Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: Jak na titulky u 3D filmu

Hybridní zobrazení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    52  

    Výchozí Jak na titulky u 3D filmu

    Dobry den, jakym zpusobem dam dohromady 3D film (HSBS) a titulky, ktere jsem stahl nekde ze stranky k klasickemu 2D filmu? Mam novou televizi a zkousim, co to umi. Ale kdyz zapnu 3D tal zatim, co film je uzasny, titulky jsou videt kousek vlevo, kousek vpravo, ale prakticky z nich nic neni. Jde to vubec nejak sloucit?

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,364  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    no kúp si originál BD kotúč...
    *SAMSUNG 65 F6400 + SAMSUNG 46M86BD+ INTEL NUC2 - XBMC + PS3+ XTREAMER PRO + PANASONIC LUMIX GH4 + VANTAGE HD 6000 + X TREND ET6500 + AV RECEIVER ONKYO TX-SR 508E + YAMAHA NS SERIES +SW JAMO
    *****IGNORE LIST : PaJaSoft , mmmm., panasonic650/700, *****



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9,420  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu


  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,040  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    a co to vlastne spravi ? vlozi do mkv graficku titulkovy stopu , kde su titulky na oboch polkach obrazu ?

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    52  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    No kupodivu to funguje. program udela z beznych titulku 3D ditulky a dokonce se da nastavit, jak moc vepred ci vzadu maji byt.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    4  

    Nešťastný Re: Jak na titulky u 3D filmu

    Citace Původně odesláno od abernas Zobrazit příspěvek
    No kupodivu to funguje. program udela z beznych titulku 3D ditulky a dokonce se da nastavit, jak moc vepred ci vzadu maji byt.
    bohužel ten odkaz http://www.3dsbs.com/3d-subtitles/57...-subtitle.html už nefunguje...mohl by jsi prosím ten program někam uploadnout, a nebo aspoň napsat jeho přesný název, abych si ho mohl vyhledat, dík.

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,040  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    aha .. a spravi to co ?



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9,420  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    Ona nejede celá site (mimochodem, ten odkaz jsi špatně zkopíroval), takže je velmi pravděpodobné, že mají nějakou závadu a zase pojede. Jinak se podívej do google cache: http://webcache.googleusercontent.co...&gl=cz&strip=1

    Podle ní se ten soubor jmenuje "3D Subtitle.rar", aplikace se jmenuje "3D-Subtitler" nebo "3D Subtitler", tak pohledej.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 09-02-2012 v 21:12

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    4  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Ona nejede celá site (mimochodem, ten odkaz jsi špatně zkopíroval), takže je velmi pravděpodobné, že mají nějakou závadu a zase pojede. Jinak se podívej do google cache: http://webcache.googleusercontent.co...&gl=cz&strip=1

    Podle ní se ten soubor jmenuje "3D Subtitle.rar", aplikace se jmenuje "3D-Subtitler" nebo "3D Subtitler", tak pohledej.
    dík, našel jsem to, ale nejde mi to spustit ...napíše mi to chybu NET Framework Initialization Error - unable to find a version of the runtime to run this aplication

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    52  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    Na jakem to mas systemu? Mne to na XP 32bit jelo hned, ale na 7 64bit jsem musel dohrat 64bit java, takze je mozne, ze nemas framework nainstalovany nebo spatne nainstalovany nebo spatnou verzi. Ale vic Ti asi neporadim

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    9,420  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    Membpsky: Nevím, co jsi stáhl, protože ta původní verze 2.7.1 jela v JAVA. Javu tahej zde: http://www.oracle.com/technetwork/ja...d-1377135.html (Windows x86 Offline nebo Windows x64, podle Tvé platformy)

    Kdyby jsi chtěl .NET, tak zde 2.0 (http://www.microsoft.com/downloads/c...d-aab15c5e04f5) + SP1 (http://www.microsoft.com/downloads/c...displaylang=cs), případně 4.0 (http://www.microsoft.com/downloads/c...displaylang=cs)
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 10-02-2012 v 09:05

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    4  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    Tak už mi to funguje, přeinstaloval jsem ten framework z verze 4 na tu 2 + service pack a jde to, dík . Teď ještě akorát stáhnout nějákej 3D film, a vyzkoušet to. Akorát teď přemýšlím, jak to udělám? Kdžy třeba už budou titulky vložený v tom filmu přímo v tom mkv souboru, a já když si k tomu přidam ještě svoje extérní .srt předělaný do toho 3D? Jak se s tim potom multimediální centrum popere...



