Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 4 z 4

Téma: Youtube - Při uploadu prokládaného videa špatně provede deinterlaci (jsou tam "zuby")

1. Nahoru  #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007

Výchozí Youtube - Při uploadu prokládaného videa špatně provede deinterlaci (jsou tam "zuby")

Všimli jste si, že asi poslední 1/2 roku konvertor užívaný YouTube není schopen provést správně deinterlaci videa v 1080 rozlišení? Přijde mi to jako neuvěřitelný šlendrián, navíc mi to přijde jako naprostá zbytečnost. Nebo je nějak citelně náročnejší převést video z 50i na 25p s použitím Yadifu, příp. Weave nebo bez nich?

Zdrojové video: HDV 1080/60i

2. Nahoru  #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008

Výchozí Re: Youtube - Při uploadu prokládaného videa špatně provede deinterlaci (jsou tam "zuby")

neni lepsie davat na youtube rovno deinterlacovane video ??? ja by som sa na nich nespoliehal ..

3. Nahoru  #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007

Výchozí Re: Youtube - Při uploadu prokládaného videa špatně provede deinterlaci (jsou tam "zuby")

Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    neni lepsie davat na youtube rovno deinterlacovane video ??? ja by som sa na nich nespoliehal ..
    Díky za upozornění, jsem wůl.

Kdybych nebyl vůl, tak nezapomenu napsat poznámku, že nestojim o rady, že mám provést deinterlaci před uploadem.

4. Nahoru  #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010

mě to taky vypeklo. Myslel jsem, že to youtube konvertuje a ono prd. "Naštěstí" je to jen u fullHD (které stejně málokdo přehraje), protože další menší velikosti - 720p youtube řeší vyhozením právě těch půlsnímků, takže ve finále to hraje pěkně.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-08-2012, 20:44
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 22:06
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 22:17
  4. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 19:08
  5. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 08:28

Pravidla přispívání