Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: DO k W MC

1. Nahoru  #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

Výchozí DO k W MC

Zdravim,

po delsi dobe upgraduju HTPC, na kterem pouzivam Win MCE a resim dalkove ovladani...

Momentalne mam Leadtek 2000H, ktery mam na W7 zprovozneny s XP ovladaci a ani dalkovy ovladani neni tak uplne pro MCE vhodny, takze uz mam porizeny AverMedia A835 a DO k nemu v MCE nejede...

Takze bych rad elegantne vyresil problem DO, lepsim zpusobem, nez rucni vynucovani starych ovladacu apod...

Co jsem hledal, tak jsou dve moznosti - Logitech Harmony 200/300 plus IR receiver - jaky? nebo primo DO urcene pro MCE - jake?

Co bude lepsi moznost? Vice zarizeni u Harmony bych asi nevyuzil, ale DO jako takove se mi docela zamlouva. Idealni by byla overena znacka, ktera za mesic neprestane aktualizovat ovladace (rad bych, aby to fungovalo i ve W8)

Nerad bych investoval pres 700 - 1000, neco snadno pouzitelnyho i do budnocna... Ebay neni problem, ale nerad bych cekal 2 mesice.

Dik za rady

Btw HTPC je P-DC E6300 @ 2GHz 0,9V, G41, 4GB RAM, picoPSU 90W, 24'' LCD (na PC se obcas i pracuje)

2. Nahoru  #2
    Banned
    Registrace
    Nov 2010

Výchozí Re: DO k W MC

Dobrý den,
    snad jediným TV tunerem, který má ve standardu WMC kompatibilní dálkové ovládání je model AVerTV Volar HD Nano (viz http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Pr...il.aspx?Id=449). Cena nového kusu je sice několik desetikorun nad Vaším 1000,- limitem, ale ovládání je skutečně velmi elegantně a kvalitně zpracované a s garantovanou 100% kompatibilitou s WMC.

3. Nahoru  #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

Díky za odpověď, ikdyž mi situaci příliš neulehčila...

designove se mi sice moc to DO nelibi, ale to neni stezejni vlastnost.

Jelikoz to ale uz je vic nez 14 dni, co jsem koupil A835, tak bych se ho musel zbavit asi nekde v bazaru - a na tom bych nejakou stovku jeste prodelal.

Nemel by nekdo pripadne jine typy samostatne DO/IR receiver k Harmony?

4. Nahoru  #4
    Banned
    Registrace
    Nov 2010

Poměrně elegantní řešení by tedy mohlo být použití aplikace IntelliRemote, se kterou byste si mohl ovládání tuneru AVerTV Volar HD PRO nastavit jak pro WMC, tak pro řadu dalších aplikací. Nicméně cena 24USD za plnou verzi je při dnešním kurzu docela krvavá.
    http://melloware.com/products/intelliremote/

5. Nahoru  #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

Diky za tip, urcite to vyzkousim. Jestli to bude spolehlive fungovat, tak by se i tech 24USD dalo obetovat.

Jeste me napadlo vyzkouset USB IRDA, jestli se nahodou nechytne a nebude fungovat jako receiver...

6. Nahoru  #6
    Banned
    Registrace
    Nov 2010

Také řešení...nicméně v tomto případě bychom se velmi obávali celkové kompatibility, následné (ne)podpory od výrobce a především je poměrně mizerný dosah těchto IR adaptérů...nejlepší modely na alze jej mají pouze cca 1,5m?!

7. Nahoru  #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007

Tak IR, co jsem doma nasel nejede, nema ovladace pro x64 OS... Ale zkousel jsem ten intelliremote a podle vseho funguje dobre. Takze to jeste promyslim a pripadne bych to i koupil

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Pravidla přispívání