No na tom TX-P42C3E CI modul nieje obsadený. Na DVB-C chytá cez 90 programov. Podľa mňa super vec, kašlať na skylink a digi ... Teda dovtedy, pokial sa to nebude blokovať![]()
No na tom TX-P42C3E CI modul nieje obsadený. Na DVB-C chytá cez 90 programov. Podľa mňa super vec, kašlať na skylink a digi ... Teda dovtedy, pokial sa to nebude blokovať![]()
Jak blokovat???
Bez karty a modulu to nemůže fungovat!
Dune HD Max
http://jiritous.sweb.cz/
NevSupreme s pronajatým HD Kaonem. A právě ten KAON je velká bolest (ten přístroj fakt ví, jak lézt na nervy).ím co máš ty za nabídku,ale já platím 599kč za kompletní balík bez filmového,včetně AXN i Viasat
Já používám modul s kartou.TV má PVR,tak spokojenost.
Za ten box chtěj moc peněz....
Na koax můžeš chytat pouze ty kanály, které nejsou kodované a placené., tedy jen ty kanály, které jsou volné (a u SATRA jich věru moc není, těch volných)Na DVB-C chytá cez 90 programov.
Jedine, že by bolo, ak nezabudnem, tak vám to nejak zdokumentujem. V CI slote nieje žiadny modul, a v module nieje žiadna karta, keďže sa tam ten samotný modul nenachádza. Ďakujem za pochopenie. Cez DVB-T chytáme bežnú ponuku a tj. Markíza, STV1/2, JoJ a TA3. Cez DVB-C je cez 90 programov plus Rádiá ( asi 50 staníc ). Do tejto "neplatenej" ponuky patria stanice : Spectrum, všetky Discovery chanell ( science a podobne.. plus Discovery Showcase HD - beží v 1080i, a ak je dobrý dokument, tak kvalita obrazu je kurevsky dobrá.), EuroSport HD, Viasat Explorer atď. Veľa veľa športových kanálov. AXN, FaH... nevravte mi, že ten televízor je výnimočný. Ak to bude nutné, odfotím ponuku a aj slot. Ak mi nebudete veriť, natočím to, natočím aj prázdny CI slot. Natočím postup pri zapínaní TV. Ukážem vám aj vstupy, žiaden externý príjmač a podobne. Jednoducho ak neveríte, neverte, mne to môže byť fuk. Každopádne super obraz, a zadarmo !
Načo by som klamal, niesom kôň...![]()
Naposledy upraveno uživatelem trojan4x4: 26-12-2011 v 21:00 Důvod: do toho ťa nič ;)
Nevěříme. Odpoj STB se Skylinkem (resp. vše mimo koaxu z kabelovky), vyfoť TV s funkčními programy na DVB-C a prázdný CI clot
.
Neříkáme, že lžeš, akorát je to prakticky nemožné, protože s takovou by ten poskytovatel hned zkrachoval.
To není výjimečností televizoru, to jenom na stránkách společnosti SATRO něco jiného píší a něco jiného uvádí v život. Z toho jsou pak zmatky.
V každém případě "napíchni" koax mezi ten TV a TV zásuvku a uvidíš, co naladíš. Každopádně mít zdarma takovou nabídku - no pískal bych si
Tak podľa toho čo vidím, to možné je, a poskytovateľ neustále beží, takže jedine, že by neskrachoval. Asi pred 5timi minútami som bol natočiť celý ten sled okolo ktorého sa tu točí celá debata. Takže video som natočil, natočil som osamotený zapojený koaxiálny kábel, prázdny CI slot, a na koniec celé vysielanie. Otvorený zoznam DVB-C, v ktorom je plný anál programov, a ako demonštráciu spúšťam Discovery HD Showcase v 1080i/50hz. Len je tu malý problém, nemám kábel z foťáku. Takže video bude uploadnuté AŽ zajtra na youtube. Okolo 16:00 - 15:00 hodiny.Snáď mi uveríte. Dúfam, že to čo beží tu, bude bežať aj doma
Ak to bude bežať aj doma, natočím aj to. Dúfam.
Zatial zostávam s pozdravom
Trojan![]()
Posmešne sa vraciam so sklonenou hlavou a uvediem vás do obrazu, natočil som video, kde bol prázdny CI slot, pripojený len koax, natočil som zoznam DVB-C programov ( funkčných ). Všetko by bolo ok, keby som ráno neprišiel k telke, neposadil sa k nej a nezapol ju. Všetky programy na DVB-C boli zablokované. Pravdepodobne SATRO odblokovalo na sviatky všetky platené/blokované stanice.
Takže na záver by som sa chcel ospravedlniť všetkým ktorým som oponoval, zároveň chcem poznamenať, že sme mali pravdu všetci, tú svoju
Pekné sviatky a nový rok prajem, uvidíme sa v iných témachčaute
![]()
Presne o tom hovorím![]()
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)