Ahoj, přečetl jsem si zde celou diskuzi, vyzkoušel a nefunguje to k plné spokojenosti. Někde dělám asi chybu, a nevím kde.
Program "3D-Subtitle" jsem si stáhl a postupoval podle návodu. Patřičné soubory *.idx, *.sub i *.xml mě to vytvořilo. Problémy s Javou nebo s .NET jsem neměl, všechno funguje napoprvé.
Problém je v tom, že pokud film ve 3D spouštím z „Flashky“, externího disku nebo přes program Serviio na PC, všechno krásně v televizi funguje (3D obraz i titulky). Jakmile ale všechny tytéž soubory spálím na BD a spustím z přehrávače (
televize i přehrávač jsou Samsung, takže nekompatibilita je méně pravděpodobná), obraz je správně ve 3D, ale titulky jsou rozděleny na dvě části (vlevo , vpravo). Když 3D obraz zruším, rozdělí se mi na dvě části (SBS) a zase titulky jsou v celku a správně. Zkoušel jsem jinak nastavit "3D-Subtitle", ale těch možností tam zase tak moc není a bohužel je to stále stejné. Chtěl jsem si film uložit na placku, ale už ztrácím naději, že to půjde. Poradil by prosím někdo? Děkuji.
Edit: Jo, jedná se o video soubor *.mkv.
Tenhle dotaz je na Netu položen na více fórech, ale nikde jsem nenašel smysluplnou odpověď.