Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 22 z 22

Téma: Rozbočovač tv signálu

1. Nahoru  #16
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004

Výchozí Re: Rozbočovač tv signálu

No... Je vidět, že nemáš nároky na kvalitu. UPC, DigiTV apod.
    Technisat Technistar S1 + Modul SMIT Cryptoworks

2. Nahoru  #17
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004

Já UPC mám, a kvalita obrazu, obvzláště HD, je excelentní. Ve srovnání s DVB-T, které také UPC šíří po kabelu, je to přímo super.

3. Nahoru  #18
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007

to je tak když se potkají zástupci jednoho (DVB-T) a druhého (DVB-C) způsobu šíření

ale musím dát za pravdu, že je něco jiného UPC (DVB-S) teď FreeSat a UPC (DVB-C)

4. Nahoru  #19
    Je tu pravidelně Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011

Citace Původně odesláno od Pavel_tempx2 Zobrazit příspěvek
    to je tak když se potkají zástupci jednoho (DVB-T) a druhého (DVB-C) způsobu šíření
    ale musím dát za pravdu, že je něco jiného UPC (DVB-S) teď FreeSat a UPC (DVB-C)
    teraz to myslis v prospech ktoreho ? ktore je lepsie podla teba ? UPC (DVB-S) teď FreeSat alebo UPC (DVB-C) ?

Ja mozem napr porovnat UPC DVB-C oproti FTTH (optika jedneho SK operatora). A musim povedat, ze okrem toho, ze na FTTH mam podstatne viac HD programov, aj ta kvalita obrazu je viditelne lepsia.... Ale na druhej strane ten komfort ovladania FTTH je ako z 19 storocia oproti UPC. Ale zaklad je obraz a v tom vedie u mna FTTH. UPC mam uz len koli viazanosti...
    LG 42LW5500, LG 55LW650S, PS3, Asus RT-AC66U, NAS Thecus N2800 (4GB RAM 2x3TB WD30EFRX RAID1)

5. Nahoru  #20
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009

Citace Původně odesláno od marwe007 Zobrazit příspěvek
    Tak jse to nakonec udělal uplně jinak, Upc jsem zapojil do videa a na výstup videa jsem dal tu jednu rozdvojku abych to mohl zapojit do dvou televizí, tu třetí televizi stejně nepoužívám tak tam jsem to nezapojoval. a digitalní anténu jsem nezapojoval vůbec protože přecejenom na upc jsou taky ty programy jako na digitalu.
    Já jen děkuji Bohu, že nebydlíme spolu v jednom baráku, respektive na jednom rozvodu. Když si uvědomím, že 1 rozbočovač/slučovač = min. 4dB útlum, k tomu ty plastové konektory ... tak to je tedy nářez!

6. Nahoru  #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011

Tak já jsem to vyřešil takhle. Nejprve zesilovač signálu DVB-T, který jsem potřeboval rozvést do 3 TV společně se signálem od Digi TV, a potom jeden slučovač a dva rozbočovače. Všechno funguje.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: IMAG0062.jpg 
Zobrazení: 197 
Velikost: 844.0 KB 
ID: 16925  

7. Nahoru  #22
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004

Tak hlavní je, že to funguje (i když já vždy, když kdekoli vidím takovou "hromádku" říkám: Řemeslo boj se )

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 23-11-2011, 19:51
  2. DVB-T: Rozbočovač DVB-T signálu
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-07-2011, 09:36
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-02-2010, 20:33
  4. AirStar2 jako rozbočovač signálu
    Od McMlok v sekci DVB-T
    Reakcí: 2