Je to originálne DVD Patrícia Janečková, normálne zakúpené v obchode, takže pochybujem o tom že by tam bolo niečo zprzněné. Ide mi len o to aby sa to dalo prehrať aj na druhom televízore cez DVB-t prijímač. Program Format Factory som nainštaloval, je síce v Češtine ale pomocník je po Anglicky, takže sa snažím zistiť nejaký postup ako DVD dostať do MPG s MP2 zvukom pomocou tohoto programu, ak by niekto vedel poradiť ako to spraviť bol by som rád.
"Program Format Factory som nainštaloval, je síce v Češtine ale pomocník je po Anglicky, takže sa snažím zistiť nejaký postup ako DVD dostať do MPG s MP2 zvukom pomocou tohoto programu, ak by niekto vedel poradiť ako to spraviť bol by som rád."
to si děláš srandu...?
![]()
Srandu si nerobím, samotné spustenie programu mi problémy nerobilo, ale samotné nastavenie videa pre laika nie je až tak samozrejmé. Z rôznich tých formátov, kontainerov, dátových tokov mám guláš, napríklad som to prekonvertoval tak, že sa to prehrávalo rýchlejšie ako má. Ďakujem za radu, už je to ako má byť aj keď kvalita videa je horšia ako originál no pozerať sa to dá.
Tacho
nevím, ale nemusíš mě citovat, zvlášť když reaguješ na příspěvek hned nad tebou...
víš, to je takové nepsané, možná i psané pravidlo (nečetl jsem pravidla)...většinou, pokud chci napsat něco konkrétní osobě, dám ji do záhlaví, aby bylo jasné komu píšu...
chápu, že máš v hlavě guláš z kontejnerů, různých formátů atd., na to jsou tam ty berličky v podobě různě přednastavených formátů, kvalita se dá udělat totožná, ale to je mimo tvoje chápání....
s obdivem se k tobě skláním, že se ti to nakonec povedlo, já prohrál sázku, páč jsem si vsadil, že nee...překvapils, takže mi dlužíš jedno Euro...
P.S.: posílat mi ho nemusíš, ještě bych musel odvést Kalouskovi desátek a to se mi nechce...
chápu, že nevíš, kdo to je...to je jeden blb v Česku, co rozděluje svým známým moje prachy....
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)