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    4  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    Ahoj, přečetl jsem si zde celou diskuzi, vyzkoušel a nefunguje to k plné spokojenosti. Někde dělám asi chybu, a nevím kde.
    Program "3D-Subtitle" jsem si stáhl a postupoval podle návodu. Patřičné soubory *.idx, *.sub i *.xml mě to vytvořilo. Problémy s Javou nebo s .NET jsem neměl, všechno funguje napoprvé.
    Problém je v tom, že pokud film ve 3D spouštím z „Flashky“, externího disku nebo přes program Serviio na PC, všechno krásně v televizi funguje (3D obraz i titulky). Jakmile ale všechny tytéž soubory spálím na BD a spustím z přehrávače (televize i přehrávač jsou Samsung, takže nekompatibilita je méně pravděpodobná), obraz je správně ve 3D, ale titulky jsou rozděleny na dvě části (vlevo , vpravo). Když 3D obraz zruším, rozdělí se mi na dvě části (SBS) a zase titulky jsou v celku a správně. Zkoušel jsem jinak nastavit "3D-Subtitle", ale těch možností tam zase tak moc není a bohužel je to stále stejné. Chtěl jsem si film uložit na placku, ale už ztrácím naději, že to půjde. Poradil by prosím někdo? Děkuji.

    Edit: Jo, jedná se o video soubor *.mkv.
    Tenhle dotaz je na Netu položen na více fórech, ale nikde jsem nenašel smysluplnou odpověď.
    Naposledy upraveno uživatelem fpok: 22-02-2012 v 21:58

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    4  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    trochu jsem hledal, a tenhle program mi jako jediný na převod 3D titulků zatim fungoval. Ale převede je to do formátu .ssa a ten mi multimediální centrum (egreat m34a) nechce přehrát, ostatně ani jako žádný jiný, když se jedná o 3D film a 3D titulky. Měl jsem i třeba 3D titulky přímo k filmu .srt měli velikost kolem 8mb a nefungovali, přitom u normálních 2D filmů jsem skoro nikdy žádný problém s titulky neměl...Mám v plánu pořídit nějáký blu ray přehrávač, tak budu doufat, že ten si s tim poradí líp, a jestli ne, tak už nevím jak dál....

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    1  

    Výchozí Re: Jak na titulky u 3D filmu

    Dobry den,

    momentalne som si kupil samsung 3D tv, riesim podobny problem s titulkami. Chcel by som poradit, napalovat dvd/bl nebudem, filmy chcem pustat z HDD, respektive NASu. K TV mam pripojeny aj dvd/bl prehravac cez kt. pripajam hdd. Co sa tyka 3D filmu, ten mi prehra formaty mkv ale aj mp4. Problem je vsak s titulkami. Stiahol som si aj program na prerobenie titulkov z 2d na 3d. Ten mi aj spravi ale prehravac mi ich nechce precitat. Jedine ak v priecinku su srt titulky z 2d a potom mi ich prereze na polovice a prava strana je na lavej a opacne. Neviem ci sa niekto z mojho komentu vyznal, ale ja som v koncoch. Dakujem vsetkym za rady.

    Citace Původně odesláno od fpok Zobrazit příspěvek
    Ahoj, přečetl jsem si zde celou diskuzi, vyzkoušel a nefunguje to k plné spokojenosti. Někde dělám asi chybu, a nevím kde.
    Program "3D-Subtitle" jsem si stáhl a postupoval podle návodu. Patřičné soubory *.idx, *.sub i *.xml mě to vytvořilo. Problémy s Javou nebo s .NET jsem neměl, všechno funguje napoprvé.
    Problém je v tom, že pokud film ve 3D spouštím z „Flashky“, externího disku nebo přes program Serviio na PC, všechno krásně v televizi funguje (3D obraz i titulky). Jakmile ale všechny tytéž soubory spálím na BD a spustím z přehrávače (televize i přehrávač jsou Samsung, takže nekompatibilita je méně pravděpodobná), obraz je správně ve 3D, ale titulky jsou rozděleny na dvě části (vlevo , vpravo). Když 3D obraz zruším, rozdělí se mi na dvě části (SBS) a zase titulky jsou v celku a správně. Zkoušel jsem jinak nastavit "3D-Subtitle", ale těch možností tam zase tak moc není a bohužel je to stále stejné. Chtěl jsem si film uložit na placku, ale už ztrácím naději, že to půjde. Poradil by prosím někdo? Děkuji.

    Edit: Jo, jedná se o video soubor *.mkv.
    Tenhle dotaz je na Netu položen na více fórech, ale nikde jsem nenašel smysluplnou odpověď.

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

  1. LCD: Titulky na avi přestanou fungovat v polovině filmu.
    Od stargate v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-03-2011, 00:13
  2. Titulky do filmu zo satelitu.
    Od tatar v sekci Titulkování
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 13:10
  3. Jak importovat titulky do filmu???
    Od pista6104 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-08-2006, 17:32
  4. ako vpalit titulky do filmu?
    Od basino v sekci Titulkování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-06-2005, 03:45
  5. Poruchy v obrazu u filmu s titulky (?)
    Od Pavel v sekci Mastering
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-03-2004, 10:41

Pravidla přispívání