Kdyz sem tem vystup customatizoval a zvolil jsem output ATSC tak to uklada do *.m2t a zvuk bezi. Muze to tak byt ?
ale pak mi kdyz nactu vlastnosti vysledneho souboru ukaze misto AVC tak MPEG-2 ???
Kdyz sem tem vystup customatizoval a zvolil jsem output ATSC tak to uklada do *.m2t a zvuk bezi. Muze to tak byt ?
ale pak mi kdyz nactu vlastnosti vysledneho souboru ukaze misto AVC tak MPEG-2 ???
Naposledy upraveno uživatelem bicista: 18-06-2012 v 11:50
Tak sem se s tim myslim prokousal ..
export nemusi byt AVCHD, staci obcne mpeg4-avc, coz ve Vegasu reprezentuje MainConcept mpeg4 nebo Sony avc
Vegas ma prednastavene sablony, ktere se daji vpodstate menit podle uzivatele a to velmi, skoro kazdou velicinu muzes menit, pokud se klikne na custom, muze to byt rozdil oproti jinym editorum, tak se najde audio tab a tedy audio bud zvolis nebo ne, nebo zmenis parametry. Jak to presne je v GUI v te verzi 11 nevim, protoze on to zmenili z predchozich verzii.
Match media settings se muze pouzivat a nemusi, pokud vis , ze tve video je 1920x1080, 50i, upper field first (programek mediainfo vypise) tak tyto hodnoty nastavis v properties pro projekt.
A export tedy muze byt zase cokoliv ne nutne AVCHD. Nebude to lepsi oproti obecnemu mpeg4-avc. AVCHD patri do velke skupiny mpeg4-avc , ale ma omezeni , je vic to transport stream se svymi prvidly.
Neuvěřitelnénikdo zde neví takovou užitečnou věc (pokud tedy nestojím o .sfk soubory a dlouhý nčítání "building peaks" a nevadí, že nevidím vlnovou charakteristiku zvuku).
Po dlouhým pátrání, gůglování, přeinstalováváním všmožných verzí a zase gůglování jsem to našel. Very easy. Jedná se o fci View - Audio Event Wayforms
Zřejmě jsem stisknul omylem Ctrl+Shift+W , páč Ctrl+W mám na Auto Ripple.
Naposledy upraveno uživatelem Krist: 22-06-2012 v 14:09
no asi to bude tym , ze nam tie strudle vyhovuju , ked ich vydime ..
No právě, mě taky, proto to řešímjsem si to omylem vypnul a byl v pasti. Ale taky si dokážu představit mít to vypnutý. Pře x lety na staré šunce, kdy mě to vytváření .sfk štvalo, to bylo třeba na půl hodiny. verze 10 to taky umí ale nějaká v.5 ee. A co jsem gůglil, tak by to tenkrát ocenilo víc lidí.
Naposledy upraveno uživatelem Krist: 22-06-2012 v 17:36
Dotaz, poridil jsem novy komp viz podpis, minutu AVCHD mi to vyrendruje za 20sec. Coz je pekne, akorad u takoveho vykonu nevim proc ve Vegasu Pro 11 je v nahledovem okne video trhane, at tomu nastavim v nahledu jakoukoliv kvalitu od nejhorsi po nejlepsi. Treba v programu Edius mam nahled plynulej. Nevite nekdo co s tim ???
bicista : musis si v preferenciach nastavit DYNAMIC RAM na 0 ..
Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)