No... Je vidět, že nemáš nároky na kvalitu. UPC, DigiTV apod.
No... Je vidět, že nemáš nároky na kvalitu. UPC, DigiTV apod.
Technisat Technistar S1 + Modul SMIT Cryptoworks
Já UPC mám, a kvalita obrazu, obvzláště HD, je excelentní. Ve srovnání s DVB-T, které také UPC šíří po kabelu, je to přímo super.
to je tak když se potkají zástupci jednoho (DVB-T) a druhého (DVB-C) způsobu šíření
ale musím dát za pravdu, že je něco jiného UPC (DVB-S) teď FreeSat a UPC (DVB-C)![]()
teraz to myslis v prospech ktoreho ? ktore je lepsie podla teba ? UPC (DVB-S) teď FreeSat alebo UPC (DVB-C) ?
Ja mozem napr porovnat UPC DVB-C oproti FTTH (optika jedneho SK operatora). A musim povedat, ze okrem toho, ze na FTTH mam podstatne viac HD programov, aj ta kvalita obrazu je viditelne lepsia.... Ale na druhej strane ten komfort ovladania FTTH je ako z 19 storocia oproti UPC. Ale zaklad je obraz a v tom vedie u mna FTTH.UPC mam uz len koli viazanosti...
LG 42LW5500, LG 55LW650S, PS3, Asus RT-AC66U, NAS Thecus N2800 (4GB RAM 2x3TB WD30EFRX RAID1)
Tak já jsem to vyřešil takhle. Nejprve zesilovač signálu DVB-T, který jsem potřeboval rozvést do 3 TV společně se signálem od Digi TV, a potom jeden slučovač a dva rozbočovače. Všechno funguje.
Tak hlavní je, že to funguje (i když já vždy, když kdekoli vidím takovou "hromádku" říkám: Řemeslo boj se)
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)