Pro zajímavost přikládám odpověď ze Zákaznické podpory Panasonicu:
"Všechny plazmové televizory Panasonic jsou vybaveny pouze hlavním, nikoli síťovým vypínačem. To znamená, že i v případě vypnutí hlavním vypínačem je přístroj pod napětím a odebírá určité množství energie. Jediným způsobem jak přerušit dodávku proudu do televizoru je přerušení napájecí cesty, tedy odpojení síťové šňůry.
Jiná věc je Vámi naměřený odběr, který neodpovídá skutečnosti. Odběr zařízení (které není odporové), které je napájené střídavým proudem nelze stanovit prostým násobkem napětí a odebíraného proudu. V tomto případě je třeba násobit ještě hodnotou, která se nazývá účiník a vyjadřuje fázový poměr mezi sinusovkou napětí a proudu, čímž definuje skutečně spotřebovanou energii ( efektivní příkon). Hodnota účiníku u televizorů Panasonic se pohybuje v řádech tisícin ( poslední model měl hodnotu účiníku kolem 0,007) a tedy velmi významně ovlivňuje výsledek výpočtu měření. Navíc naměřené hodnoty jsou špičkové a tedy je třeba je násobit cca 0,7, neboť při stanovení efektivního příkonu je třeba počítat efektivní hodnoty proudu a napětí, které představují zhruba 70%.
Výsledná hodnota skutečně odebraně energie je potom pod úrovní 1W."

Odpovědět citací
Já osobně na zprávy apod mám normal, večer na nějaký pěkný BR dám cinema a zvolím true cinema nebo cinema podle toho, jak mi v tom konkrétním filmu sednou barvy.