Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 43

Téma: Panasonic TX-p42x10y a CI DVB-C

1. Nahoru  #16
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004

Výchozí Re: Panasonic TX-p42x10y a CI DVB-C

Citace Původně odesláno od peeeto Zobrazit příspěvek
    Neskúsil si zmeniť v tv krajinu umiestnenia zo Slovenska na Švédsko, Anglicko , alebo Nemecko ? Mne sa potom objavil dvbc príjem.
    Na terestialu jsi chytil kabelovku? Můžeš to rozvést podrobněji? (bavíme se o této televizi: Panasonic TX-p42x10y)

2. Nahoru  #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011

Neskúsil si zmeniť v tv krajinu umiestnenia zo Slovenska na Švédsko, Anglicko , alebo Nemecko ? Mne sa potom objavil dvbc príjem.

Prečítaj si poriadne prvý príspevok, napísal som ho dosť zložito, takže to chápem

3. Nahoru  #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011

Výchozí

Cez kablovy rozvod mám príjem , len pri len pri niektorých tv Lg a panasonic treba zmeniť krajinu zo Slovenska na Švédsko aby sa spristupnil dvbc tuner, /ja som tiež chcel satro pozerať cez CI modul..../
    A oficiálne môj tv dvbc nemal mat

4. Nahoru  #19
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011

Aháááá Pepaneee máš pravdu, práve teraz po hodinách prehliadania fóra som sa dopracoval k linku kde bolo napísané k typu P42x10y toto : Digitální kabelové vysílání (DVB-C): ANO (MPEG-2, MPEG-4) ( link tu : http://www.mall.cz/plazmove-televize...era-tx-p42x10y
    , upozornění: tuner lze využít jen při nastavení země Švédsko nebo Finsko, nemusí být tedy plně kompatibilní. Takže si mal celkom pravdu, len niektorí z fóra o tom nevedeli. Nevadí. Skúsim keď prídem domov, dúfam, že to bude fungovať Dík za objasnenie problému
    Naposledy upraveno uživatelem trojan4x4: 25-12-2011 v 23:09 Důvod: plus link

5. Nahoru  #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011

Výchozí

Tak funguje to ?!

6. Nahoru  #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011

Tak funguje to ?!
    Ja neviem, niesom ešte doma, ale ak budem tak skúsim. Dám čo najskôr vedieť, ale podľa toho "návodu" z hore priloženého linku vyplýva, že to musí fungovať ak zmeníš krajinu pôvodu. Dúfam,že to bude fungovať

7. Nahoru  #22
    Registrace
    Apr 2004

Při volbě Finsko se naladí vše, ale EPG bude mít "divnou" diakritiku
    Při volbě Švédsko se naladí jen něco (mají nastavené jiné pásmo), zbytek kanálů musíš doladit ručně.
    Takhle to funguje u Panasonicu

8. Nahoru  #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011

Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Při volbě Finsko se naladí vše, ale EPG bude mít "divnou" diakritiku
    Při volbě Švédsko se naladí jen něco (mají nastavené jiné pásmo), zbytek kanálů musíš doladit ručně.
    Takhle to funguje u Panasonicu
    Dík moc, to sú užitočné rady Manuálne ladenie nám nerobí problém, ale skúsime najskôr to Fínsko, kašlať diakritiku. Dôležitý je obraz ! ! !

Vlastne skúsime všetko
    Naposledy upraveno uživatelem trojan4x4: 26-12-2011 v 13:22 Důvod: plus text

9. Nahoru  #24
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Ale uvědom si, že i pokud to půjde, tak bez CI modulu a karty naladíš pouze to, co UPC šíří jako FTA.

10. Nahoru  #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011

Teraz nechápem, skús mi to vysvetliť polopatisticky, ja fakt niektorým skratkám nerozumiem, keďže som nováčik

Tzn. že budem môcť naladiť to čo sme naladili na tej "dedovej" Viere ?

11. Nahoru  #26
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Teď jsem zablbnul trochu já, spletl jsi to s jiným vláknem a automaticky napsal UPC a ne SATPRO, sorry.

FTA je to, že poskytovatel může některé programy šířit nekódovaně, takže k jejich sledování nemusíš mít CI modul a kartu a stačí Ti pouze příslušný tuner v TV.

12. Nahoru  #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011

Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Teď jsem zablbnul trochu já, spletl jsi to s jiným vláknem a automaticky napsal UPC a ne SATPRO, sorry.

FTA je to, že poskytovatel může některé programy šířit nekódovaně, takže k jejich sledování nemusíš mít CI modul a kartu a stačí Ti pouze příslušný tuner v TV.

Pozri, na TX-P42C3E cez DVB-C sme chytili dosť programov, mnohé v HD a 1080i. Väčšina je síce v SD, ale v kvalitnom SD. Kvalita proste výborná. Môžem počítať s tým, že ak si na TX-P42X10Y naladím programy, budem ich mať v rovnakej kvalite ? ( lokácia, švédsko - fínsko samozrejme )

Dík za odpoveď

13. Nahoru  #28
    Moderátor
    Registrace
    Feb 2011

Kvalita, SD/HD nemá s tím, jestli je program zakódovaný, nic společného. Na Tvé TV Ti tedy pojede to, co na TX-P42C3E bez CI modulu/karty. Pokud máš v TX-P42C3E CI modul s kartou (máš nebo ne?), tak Ti na Tvé TV pojede velmi omezené množství programů, dokud si CI modul a kartu nepořídíš také.

14. Nahoru  #29
    Registrace
    Apr 2004

No mě to nedalo, a jal jsem se zjišťovat, co to ta kabelovka SATRO je vůbec zač. A "spadli mě brýle". To by jsme tady v ČR potřebovali jako konkurenci k UPC.
    http://www.satro.sk/ActiveWeb/Page/s...trodigital.htm
    Výběr programů výborný (pokud jsou placené balíčky). To, co je úplně zadara, tak to je prakticky na terestialu + něco málo navíc.
    Problém bude se set-top-boxy, které jsou také KAON, takže menší nervák. ovšem co mě tam potěšilo, je, že nabízí i STB ARION: http://www.satro.sk/ActiveWeb/Page/a...0pvr_hdmi.html . jako to ať se jde česká UPC vys*at, doslova!

15. Nahoru  #30
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2010

No nevím...Skladba programů je téměř totožná a cena také není nijak zajímavá
    Nevím co máš ty za nabídku,ale já platím 599kč za kompletní balík bez filmového,včetně AXN i Viasat

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. Plazma: Panasonic TX-P42X10Y vs. TX-P42S10E
    Od Pifishiba v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 619
    Poslední příspěvek: 16-12-2010, 14:32
  2. TX-P42X10Y alebo LCD ??
    Od insania v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-09-2009, 14:57
  3. kde koupit panaka p42x10y?
    Od cajhaj v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 17