jely. Může být ale rozdíl v kodeku. Tady je popis mých z media info, vytvořeno na iMac v iMovie.
    Video Codec AVC
    File format MPEG-4
    COdec (fourCC) avc1
    Codec profile Main L4.2
    Frame rate 50 fps
    1920x1080
    Scan type progresive
    Video stream bitrate 25.8 Mbps
    Bitrate mode VBR

To jsou asi nejdůležitější položky

9. Nahoru  #99
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012

V specifikaciach pre tento model je aj informacia:

MHL
    Nie
    Režim Druhé TV - 2nd TV
    Nie

neviete nahodou, co su to za funkcie.
    Tiez by ma zaujimalo ci je mozne vyuzivat funkciu dual play, kedze k TV nie su dodavane dual play okuliare zatial co pre modely od 760S vyssie sa tieto okuliare dodavaju.
    Tiez by ma zaujimali funkcie :
    Zlepšovač rozlišení (Plus/Základní) - aky je rozdel medzi plus a zakladne
    Zlepšovač dynamické barvy - co to vobec je

A hlavne ci vysie vymenovane funkcie, ktore tento typ nema maju vobec nejaky zmysel vyuzitia, kedze vysie modely ich maju.

10. Nahoru  #100

11. Nahoru  #101
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jarod72pm
    Registrace
    Feb 2007

Citace Původně odesláno od mirek62 Zobrazit příspěvek
    Tak dneska jsem došel na první problém: nechce přehrávat formát MP4, je to u 620,660,670, až 870 to zvládá, což mě docela štve.Při přehrávaní MP4 jde pouze zvuk a obrazovka černa, sem tam, digitalizace ve vrchní části. SW je 3.3.23, teda ten co už byl vyšší....původně tam byl 3.3.10, tak ted přemýšlím co s tím? Docela mě zaujalo rado101k a jeho xtreamer prodigy.
    Nebo napadá Vás něco?
    Formát MP4 mě normálně přehrává asi máš někde krpu.Soft mám taky 03.03.23 jinak kromě AVI formátů do USB ,používám MMC Asus O!Play pro fullHD a 3D film bez problémů .

12. Nahoru  #102
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

MP4 je pouze kontejner, takže záleží, jaký formát (MPEG4 nebo H.264) je uvnitř použit a jaké má parametry (profil u H.264).

13. Nahoru  #103
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jarod72pm
    Registrace
    Feb 2007

MPEG4 je potom taky kontejner!
    MPEG-4 je standard, který se stále ještě vyvíjí, zvláště některé jeho části. Společnosti propagující kompatibilitu zařízení využívajících MPEG-4 často velmi nejasně specifikují k jaké „úrovni“ standardu se odkazují. Klíčové části, ke kterým je nejvíce upínána pozornost, jsou MPEG-4 part 2 (zahrnujíce rozšířený profil samplování využívaný kodeky jako například DivX, Xvid, Nero Digital, 3ivx a QuickTime 6) a MPEG-4 part 10 (specifikace AVC/H.264 používaného kodérem x264, Nero Digital AVC, QuickTime 7, a high-definition video médii jako například Blu-ray disk).

14. Nahoru  #104
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

JJ, napsal jsem to nepřesně.

15. Nahoru  #105
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2007

Popis zvuku
    Režim AV
    Preskocit Vyp/ Zap
    Multifeed
    No xtreamer prodigy ma vykonnejsi chip..a zvlada ako jeden z mala na trhu aj 3D blu-ray filmy....nemyslim 3D mkv hsbs..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 3 (členů: 1, nepřihlášených: 2)

Pravidla přispívání