Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Jak dostat titulky z MKV?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Poradíte, jakým softem dostanu titulky z MKV? Převádím film na avi, abych si ho mohl pouštět na stolním přehrávači, ale titulky z toho nemůžu dostat. Zkoušel jsem Subtitle Workshop, ale ten ten je ve filmu nevidí. Při převodu mkv do avi v ALLTOAVI jsem zvolil externí titulky, ale vyplivlo to jen avi soubory a titulky ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Díky moc. MKVtoolnix jsem měl, ale MKVExtractGUI mi chybělo. Bylo to během 30 vteřin. super
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vlada
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,565

    A když už máš ten MKVExtractGUI, tak můžeš z MKV extrahovat i zvuk a obraz (pokud jsou v použitelných formátech) aby si to nemusel při převodu do AVI rekomprimovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Nyny_cz
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    18

    Zdravím,
    řeším úplně stejný problém, stáhnu si z torrentu film, který má 30GB, film obsahuje forced titulky pro pasáže, kde se nemluví česky. Když si film pustím, tak titulky normálně fungují, ale když film pomocí DVDFab zmenším, tak DVDFab titulky obsažené v MKV nevidí a tudíž v nově vytvořeném MKV nejsou.
    Chtěl jsem tedy titulky z MKV vyexportovat a pak je do nově tvořeného MKV zase přidat, ale ten export se mi stále nedaří MKVExtractGUI mi vždy napíše něco ve smyslu, že proud nelze exportovat, nebo tak něco (překládám to pomocí googlu). Nevítě někdo o jiném způsobu, než pomocí MKVExtractGUI?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    9,960

    Citace Původně odesláno od Nyny_cz Zobrazit příspěvek
    ale když film pomocí DVDFab zmenším
    Celkom nechapem logike "technologickeho postupu" .
    Najprv si "zozenies" 30GB verziu, ktoru potom zmensujes? A nieje rychlejsie a efektivnejsie si "zohnat" mensiu verziu uz aj s titulkami?
    Pripadne si titulky rovnako "zohnat" obdobnym sposobom a prilozit k filmu? To je vec na 5 klikov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Nyny_cz
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    18

    Tak někdy prostě menší verzi neseženu. U filmů, na které se já, nebo někdo z rodiny jen podívá a pak se smažou je to jedno, ale když je to film, který má zůstat na disku, tak to vždycky zmenšuju, protože ten HDD není nafukovací
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,874

    Zmenšovať veľkosť súboru, ktorý si chcem archivovať z dôvodu, aby nezaberal veľa miesta na disku je podľa mňa barbarstvo. Nehovoriac o tom, že sa na to mám ešte niekedy v takej kvalite pozerať. O cene dnešných HDD, v podstate celkovo úložísk ani radšej nepíšem Veď v dnešnej dobe je 1GB na HDD lacnejší, ako DVD...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Nyny_cz
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    18

    To je sice hezký, ale já mám filmy a seriály na HDD v MMC přehrávači, do kterého se vejde jen jeden disk, takže nemůžu přidávat další.
    Co se týká kvality, tak mi to plně dostačuje a vyhovuje.

    Spíš by mě zajímalo, jak dostat ty titulky ven z MKV?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,874

    Napriklad takto http://www.idealshare.net/video-conv...b-avi-mp4.html

    Ale ak si dáš do uja googla "extract subtitles from mkv" máš tam odkazov neúrekom...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,357

    Tech 30 GB, je original BD titul zabaleny do mkv? Pokud tam jsou PGS titulky( vytahnes *.sup) , nebo i uz prevedeno do VobSub (vytahnes *.idx/*.sub) pouzij eac3to. Nebo si najdi na webu spravne titulky v srt , neni to tak tezke jak se zda, akorat nekdy nemusi sednout, tak to stahni znova.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,611

    titulky.com
    Naposledy upraveno uživatelem mirekv: 17-01-2015 v 12:08
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Nyny_cz
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    18

    golfLC: moc děkuju

    Edit: Všem moc díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Samsung BD-C8900, jak dostat externí titulky na HDD
    Od petrjelda v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 27-02-2012, 11:06
  2. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 31-12-2010, 07:49
  3. Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 19-09-2008, 07:22
  4. Jak dostat na DVD titulky v azbuce? ( rustina )
    Od LOPOLO_2 v sekci Titulkování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 12:02
  5. Ulead Movie factory - lze tam dostat titulky?
    Od Juvenalis v sekci Mastering
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-03-2006, 11:04